Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש דרומיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לארגן מחר מפגש קטן של אספנות בביג {קפה סיאסטה}

כל מי שתומך ברעיון {כמובן שמתכוון להגיע} שיגיב להודעה לגבי השעה חשבתי בשעות הבוקר אבל גמיש

ליאו

פורסם

אני אשמח לבוא למפגש בדרום, רק ששעות שבת בבוקר זה זמן מנוחה, במיוחד אחרי הסילבסטר. :drinking:

דברים כאלה צריך לתכנן שבוע מראש לפחות, אחרת זה יצא לא רציני.

אין לי רכב אספנות, אבל אני אשמח לבוא בתור צופה.

פורסם

המסורת של המועדון בצפון ובמרכז המפגשים מתקימים בשעות אחר הצהרים.

הרעיון לקיים את המפגש ביום שבת יכול להיות מענין ויוכלו להגיע גם חברים מהמרכז .

במידה והמפגשים יהיו קבועים תרשמו אותי אתכם. אני מתכוון להגיע מראשון.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זוהי תגובה כלבבי :-) משה אזולאי -ברגע שיגיעו אנשים מהמרכז נדע שהצלחנו.

אני מתנצל על ההתראה הקצרה למפגש בשבת אבל בו ננסה להיות מעט ספונטניים

ולגבי מפגשים קבועים זה ממש אפשרי בו נתחיל וננסה להריץ את זה, אני אישית מכיר 4 בעלי רכבי אספנות שיגיעו כדרך קבע ובלי קשר לא חסרים אוהבי קלאסיות שיגיעו רק בשביל לספוג אווירה .

בכוונתי מפגשים זה כמובן כולל אופנועים ואפילו רצוי { בתור בעל BSA}

ליאו

פורסם

גם אני אישית לא מכיר את ב"ש ולא יודע איפה זה ביג אבל כשיהיו תאריכים ושעות קבועים אני בטוח שיפורט הסבר איך להגיע.

מומלץ לעדכן עם מועדון ה-5 כדי שתופץ הודעה בדואר ויגיעו עוד חברי מועדון מהדרום ואולי גם שיירה מהמרכז.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום

לארגן מיפגש {כולל בית קפה ודילים} זה ממש לא בעייה

אבל המפגשים לא יצליחו ללא צוות חלוץ {במפגשים הראשונים} שיעזור להפיץ את השמועה צוות חלוץ שלא רק ידבר אלא גם יעשה אני מוכן לעבור את כל הטירטורים שלדעתי המטרה שווה אז בואו נתעורר ונעיר את באר שבע נציגת הדרום

נ.ב לדעתי ישנו קשר ישיר בין כמות רכבי האספנות לאי קיום מפגש בדרום אני אישית קנית BSA לאחר שראיתי את יופיים של האופנועים הקלאסים במפגשים במרכז

ואני מוכן לחתום על כך שמיפגש שכזה יוציא מעט כלי רכב לכביש ולדרום {דעתו של יחיד}

ליאו

• תוכן חדש...