Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש בנרות קרמן ג'יאה ולא מוצא בארץ. ראיתי שבחו"ל יש מגוון אדיר במחירים טובים. האם בכלל ניתן לייבא רכב פרטי משנות ה- 50-70 ? לפי מה משלמים מיסים? מה אני עוד צריך לדעת בגדול?

תודה מראש!

פורסם
הי,

אני מחפש בנרות קרמן ג'יאה ולא מוצא בארץ. ראיתי שבחו"ל יש מגוון אדיר במחירים טובים. האם בכלל ניתן לייבא רכב פרטי משנות ה- 50-70 ? לפי מה משלמים מיסים? מה אני עוד צריך לדעת בגדול?

תודה מראש!

אחלה רכב(היה לי שנת 70 קופה)

בצע חיפוש על יבוא רכב אספנות,דובר המון בנושא!

בגדול רכב שנת 75 ומטה מותר בייבוא.

אם אחרי שתקרא את כל החומר שכבר רץ בפורום יהיו לך עוד שאלות,אתה מוזמן לשאול.

אם לאחר הכל תרצה לייבא,צור איתי קשר-אולי נחלוק מכולה:wink:

מילים שיעזרו לך בחיפוש:"ייבוא רכב אספנות","מחירון קראוס"

בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

שבוע שעבר דיברתי עם מישהו שהתעניין במחירים עבור שיפוץ קרמן גיה קבריו 67 . יש מצב שהאוטו גם למכירה , צריכים לדבר עם האיש. עד כמה שידוע לי הוא במצב נסיעה .

השתדל לבדוק את המס' הטלפון שלו - שלח לי ה.פ. אם אתה רציני.

פורסם

גם אני בודק אפשרות לייבא קארמן או לחילופין חיפושית פתוחה

אולי נאחד מאמצים

נ,ב

לפי מה שהבנתי כדאי להביא מגרמניה

פורסם

על מה אתה מדבר?!

יש ועוד איך בארץ,אצלי בירושלים ראיתי שתיים לפחות ואולי יותר שחלפו לידי ברמזור,יש אחת למכירה בירושלים מודל 70 (יתכן קבריולט לא בטוח),צור קשר בפרטי לקבלת פרטים.

איציק.

פורסם
לפי דעתי רד מהרעיון... עד כמה שהאוטו מדהים הוא מאוד ישן ובטח יעשה בעיות... ועד שתמצא כזה... לא יודע...
בעיות? איפה אתה חי?!

גיהה זו חיפושיט, וחיפושיט לא מיתקלקלת (טוב, נו, טיפה)...

הכל פשוט כל-כך באוטו הזה, שכמעט אין מה שיתקלקל... חלקים פשוטים, טכנולוגיה "עממית"...

בקיצור, הסבירות ליפול על רכב "מת" אמנם קיימת, אבל כאמור, כמו בכל רכב אספנות, המנוע זה החלק הקטן...

אם היתה לי הזדמנות הייתי קונה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לפי דעתי רד מהרעיון... עד כמה שהאוטו מדהים הוא מאוד ישן ובטח יעשה בעיות... ועד שתמצא כזה... לא יודע...
סליחה, אבל לפי הטיעונים האלו צריך לסגור את כל הפורום הזה... אנחנו מתעסקים כאן בהגדרה ברכבים ישנים, שחלקם "עושים בעיות" וזה חלק בלתי נפרד מהתחביב. חוות-הדעת שלך מתאימה יותר לפורום "ייעוץ ברכישת רכב" שבו אתה כותב בדרך-כלל.

דווקא הקארמן-גיהה מבוססת על מכלולי פולקסוואגן שידועים באמינותם וגם זמינות החלקים טובה מאד (לפחות המכאניים). יש לא מעט מכוניות כאלו בארץ (בטוח יותר מ-MGB...) ומפעם לפעם יוצאת אחת למכירה בשוק. זה נראה יותר פשוט, וכנראה יותר זול, מאשר להביא אחת מחו"ל. לפי המחירים ב-EBAY, יעלה לך להביא רכב במצב סביר לפחות 30-35 אלף ש"ח, כנראה גם יותר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הי,

תודה מראש!

חפש בלוח קלאסיקר, אני זוכר שיש שמה לפחות אחת משופצת ברמה גבוה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תעזבו את הבחור בשקט, סה"כ התבלבל בפורום.....

הוא בטח מחפש עכשיו כמה קרמן-ג'יאה מפסידה בשנה במחירון של יצחק לוי.......

בברכה,

גלעד

פורסם

הייתה לי כרמן שנת 70 עם מנוע 1600 במשך 5 שנים,3 שנים מתוכם גרתי באילת והכרמן עשתה כמו גדולה וללא עצירה4 פעמים אילת וחזרה,שימשה אותי מצויין ולא עשתה שום בעיות מיוחדות!

רכב יפהפה ומצויין.

אכן לאחר בדיקה במחירון העלויות הן בערך 25-40K להביא רכב כזה במצב סביר.

אני דווקא חושב שלהביא רכב כזה מארה"ב יהיה יותר זול!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...