Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאשלות מהסרטים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם טיפה "אוף טופיק", אבל היות ומדובר במכוניות ישנות החלטתי להעלות את זה לכאן...

אוטו-פשלה

1) "אמריקן גרפיטי", שמתרחש בשנת 62‘, מציג לראווה מגרש גרוטאות עמוס בדגמים מתחילת שנות ה70-.

2) ב"התעוררות", סרט שמתרחש בשנות ה60-, מציץ ד"ר סאייר (רובין וויליאמס) מהחלון - ורואה מכוניות משנות ה80-. לא קביל, לא משנה כמה סמים עשה וויליאמס בסיקסטיז.

3) ב"בוני וקלייד" נמלטים הגיבורים משוד שמתרחש ב1934- באמצעות משאית כיבוי של פורד משנת ייצור 1940.

4) ב"בית החיות" (שנת התרחשות: 62‘) נוסע פלאונדר השמן בלינקולן מודל 64‘.

5) ב"האחים בלוז" הדגמים דווקא בסדר, אבל קיימת סוגיית מרחקים: ג‘ייק ואלווד יוצאים מאגם ווינפומאני מיד אחרי חצות, נוסעים 106 מייל (170 ק"מ) בלי לעצור ובמהירות-מרדף - ומגיעים לשיקגו רק כשהשמש כבר זורחת והמשרדים פתוחים.

6) ב"החבר‘ה הטובים" ישנה סצינה שמחילה בכיתובית "ניו ג‘רזי, 1963". כעבור שנייה ורבע נראה הנרי (ריי ליוטה) נשען על שברולט אימפלה מודל 65‘.

7) ואילו ב"קו הדממה" מוצג פלאשבק לשנת 1970, שבו מככב טנדר של פורד משנת ייצור 79‘.

8) ב"גנדי" ישנה סצינה סוערת המציגה מהומות בכלכותה, אי שם בין 1946 ל1948-. כל כך סוער שם עד שאף אחד לא שם לב שהמכונית ששורפים ההמונים היא אמבסדור, העתק הודי למוריס אוקספורד, שבא לעולם ב1954-.

9) אחד הרעים ב"איש הנצח" נוהג ב"פיירבירד" מודל 77‘. או שלא, כי פתאום היא הופכת לפיירבירד 79‘.

10) וזה עוד כלום לעומת הלהטוט שמבצע טום קרוז ב"ג‘רי מגוויר": הוא מגיע לבית של שחקן הפוטבול קושמן בדודג‘ אינטרפיד - וכשהוא יוצא מהבית ממתינה לו בחניה פונטיאק גרנד פרי.

הועתק מכתבה במגזין בלייזר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לא מבין את פליאתך - מרבית הבמאים אינם מבחינים בסוגי המכוניות השונות.

אתה גם לא צריך ללכת רחוק - בסרט "כיפור" של עמוס גיתאי מככבת בגאון רנו 4 מסחרית שנת ייצור 1981-1984 - ולהזכירך הסרט כיפור אמור להתרחש בשנת 1973!!!

לא רק זאת, אלא, היות ובעברי שיררתי בחיל האוויר ואני מזהה מטוסים, אזי גם הסרט "אהבה בשחקים" נפגם מבחינת הנאה ממנו, בעבורי - כשאני רואה מטוס שכינויו F-5 (כמובן מטוס אמריקאי - שדרך אגב לא הגיע לחיל האוויר שלנו) וקוראים לו בסרט "מיג"....

או כשאני רואה את יאיר לפיד בפרסומת החדשה שלו - מוציא פלגים ממנוע דיזל.......

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לא רק זאת, אלא, היות ובעברי שיררתי בחיל האוויר ואני מזהה מטוסים, אזי גם הסרט "אהבה בשחקים" נפגם מבחינת הנאה ממנו, בעבורי - כשאני רואה מטוס שכינויו F-5 (כמובן מטוס אמריקאי - שדרך אגב לא הגיע לחיל האוויר שלנו) וקוראים לו בסרט "מיג"....

סתם הערה - את ביום האוייב בחיל הים האמריקאי ביצעו בעבר באמצעות מטוס שכונה שם F-21 LION.

אני משאיר לך לגלות איזה מטוס זה...

פורסם
או כשאני רואה את יאיר לפיד בפרסומת החדשה שלו - מוציא פלגים ממנוע דיזל.......
דווקא יש גם טראנו שמונעת על בנזין...:roll:

אני משאיר לך לגלות איזה מטוס זה...
כפיר

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם
_MagnuM_[]']דווקא יש גם טראנו שמונעת על בנזין...:roll:

כפיר

מישהו קרא לי?

שמי כפיר :-)

גם באסקימו לימון ראיתי מכוניות משנים עתידיות יותר, שהסרט כאילו מצולם בשנות ה 60.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אמנם טיפה "אוף טופיק", אבל היות ומדובר במכוניות ישנות החלטתי להעלות את זה לכאן...

אוטו-פשלה

1) "אמריקן גרפיטי", שמתרחש בשנת 62‘, מציג לראווה מגרש גרוטאות עמוס בדגמים מתחילת שנות ה70-.

2) ב"התעוררות", סרט שמתרחש בשנות ה60-, מציץ ד"ר סאייר (רובין וויליאמס) מהחלון - ורואה מכוניות משנות ה80-. לא קביל, לא משנה כמה סמים עשה וויליאמס בסיקסטיז.

3) ב"בוני וקלייד" נמלטים הגיבורים משוד שמתרחש ב1934- באמצעות משאית כיבוי של פורד משנת ייצור 1940.

4) ב"בית החיות" (שנת התרחשות: 62‘) נוסע פלאונדר השמן בלינקולן מודל 64‘.

5) ב"האחים בלוז" הדגמים דווקא בסדר, אבל קיימת סוגיית מרחקים: ג‘ייק ואלווד יוצאים מאגם ווינפומאני מיד אחרי חצות, נוסעים 106 מייל (170 ק"מ) בלי לעצור ובמהירות-מרדף - ומגיעים לשיקגו רק כשהשמש כבר זורחת והמשרדים פתוחים.

6) ב"החבר‘ה הטובים" ישנה סצינה שמחילה בכיתובית "ניו ג‘רזי, 1963". כעבור שנייה ורבע נראה הנרי (ריי ליוטה) נשען על שברולט אימפלה מודל 65‘.

7) ואילו ב"קו הדממה" מוצג פלאשבק לשנת 1970, שבו מככב טנדר של פורד משנת ייצור 79‘.

8) ב"גנדי" ישנה סצינה סוערת המציגה מהומות בכלכותה, אי שם בין 1946 ל1948-. כל כך סוער שם עד שאף אחד לא שם לב שהמכונית ששורפים ההמונים היא אמבסדור, העתק הודי למוריס אוקספורד, שבא לעולם ב1954-.

9) אחד הרעים ב"איש הנצח" נוהג ב"פיירבירד" מודל 77‘. או שלא, כי פתאום היא הופכת לפיירבירד 79‘.

10) וזה עוד כלום לעומת הלהטוט שמבצע טום קרוז ב"ג‘רי מגוויר": הוא מגיע לבית של שחקן הפוטבול קושמן בדודג‘ אינטרפיד - וכשהוא יוצא מהבית ממתינה לו בחניה פונטיאק גרנד פרי.

הועתק מכתבה במגזין בלייזר...

גילי

בבלוז לחופש הגדול - סובארו שנות ה-80

מחץ הדלתא - טנדר סוסיתא (בביירות)

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

OK, בסרט הישראלי, שלצערי שכחתי את שמו, על הבחור שרצה להציע נישואין לחברתו דווקא ביום של האירוויזיון (בתחילת ה-70), ובשביל זה ברח מהמילואים ועבר מלא ייסורים עד שבסוף הגיע לאהבתו, בסרט שיחק בין היתר טל פרידמן, כיכבה ברקע של אחת מהסצנות פז'יו 106 אפורה (להזכירכם, עלילת הסרט מתרחשת בתחילת שנות ה-70!). הסרט אומנם פרודיה על סרטי שנות ה-70, אבל זה היה נורא מצחיק לראות את ה-106 בשנות ה-70! :roll::shock::-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...