Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון הפורד סקורפיו שלי בילתה במוסך.

בתחליה עשיתי תאונה ושברתי פנס ראשי ימני - לא מצאנו בפרוק אחד וחדש עלה בסופו של דבר את הסכום הבלתי יאמן של 1250 ש"ח

לאחר מכן הייתי צריך לעשות ראש מנוע, פעם ראשונה זה לא הצליח, פעם שניה התברר שיש סדק בתוך הראש בין השסתומים של אחד הצילינדרים ומחוסר ראש חלופי הלחמנו את זה בסופו של דבר.

פעם שלישית, לאחר שחלק מאטמי המנוע השתחררו להם תוך 24 שעות מהרגע שקיבלתי לרשותי את הרכב.

שילמתי רק על פעם אחת, אבל הרכב נעלם לי לחודש.

לכן כמובן נסעתי על הרנו 16 המדהימה שלי במשך חודש כרב יום יומי לכל דבר. סה"כ הרנו עשתה בחודש הזה 4500 ק"מ. ד"וח נזקים:

1. רצועה שורקת.

2. טרמוסטט שנתפס ויוחלף בימים הקרובים.

3. טינופת רבה מסביב.

4. טינופת רבה גם בתוך האוטו - טוב בסדר, ניקיתי אותו כבר אתמול

אבל חוץ מזה, הרנו 16 התגלתה כהרגלה כמכונית נוחה ביותר לשימוש יום יומי, שכלל נסיעות תכופות לאשדוד, מזכרת בתיה, נתניה, חולון ולמעון של הילדה ששמחה מאוד לשבת בכסא שלה ברנו 16 כי ברנו הכיסא קשור בכיסא הקידמי וכך היא יכולה לשבת ליד אבא. הרנו לא התחממה, לא נתקעה, לא גמגמה, לא קרטעה, כלום, גם בגשמים הסוערים היא נסעה ללא כל נחיתות בכבישים הרטובים. פשוט חודש של נסיעה בכיף.

zPCDV0005.JPG

rrrPCDV0012.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

גם אני באותה סיטואציה עכשיו.

אשתי האריכה את חופשת הלידה שלה (No.2), ולקחו לה את הדייהו לאנוס הצמודה (לי יש הסעה הלוך ושוב).

כרגע אנו מתפקדים עם האולדסמוביל, כבר כחודש וחצי, כרכב יחיד שנוסע לבת-ים, יבנה, קרית מלאכי , רחובות ועוד (אני גר ליד גדרה).

הממצאים: דלק, דלק ועוד דלק - כ-400 ש"ח בשבוע.

מלבד זאת, האוטו פשוט מעולה, אפילו החימום עובד.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני שמח בשבילך,אבל אני לא מופתע,בצורה שאתה מתחזק את הרנו זה לא פלא שהרכב מתפקד בצורה טובה,כל מה שהרכב הזה צריך זה קצת השקעה ותשומת לב.

נ.ב. מה קורה עם הלוטוס,יש התקדמות?

איציק.

פורסם

הוולוו שלי משמשת אותי באופן יום יומי כבר שנתיים והיא כבר בת 37

השבוע אפילו נסעתי איתה עד קיסריה וחזרה ללא כל בעיות

בשנתיים האחרונות הדבר היחיד שהתקלקל הוא משאבת קלאצ'.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

גם האופל רקורד שלי שנת 59 שימשה אותי כרכב יומיומי

במשך שנה וחצי - כרכב יחידי בבית .

אמנם זה היה לפני כ 7 שנים או מעט יותר אבל גם אז הרכב היה

בסביבות גיל 30 שלו ונסע מדהים בלי אף תקלה אף פעם !

מה שמתוחזק טוב , נוסע טוב ולא מאכזב :-)

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

נ.ב. מה קורה עם הלוטוס,יש התקדמות?

.

תודה לעונים

ולמתענינים

הלוטוס החלה את התהליך הארוך של השיפוץ.

כרגע היא מתפרקת לה לאט לאט, מתי שרק יש לי זמן

מצורפות תמונות בשביל שתראו

בתמונה אחת אפשר לראות שכבר אין פנסים קדמיים, ובשניה ניתן לראות את אחת הבעיות המרכזיות, היכן שהחור הגדול שמתחת לפגוש האחורי אמורה להיות תבנית בפיברגלס שמאפשרת לשים שם גריל מיוחד ופנסים אחוריים, שכמובן הכל לא נמצא.

ccPCDV0013.JPG

cccPCDV0001.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אין ספק ש:

They don't make them as they used to

רכב מהמם מכל בחינה והוכחה שרנו לימדו ועוד ילמדו את שאר יצרני הרכב פרק בייחודיות.

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

מדובר בלוטוס אירופה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...