Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כמו שהכותרת אומרת:

אני צריף סעפת פליטה שמאלית (הצד של ההגה) למנוע 2300 v6 לטאונוס שלי.:x

יש למישהו מושג איפה/איך אני משיג את הדבר הזה ? ! :?

יכול להיות שזו אותה סעפת כמו במנועי ה v4 הישנים שהיו בטרנזיט ?

(למנועים האלה, למרות שיש 3 בוכנות בכל צד, יש סעפת בעלת 2 יציאות בלבד, פורד, לך תבין...:shock: )

תודה לכל העוזרים...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

קודם תמצא את הטרנזיט עם מנוע V כדי לפרק ממנה, ואחרי זה תביא לי אותה, כי אם תפרק אותה - אפרק אותך מכות!!!:twisted: :twisted: :wink::-P

וברצינות- בשביל מה יש e-bay? לא נראה לי, שזה כזה יקרר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וברצינות- בשביל מה יש e-bay? לא נראה לי, שזה כזה יקרר...

חיפשתי....... אין כלום :|

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם

מה קרה לשלך "המקורית"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה קרה לשלך "המקורית"?

נשברה בכניסה למכון הדרום ביפו. במסלול 3, יש בליטה מעצבנת בכניסה והרכב שלי מאוד נמוך. (האגזוז נתפס עליה)

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
:? אכן, לא נעים... אם אתה באמת חושב, שמתאים מטרנזיט הישנה, תנסה לבדוק אולי מול משרד הרישוי בחולון ומאחוריה, בכל המוסכים ופרוקיות - בזמנו, היו להם מלא טרנזיטים מפורקים, ובכלל כל מיני רכבים ישנים. כמו כן, תעשה "סיבוב כבוד" בכביש האזור. בהצלחה!

פורסם

סעפת פליטה של טרנזיט ישנה לא תתאים,כי לטרנזיט יש מנוע V4,מה שאומר שתחסר לו יציאה...הפורדים היחידים שהיו להם מנועי V6 היו הגרנדות,שרובם אכן הגיעו עם מנוע 2.3,הבעייה היחידה היא שהן נעלמו מהכבישים לפני זמן רב...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סעפת פליטה של טרנזיט ישנה לא תתאים,כי לטרנזיט יש מנוע V4,מה שאומר שתחסר לו יציאה...הפורדים היחידים שהיו להם מנועי V6 היו הגרנדות,שרובם אכן הגיעו עם מנוע 2.3,הבעייה היחידה היא שהן נעלמו מהכבישים לפני זמן רב...

זה העיניין. סעפת הפליטה במנועי ה 2.3 , 2.6 ו 2.8, למרות שיש 3 בוכנות בכל צד, יש רק 2 יציאות פליטה בכל צד. בדגמים של ה 2.4 ו 2.9 יש 3 מכל צד. פורד...

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם

נצפתה אצל צבעי רכב רוני כרכור (בכרכור כמובן) טאונוס של לקוח שלו.

לא יודע אם v6.

שווה בדיקה.

אם צריך פרטים לגבי רוני צור קשר ב ה.פ.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...