Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מחפש מידע עבור חבר שהיה בעבר, בעל לאנציה פולביה זאגטו, מודל 72,

היה בזמנו אחד מ22 מכוניות כאלה בעולם, ובעקבות נוסטלגיה וגעגועים,

מעוניין לדעת מי מחזיק ברכב היום, והיכן היא נמצאת ?

לטענתו רכב נדיר מאד, למרות השינוי , הלא מקורי שנעשה ברכב, סאנרוף, מחירו

מרקיע שחקים!

בברכה

צביקה

ניתן להשאיר הודעה בה.פ או טלפונית למספרים הרשומים בחתימה!

תודה מראש לכל מוסר מידע מינימלי בנושא!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מדובר באוטו הזה?

לפי האתר שבקישור יוצרו 800 יחידות מהדגם הזה.

דניאל תודה רבה!

חברי יהיה ביום שישי הקרוב באוויר עגול באיקיאה, וישמח להפגש איתך, ולקבל פרטים נוספים!

אשמח לקבל מידע על בעלים של הרכב הזה בישראל!

ושוב תודה מראש לעונים!

צביקה

פורסם

צביקה שלום

אני חושב שיש לי תמונה של הרכב המדובר שצילמתי במפגש לפני כ-13 שנה האם תרצה שאחפש ואביא אותה למפגש באיקאה?

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
צביקה שלום

אני חושב שיש לי תמונה של הרכב המדובר שצילמתי במפגש לפני כ-13 שנה האם תרצה שאחפש ואביא אותה למפגש באיקאה?

גורג

כן תודה מראש!

אודה לך אם תשלח לי ה.פ כדי שאוכל ליצור איתך קשר, באיקיאה, ומכיוון שאיני מכיר את פניך,

לצרף מספר טלפון נייד בה.פ, כדי שאצור איתך קשר טלפוני במפגש !

בברכה

צביקה

פורסם
למיטב זכרוני המכונית הזאת נמצאת היום באחד המוזיאונים של וורטהיימר - או בתפן או בתל-חי.
..כלומר קובי , אני מסיק מכך,שאין רכב כזה, שנע על הכביש כיום, מלבד במוזיאון של סטף?

בברכה

צביקה

פורסם
..כלומר קובי , אני מסיק מכך,שאין רכב כזה, שנע על הכביש כיום, מלבד במוזיאון של סטף?

בברכה

צביקה

אני זוכר מכונית אחת כזו, במין צבע ירוק/חום-מוזהב, נוסעת בת"א. כאמור, למיטב זכרוני אותה מכונית נמצאת היום במוזיאון בתפן, אבל אני לא בטוח לגמרי. קשה לי להאמין שהיתה עוד אחת בארץ, אבל הכל אפשרי...

אגב, נדמה לי שלפני שהיא הועברה לתפן, היא הוצאה למכירה במגרש המכוניות בדרך פ"ת פינת יצחק שדה, מול בית מעריב. היתה תקופה שבמגרש הזה היו הרבה מכוניות מעניינות למכירה. אני זוכר שם קורבט סטינגריי לבנה משנות השישים המוקדמות. בכל-מקרה, מדובר על שנות השמונים, כך שאין מה לרוץ לשם מחר בבוקר...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם זכרוני אינו מטעיני, לנצ'יה פולביה זגאטו אדומה היתה שייכת למר אדוארד אטלר, העורך האגדי של עיתון "טורבו" ולימים מייסד עיתון קצר חיים בשם "קוואטרו".

מדובר על שנות ה-80 ואין לי מושג מה עלה בגורלם של הלנצ'יה ושל אדוארד.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
אם זכרוני אינו מטעיני, לנצ'יה פולביה זגאטו אדומה היתה שייכת למר אדוארד אטלר, העורך האגדי של עיתון "טורבו" ולימים מייסד עיתון קצר חיים בשם "קוואטרו".

מדובר על שנות ה-80 ואין לי מושג מה עלה בגורלם של הלנצ'יה ושל אדוארד.

לאטלר היו למיטב זכרוני דווקא 2 לנצ'יות פולביה, אבל קופה, לא זגאטו. אחת מהן היתה HF ראלי, דגם הומולוגציה נדיר של הפולביה קופה. אחת היתה אדומה ואחת לבנה.

למען הדיוק ההיסטורי, את טורבו ייסד רוני אהרונוביץ, והוא יותר ראוי לתואר "העורך האגדי". אדוארד היה כתב ובעל טור אצלו. לאחר שרוני עזב את העיתון (על רקע של ויכוח על חופש העיתונות עם הבעלים), אדוארד החליף אותו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לאטלר היו למיטב זכרוני דווקא 2 לנצ'יות פולביה, אבל קופה, לא זגאטו. אחת מהן היתה HF ראלי, דגם הומולוגציה נדיר של הפולביה קופה. אחת היתה אדומה ואחת לבנה.

למען הדיוק ההיסטורי, את טורבו ייסד רוני אהרונוביץ, והוא יותר ראוי לתואר "העורך האגדי". אדוארד היה כתב ובעל טור אצלו. לאחר שרוני עזב את העיתון (על רקע של ויכוח על חופש העיתונות עם הבעלים), אדוארד החליף אותו.

זכרונך אינו מטעה אותך:wink:

הלבנה עדיין נוסעת,לגבי ה-HF ראלי הנדירה,אשמח לדעת אם מישהו יודע מה עלה בגורלה(אפילו שיש לי ניחוש די מבוסס)

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לגבי אדוארד הוא כיום כותב" במקור ראשון" ואלו הפקס והאי מייל לתגובות על הטור שלו.

אין לי צורך לשאול מה זה האוטו הזה כי אם תפנו אליו ,הוא יכתוב על זה שבוע הבא על בליינד.

מקווה שעזרתי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החיפאים בוודאי זוכרים,זאגטו אדומה שחנתה בתחילת ואמצע שנות ה-70 ברחוב ווג'ווד בכרמל קרוב לצומת עם רחוב יאיר כץ,כנראה שם גר הבעלים המקורי שרכש אותה אז,אח"כ נעלמה. באותו מקום בדיוק חנתה אח"כ לנצ'יה HPE בצבע בורדו ואני "חושד" שלא מדובר ביד המקרה.

אח לנצ'יה לנצ'יה....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

למיטב זכרוני בשנות ה 80 היתה אחת בנתניה (התענינת בקנייה שלה) בצבע שחור אדום.

למיטב זכרוני היא היתה 1300 עם 2 קרבורטורים כפולים

יוסי

• תוכן חדש...