Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקאדילק שבה לבעליה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאדילק שבה לבעליה!!!

לאחר יומיים של מתח ודאגה, שמחים אנו להודיע כי נמצאה האבדה, ובהזדמנות זאת מבקש

החבר שלמה דן גדרון להודות מקרב לב לכל החברים שהביעו תמיכה באמצעי ההתקשרות השונים כולל הפורום.

מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

מברוק גדול לחברנו גידרון

לדבריו האבדה נמצאה באור עקיבא והגנבים ניהלו מומ להחזרת הגנבה

אולם אזרח ישר שראה אותה וקרא מודעתו של גידרון בעיתון התקשר אליו ודיווח על מקומה של הקדילק

ועתה למסקנות מהאירוע הנל

יש לצאת מהשאננות בה אנו נימצאים כאילו לא יגנבו כי אין מה לעשות עם רכב ענתיקה גנוב

ובכן כעת ברור שיש סכנה של גניבה לצורך סחיטה ואם הניגנב יסרב בתוקף לשלם עלולים לשרוף את הרכב כנקמה

מעכשו יש צורך להקפיד גם על נעילת ההגה ועוד טריקים סודיים כדי להקשות ולהרתיע גנבים פוטנציאלים

להערכתי ברגע שניפרץ איזה קוד דברים הופכים לשגרה ותתכן תופעה חדשה של גניבת ריכבי אספנות

חוץ מזה הכל סבבה לא להגזים בהתרגשות

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

דבר ראשון, בירכותי...

דבר שני, "חטיפת" כלי רכב היא דבר ידוע (בעיקר אופנועים שהיו הולכים לשטחים). מזל שזה נגמר ככה...

כשאסיים את האוטו שלי אני בונה לו 4 סנדלים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ראשית אני שמח מאוד שרכבך נמצא וללא פגע פירסום דבר הגניבה צרב לי כאילו רכבי נגנב

דבר אחד יפה יצא מכל זה הידיעה שיש לפורום{חברים} הזה תמיכה אחד בשני וניסיון לעזור היא לא מילה גסה

ושאלה לא הכי חשובה או אולי כן, הגנבים נעצרו???

ליאו

פורסם

לאלה המאמינים כי אין בורא עולם-הנה לכם עוד הוכחה!!!

אין מילים לתאר כמה אני שמח שהצדק בא על קינו ועו"ד דן גידרון ,שרכש את הרכב

בדרך עמל ולא בדרך "שפלות " זכה במתנה לה הוא ראוי.אני מאוד מקווה שזו הפעם האחרונה

שלאחד מאיתנו נגרם עוול מסוג זה,כי מה שלא נעשה-לא מנעולים,לא סנדלים,ולא אזעקות למיניהן

ימנעו מגנב שפל לבצע את זממו.

שלכם באהבה!

פורסם
דרך אגב, ראיתי את הרכב בעמוד לפני האחרון בידיעות אחרונות...

יש סיכוי שהפרסום הארצי עזר למציאת האבידה?

אזרח ישר שראה אותה וקרא מודעתו של גידרון בעיתון התקשר אליו ודיווח על מקומה של הקדילק

האם הנ"ל ענה לך תשובה מספקת?...

לפי מה שמובן מבני, העיתונות היא הגורם העיקרי (!) שהביא לאיתור הרכב והשבתו לבעליו.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אור-עקיבא אה?

ואמרתם שהרכב שייך לגדרון שגר בקיסריה (השוכנת לאור-עקיבא)....

זה מסביר הכל...

אם הייתי יודע מראש שהוא גר בקיסריה, מייד הייתי מפנה אותכם לחפש ברחובות אצל העיר השכנה..:twisted:

בכל-אופן.... מאחל רק טוב לגדרון ולמכונית...

סוף-טוב הכל טוב.

לאלה המאמינים כי אין בורא עולם-הנה לכם עוד הוכחה!!!

אין מילים לתאר כמה אני שמח שהצדק בא על קינו ועו"ד דן גידרון ,שרכש את הרכב

בדרך עמל ולא בדרך "שפלות " זכה במתנה לה הוא ראוי.אני מאוד מקווה שזו הפעם האחרונה

שלאחד מאיתנו נגרם עוול מסוג זה,כי מה שלא נעשה-לא מנעולים,לא סנדלים,ולא אזעקות למיניהן

ימנעו מגנב שפל לבצע את זממו.

שלכם באהבה!

תגיד, אתה שפוי?

מה קשור בורא עולם? אתה מנסה להחזיר פה אנשים בתשובה?

איפה היה בורא עולם ביום שהרכב נגנב (ועבר כנראה גם יומיים של התעללות אצל הגנב)?????

"זכה מתנה לה הוא ראוי" ??? (אולי סנטה הביא לו מתנה מוקדמת לחג הקרב)...

"שלכם באהבה"..... פיס אנד לאב מיי פרנדס...:-P

LOL.... אחת התגובות המצחיקות וההזויות שקראתי..

פורסם

למר"BMW"

נראה כי אתה מאלה האוהבים לראות שחורות,לכן אסביר את עצמי לאט וברור כדי שגם אתה תוכל להבין:

אין לי כל כוונה להחזיר אף אחד בתשובה,אינני אדם דתי,ולא צריך להיות דתי כדי להאמין באלוהים.

כשאמרתי מתנה מר "BMW" התכוונתי שעו"ד דן גדרון קיבל את הדבר שחפץ בו יותר מכל בימים

שלאחר הגניבה שזה הצדק ,והרכב שרכש בעמלו.

אם עדיין לא הבנת "פרופסור"-כנראה שהבעיה איתך היא גדולה משחשבתי ואיני יכול לעזור לך-KAPISH?

• תוכן חדש...