Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

אני חדש בפורום ובעולם האספנות ...

אני מעוניין לדעת איפה יש מפגשים של רכבי אספנות ??( יום מקום ושעה )

ואם יש אז מפגשי מיני ?, אני מחפש לקנות אחת ולשפץ ,נכנס בי ג'וק של אספנות

תמיד אהבתי אבל ידעתי שזה עסק יקר ( לא שעכשיו המצב של המזומנים יותר טוב

אבל נכנסתי לזה אין מצב לפרוש ) ונראה לי שלהתחלה המיני הכי קלה להחזקה

ממה שנראה לי ,אבל בלי שום קשר אני אוהב מאוד את הרכב .

ואם מישהו יודע על אחת למכירה אני אשמח לדעת ( עדיף אספנות )

פורסם

מפגשים: ימי שישי אחה"צ, בין 16:00 ל- 19:00 (תלוי בעונה) במגרש החניה שמאחורי Coffee To Go ליד הכניסה הראשית של אונ' ת"א, רח' לבנון פינת איינשטיין ברמת אביב.

מכוניות למכירה: תריץ חיפוש על "מיני" בלוח המודעות של אתר Classiccar:

http://www.classiccar.co.il/

וכמו כן בדוק בלוח של אתר מועדון ה-5:

http://www.5club.org.il/sales/sales.htm

בנוסף, תריץ חיפוש בפורום על "מיני" - תמצא המון שירשורים ומידע.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הי

יש מחר מפגש. אולם אם יירד גשם יש חשש שתהיינה מעט מכוניות ויבואו חברים בכדי לשבת על כוס קפה.

אם לא יירד גשם יגיעו הרבה יותר חברים עם מכוניות האספנות.

בקיצור - "ברוך הבא למועדון".

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי, קודם כל תודה על המידע.

מחר אני אגיע בפעם הראשונה למפגש ,

ואני בטוח שזאת לא תהיה הפעם האחרונה .

ושוב תודה אני שמח להצטרף למועדון ...

פורסם
אבי, קודם כל תודה על המידע.

מחר אני אגיע בפעם הראשונה למפגש ,

ואני בטוח שזאת לא תהיה הפעם האחרונה .

ושוב תודה אני שמח להצטרף למועדון ...

קארלאבר שלום,

להצטרף למועדון אינו אומר להתחיל להגיע למפגשים אלא להתקשר למשרד המועדון לבקש מאירית בורג להצטרף לשלם דמי חבר ולהנות מכל הזכויות של חבר מן המניין.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
קארלאבר שלום,

להצטרף למועדון אינו אומר להתחיל להגיע למפגשים אלא להתקשר למשרד המועדון לבקש מאירית בורג להצטרף לשלם דמי חבר ולהנות מכל הזכויות של חבר מן המניין.

לשלם כאשר רבים מאוד מהמגיעים למפגשי יום שישי כלל אינם חברים בעמותה של מועדון החמש ?

מי שרוצה להצטרף למועדון החמש בבקשה, ומי שרוצה לבוא ביום שישי, להנות מהמכוניות, מהחברותה ומהבירה גם ללא תשלום דמי חבר בבקשה גם כן.

פורסם

חברות במועדון ה-5.

בהצטרפות לעמותת מועדון ה-5 (כרוכה בתשלום דמי חבר של כ 200 שקלים בשנה+ דמי רישום בשנה הראשונה.) מכבל החבר כרטיס חבר.

הצגת כרטיס החבר בכניסה לחניון פוטרת את החבר מתשלום כניסה לחניון(תשלום של 10 שקלים בכול פעם. מי שמגיע פעמיים בחודש יוצא לו לשלם כ 240 שקלים לשנה) והנחה בבית הקפה הצמוד לחניון.

דואר שוטף שכולל את הודעות המועדון לגבי טיולים. מפגשים.לוח קניה\מכירה של רכבי אספנות חלקים ועוד. והודעות כלליות.

החבר גם מכבל את האבטומוביל.בטאון מועדון ה-5 שבו כתבות על אירועי המועדון ועוד הרבה נושאים מעניינים בתחום רכבי האספנות.גיליון יוצא אחת לחודשיים.

יש לציין שמועדון ה 5 פועל למען רכבי אספנות ותשלום עבור חברות היא מעין תרומה לפיתוח ומודעות בנושא רכבי אספנות בישראל.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...