Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2cv 700 מסחרית 83

carisma kfir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום חזרתי מחיפה הייתי עם אבא שלי אצל חבר שלו שיש לחבר הזה סיטרואן דה שבו מסחרית, קבינה כזאת כמו לסיטרואן אקספרס (מצורפת תמונה) הרכב הוא יד שניה, כולו מקורי ויש לו צבע חום מקורי שאף פעם לא ראה פחח, הוא טוען שיש 4 כאלו מהסוג הזה בארץ.

כמו כן הוא אמר לי שהיא שווה 15 אלף, כמה לדעתכם רכב כזה במצב שציינתי שווה, אגב אחרי אוברול.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום, היום חזרתי מחיפה הייתי עם אבא שלי אצל חבר שלו שיש לחבר הזה סיטרואן דה שבו מסחרית, קבינה כזאת כמו לסיטרואן אקספרס (מצורפת תמונה) הרכב הוא יד שניה, כולו מקורי ויש לו צבע חום מקורי שאף פעם לא ראה פחח, הוא טוען שיש 4 כאלו מהסוג הזה בארץ.

כמו כן הוא אמר לי שהיא שווה 15 אלף, כמה לדעתכם רכב כזה במצב שציינתי שווה, אגב אחרי אוברול.

תודה.

כפיר

לא ברור אם הנתונים שציינת בכותרת נכונים תבדוק את זה

יש גם לה פנסים בולטים כמו בתמונה?

פח הרכב גלי או ישר?

בלי לראות מה מצבה אם באמת מדובר בדה שבו

מחיר טוב

ואם אתה לא רוצה בעצמך אז תגיד יש מי שזה יעניין אותו

תתקשר לרכב מהמודעה בעמוד למטה אם אתה רוצה הצעות נוספות

ותוכל גם לערוך השוואה בין המחירים

http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/heb/buySale.html

פורסם

אוקי זה הרכב, מישהו יכול להעריך לי את שוויו?

-1.JPG

-2.JPG

3.JPG

פורסם

א. זו לא דה שבו, אלא ACDAIANE - ז"א גירסא מסחרית לסיטרואן דיאן המוכרת.

ב. הנפח שלה הוא 602 סמ"ק ולא 700.

ג. השווי שלה תלוי בהרבה דברים - לדוגמא - מצב השילדה (שבור/רקוב/חלוד בד"כ), מצב המנוע (דופק, נוזל וכיו"ב) ומצב הפחים (אשר נראה בתמונה די לא משהו-משהו...)

לגבי האחרון - קח בחשבון שפחחות לדיאן/דה שבו היא משימה לפחח מתאבד (מנסיון) ולצבעי קמיקזה...

במידה והרכב סביר - 2000-3000 ש"ח גג.

במידה וכל/רוב מה שכתבתי לעיל מתקיים - הרבה פחות.

נ.ב.

יש לי רכב זהה (אפילו באותו הצבע...) לחלקים - כך שאם תצטרך משהוא אשמח לעזור, ואם תחליט לא לקנות - אשמח אם תעביר לי את הטלפון בה"פ...

בהצלחה.

אמיר.

• תוכן חדש...