Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה למי שיוכל לעזור לי

ברשותי אימפלה שנת 74 8 צילנדרים מנוע 5700 סמ"ק.

הרכב עומד מזה עשור לא חסרים לו חלקים, מצב חיצוני ופנימי סביר, מצב המנוע לא ידוע.

אשמח למי שיוכל להעריך את שוויה במצב הנוכחי, כמו כמה יעלה לשפץ אותו למצב נסיעה במה זה כרוך ומה יהיה ערכה לאחר השיפוץ

פורסם

תלוי לאיזו רמה את רוצה להגיע...

לדוגמא, האם החלקים חייבים להיות מקוריים? האם הם חייבים להיות חדשים (ולא משופצים)? שיפוץ כללי עד רמת הבורג והאטם? פרוק וניקוי חול (לא ע"י חול אלא ע"י פולימר), החלפת חלקי פח רקובים ולא תלאים...

וכו' וכו'...

אם אתה עושה הכל לבד, ויש לך את הכלים וכל החלקים במצב שניתן לשחזר אז 10K נשמע סכום סביר...

אם אתה לא מבין בזה, עצה לי אליך, לך לקורס של קלאסיקאר (לך בכל מיקרה, זה יכול לחסוך לך הרבה כסף), שם לפחות תלמד מה לעשות, איך לבחור בעל מיקצוע טוב טיפים וכללים לשיפוץ נכון ועוד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה מחפש להרוויח כסף אז כדאי לך למכור עכשיו. מי שמשפץ רכבים כאלה עושה את זה בשביל הפאן או בשביל הנוסטלגיה (סמפטיה מסוימת שיש לו לרכב הזה), לא בשביל להרוויח כסף.

תמונות יוכלו לעזור לנו לתת לך הערכת מחיר בגסות, למה גסות ??? כי כל מכירה של רכב אספנות תלויה אך ורק במשא ומתן בין המוכר לקונה (כי אין מחירון) ...

ד"א, אם כבר מדברים על מחירון, בארה"ב יש כאלה כמו זבל והם נמכרות במצב טוב מאוד באיביי באלף וחצי עד אלפיים דולר. לכן אני לא חושב שהיא תהיה שווה הרבה במיוחד אם הרכב עמד 10 שנים (וכל רכב שעמד 10 שנים יצטרך דיי הרבה עבודת שחזור) ...

סתם מעניין אותי לדעת, מדוע החזקת ברכב 10 שנים ??? לא היה עדיף למכור אותו אחרי שנה שהוא עמד בשביל שמשהו אחר יתן לו את הטפול הדרוש ???

ממש קשה לי להבין אנשים כמוך (כמובן שאני לא תוקף אלא תוהה). בד"כ אנשים מחזיקים רכבים הרבה שנים כי הם בעתיד הולכים לשפץ אותם (כלומר יש להם עבר עם הרכב ולכן לא מוכרים אותו) או שהרכב פספס כמה טסטים (בגלל מחסור מזומנים וכו') ואז הוא צובר חובות וצריך בדיקת מעבדה (ואז מחזיקים בו עד שהוא יהיה אספנות כדי לקבל פטור מהחובות) אבל המקרה שלך גם לא כזה כי יכולת כבר לפני שנה להחזיר אותה לכביש.

אז בוא תסביר לנו בבקשה מדוע החזקת ברכב כ"כ הרבה שנים ??? מכיוון שברוב המקרים רכבים שעומדים כעשור מגיעים למצב שצריך להיות מטורף עם כיסים עמוקים בשביל לשפץ (אני מודה שבמקרה המנטה שלי אני הייתי המטורף רק בלי הכיסים העמוקים) או שהם נרקבים למוות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת, מדוע החזקת ברכב 10 שנים ??? לא היה עדיף למכור אותו אחרי שנה שהוא עמד בשביל שמשהו אחר יתן לו את הטפול הדרוש ???

אז בוא תסביר לנו בבקשה מדוע החזקת ברכב כ"כ הרבה שנים ??? ...

אתה לא חושב שקצת הגזמת?

שניה לפני שהבחור מתמתח, חובש כומתה ומתחיל לתת לך הסברים, תנסה לזכור שעדיין מדובר ברכושו הפרטי ומערכות השיקולים שונות מאדם לאדם.

לדוגמא, אני משפץ כעת שיפוץ יקר ויסודי יחסית רכב שעמד כ-13 שנים ואשר ידעתי על קיומו כל הזמן הזה.

למה לא שיפצתי לפני שנים? כי קל יותר להוציא 20,000 כאשר יש לך מאשר 1,000 כאשר אין לך.

לא כולם שומרים רכבים בסטטוס של: "לא מוכר,לא משפץ" מתוך אמונה שירוויחו עליו הון בעתיד.

יש כאלה, ובד"כ הם טועים, אבל זה עניינם ורכושם והם לא חייבים לך הסברים!

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
אתה לא חושב שקצת הגזמת?

שניה לפני שהבחור מתמתח, חובש כומתה ומתחיל לתת לך הסברים, תנסה לזכור שעדיין מדובר ברכושו הפרטי ומערכות השיקולים שונות מאדם לאדם.

לדוגמא, אני משפץ כעת שיפוץ יקר ויסודי יחסית רכב שעמד כ-13 שנים ואשר ידעתי על קיומו כל הזמן הזה.

למה לא שיפצתי לפני שנים? כי קל יותר להוציא 20,000 כאשר יש לך מאשר 1,000 כאשר אין לך.

לא כולם שומרים רכבים בסטטוס של: "לא מוכר,לא משפץ" מתוך אמונה שירוויחו עליו הון בעתיד.

יש כאלה, ובד"כ הם טועים, אבל זה עניינם ורכושם והם לא חייבים לך הסברים!

רשמתי שאני לא בא לתקוף אלא סתם מעניין אותי הקטע הזה, אני יודע שזה עניינו הפרטי ולכן הוא לא חייב לענות לי.

אנשים גמו שאתה תארת (ושבאמת אוהבים את הרכב שלהם) לא מוכרים את הרכב אחרי 10 שנים. תקח אותי לדוגמא, המנטה אצלי כבר כמעט שנתיים ועדיין לא סיימתי לשפץ אותה, השקעתי כבר 30K ש"ח וזה עדיין לא מספיק (צריך עוד ניקלים, לרפד מושבים מחדש, לייבא ריפודים לדלתות).

לא יודע אם קראת את זה אבל לפני כמה זמן משהו פרסם פה מגרש אדיר עם מלא רכבים סופר נדירים למכירה, כולנו הזלנו ריר למראה כל הרכבים הנדירים האלה שעומדים ונרקבים. מרימים טלפון לבחור ושואלים אותו על המכוניות (ד"א, היו לו שם אימפה קופה ועוד אחת 4 דלתות) והמחירים פשוט מטורפים (מחירים שלא הייתי משלם על רכב כזה משופץ). פשוט כואב הלב שיש אנשים שמחפשים לעשות כסף אבל מצד שני גורמים רק נזק לרכבים האלו שלא עשו שום דבר רע ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...