Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את האוטו הזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תחפש על המדרכה ברח' ג'בוטינסקי סמוך לחניה שבה נמצאת המכונית שצילמת, תוכל לראות לפחות 3 רכבי אספנות משופצים- כולם שלו.

בכל מצב לאתר אותו לא צריכה להיות בעיה. אבל לגביי להוציא אותה ממנו- משימה קשה עד בלתי אפשרית.

-ארז-

פורסם

משמועות גר באיזור בעלים של איזהשהו פאב או מסעדה שעלפי שמועות הוא מותיקי אספני הרכבים בארץ אם לא הראשון וכפי הנראה הרכבים שלו. אני נראיתי את הרכב כשעוד הייתי חייל (למעלה מ-3 שנים והרכב היה במצב מוזנח כבר אז, איך שהזמן עובר מהר אה (יובל).

נקוה שהרכב ימצא בית חם בקרוב שכן מי שמכירה את הדגם יודע שזו פאר היצירה היהודית צרפתית.(כן אנדרה סיטרואן ז"ל היה יהודי).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
איזה כאב לב

אני זוכר את האוטו הזה נוסע עד לפני שנתיים בערך...

That car used to be parked in Pardes Katz when I was a kid, I used to see it all the time 15 years ago... it's a shame to see the car in such a bad condition

:sad:

.Moti

פורסם

לפחות היא מוגנת ומכורה אני מאמין שאם יש לו שלוש משופצות אז ההיא בדרך זה רק עניין של זמן וכסף.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...