Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חלקים

fiat127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי פורום אספנות!!!

יש לי פיאט 127 מודל 87 ולפי דעתי זה רכב אספנות, אם אתם שואלים למה אז זה בגלל שאין חלקים!!!!

לכן שואל אני אותכם היכן אפשר לימצוא מקום שמוכר חלקים לרכב שכזה.

למשל אני צריך גריל כי כרגע יש לי גריל של אונו.

נ.ב

מישהו אולי יכול לומר לי מה המחירון של פיאט 127 כי לא מצאתי בשום מקום את שוויו של רכב זה.

תודה למשיבים ;)

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

מצטער זו לא תשובה לגבי חלקים....

הסימלון שלך זה 127 או 126 ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

רכב אספנות זה רכב שמלאו לו 30 שנה מיום יצורו.

לא בגלל שהחלקים נדירים, ויש הרבה פיאט 127 למכירה גם ב 500 שכבר לא נוסעות, אז אתה יכול לקחת חלקים, אם תקנה אותו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זוהי פיאט127 דגם ברזילי. אין בעיה לשיג חלקים לשנתון הזה יותר בעיה זה עד 1983,

ב. לא חסר אנשים שמוכנים להיפטר מהאוטו בכל מחיר (מקווה שלא נעלבתה), אז אתה חופשי יכול לגשת לכל אחד שיש לו אחד כזאת ולבקש ליקנות אותה לחלקים.

ג. יש באשדוד חנות של אביזרי רכב: כל בו לרכב, את הטלפון אה יכול לימצוא ב144,

אני השגתי מישם גריל 127 מודל 81 אז למודל 87 אני חושב שלא תהיה בעיה.

גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ולרכבי פיאט 127 משנת 84-87 כמעט לא ניתן להשיג חלקי חילוף.

לפני 5 שנים שהיתה לאמא שלי פיאט 127 שנת 84 1050 סמ"ק היא נכנסה בעמוד של תמרור והטמבון האחורי נשבר. עשרות טלפונים לכל מיני חנויות ומגרשים לא הניבו תוצאות. בסוף תיקנו את הטמבון. פעם אחרת היינו צריכים מכסה פילטר ולקח יותר מחודש עד שמצאנו! כל זה היה לפני 5 שנים אז תתארו לעצמכם מה המצב עכשיו. חוץ מזה את המכוניות האלו כמעט ולא רואים בכבישים.

בכל יוקנעם נתקלתי כולה ב- 3 פיאטים: צבע כסף שנת 84', צבע לבן שנת 86', צבע כחול שנת 85'. בעפולה נתקלתי ב- 127 צבע אדום שנת 84' ובגבעת המורה ב127 שנת 87' צבע חום. לעומת זאת את האונו רואים בכל כביש אפשרי. דרך אגב, לדגמים האלו קוראים בכל העולם 147 חוץ בישראל.

פורסם

נסה בחנויות המתמחות בחלקי פיאט:

1. "נחום סודאי", בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052.

2. "מ.י.ר חלפים" המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275.

3. "רכב אונו", המסגר 70 ת"א, טל' 03-5619364.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...