Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40 שנה למיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ בחום לצפות בפרק בן שעה ששידרו בערוץ אגו בכבלים על המיני מיינור, (כנראה ישודר שוב, אני מקווה, אני מצטער שלא הודעתי לפני השידור אבל אני עצמי התחלתי לצפות כמעט מהאמצע ולא רציתי להפסיד עוד חלק מהתכנית).

מאז שנות ה60 ועד היום, המכונית שמיוצרת בעבודת יד ממש, תוך השינוי הדרמטי שערכו בה וההגדלה שלה.

עובדות, דעות, בעד ונגד המכונית והשינויים שערכו בה, ההיסטוריה שלה, תגובות האנשים אליה ועוד..

מאז המיני מיינור האגדית ועד המיני קופר של היום.

באמת תכנית מרתקת! שווה צפיה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה היה אתמול בערוץ אגו אחרי טופ גיר ראיתי בחצי עיין אבל נראה דיי מעניין במיוחד לי ממתעניין בהן.... הראו שם את כל פסי הייצור שלה.

פורסם

המיני יצאה לאוויר העולם ב-59 ומכאן שהיא כבר בת 45....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת תוכנית מ 99, וממש מומלצת.

כל תהליך היצור, והקטע הכי הזוי היה שאף דלת לא דומה לשניה וצריך כל פעם למתוח את הפח ולהתאים את הדלת לרכב ולעשות ישורים כאלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...