Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קצת מדעית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לדעת האם דלק מזוייף

תידלקתי בב"ש את הbsa שלי בתחנה זולה יחסית ו אפילו על bsa מסתבר מושפע מדלק "מעורבב" הוא נכבה כל הזמן

איך אני יכול לאמת את מחשבותיי על היות הדלק מזוייף וללא מעבדה

אם יש למישהו רעיון שיתן אותו אני חושב על כיוון של משקל סגולי הבעייה היא עם מה החלאות מערבבים את הבנזין!!!

על כל מקרה התחנה החשודה עד להוכחה מוחלטת היא ליד השוק הבדואי אני מדגיש חשודה אני הולך לחקור את זה עד שאני הוכיח או אפריח.

ליאו

פורסם

היי

אפשרות אחת-בדיקת מעבדה

אפשרות שנייה-בדיקת מעבדה...

את הדלק מוהלים בדרך-כלל בנפטא.

תיגש לתחנה ותבדוק האם יש על המשאבה מדבקה של אישור כיול כמו כן אתה יכול לבדוק במנהל הדלק אם עשו שם בדיקה ומה היו התוצאות.

המדינה צריכה לעשות בדיקות אוקטן פעם בתקופה(אצלי עושים בערך פעם בחודש).

אם אתה קרוב לבטוח שקיבלת דלק באיכות גרועה,פשוט אל תתדלק שם!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני ממש לא מבין איך בעלי חברות הדלק לא "עורפים" את הראש של מנהל תחנה שאחראי על זיוף דלק

אני מבחינתי עם עליתי על תחנה מזייפת השם של החברה של התחנה מחוק ואני יעשה כל דבר לא לתדלק בחברה הזו אז יאללה מנהלים תתחילו לתקן את המצב ותאפסו תחנות מזייפות {אני לא מתכוון כלל לתחנות קטנות -ללא הורים אלא לשמות הגדולים}

ליאו

פורסם

א) הרבה תחנות דלק הן תחנות פרטיות והן קונות דלק מהחברות הגדולות.

ב) הניסוי היחיד שלדעתי אתה יכול לערוך בבית הוא לתדלק במקום אחד וליראות איך מנוע הB S A שלך מגיב וכך לעבור בין התחנות עד שתימצא תחנת דלק קבוע.

לי יש תחנה קבועה שאני מתדלק בה את הרכבים והיא בעליה לכביש המהיר מכיוון צומת בית דגן מיצד ימין.

נסיעה טובה ומהנה לכולם.

M.AZULAY

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

דבר נוסף שצריך לבדוק הוא המצאותם של מים בדלק וכתוצאה מכך הצטברות במיכל ובקרבורטור. לא זוכר אם ב BSA יש כוסית משקעים אבל שווה לבדוק ולנקות במידת הצורך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בידיעות אחרונות של יום שישי האחרון, בכותרות בעמוד האחורי רשומות תחנות דלק שנמצא בהן אוקטן נמוך מהתקן = דילול.

רשומה שם תחנה אחת של דור בבאר שבע, ודור אלון בבית דגן...

שימו לב!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעניין לשמוע שהקשיש שלך מושפע מאיכות מהדלק...

עד היום אני האמנתי לאגדה שBSAים ישנים יכולים לנסוע על נפט...

איך מיתוסים נישברים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם יורשה לי להוסיף ולהגיב, אז BSA (במידה ומדברים על ה- M20, הרי BSA יצרו הרבה דגמים) באמת מסוגלים לנסוע גם על נפט, או יותר נכון תוכננו לנסוע רק עם נפט וזאת כדי שהצבא הבריטי יוכל לחסוך ולנסוע עם הדלק הזה אשר היה בזמנו נטול מס (עקב היותו הדלק הסטנדרטי של החקלאות באנגליה). ערך מוסף שאנשי BSA רצו לזכות בו, היתה יכולת המנוע להתמודד עם הרמה הלא שווה ולא איכותית של הדלק ברחבי האימפריה המנדטורית שלהם. המנוע עם הדחיסה הנמוכה איפשר זאת ועבד עם כול מה שרק נתנו לו. בניסוי שנערך לא מזמן בהולנד, האופנועים האלה הוזנו בסולר נקי ונסעו כמו גדולים. בארץ מומלץ למהול את הדלק (96 אוקטן) בנפט או סולר על מנת להוריד את האוקטן ולהמנע מהתחממות יתר ובלאי למנוע הזקן. לך אני ממליץ פשוט לשטוף את המיכל ואת המאייד ולשלוח לתחנה את הבודקים. הם יוכלו ביתר קלות לעלות על מהילה לא חוקית.

פורסם
בידיעות אחרונות של יום שישי האחרון, בכותרות בעמוד האחורי רשומות תחנות דלק שנמצא בהן אוקטן נמוך מהתקן = דילול.

רשומה שם תחנה אחת של דור בבאר שבע, ודור אלון בבית דגן...

שימו לב!

איתמר.

אני ממלא בתחנת פז!!!!!!!!!!!!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני שומע פעם ראשונה שBSA 1942 תוכנן לנסוע על נפט. אוקטן נמוך זה נכון האם תוכל להעלות הוכחות לכך?

פורסם

הbsa שלי הוא לא מסוסי העבודה שהעלתם פה זה בסה"כ תרנגול קטן ואמין בטירוף וזאת הסיבה שאני דבר ראשון מאשים את הדלק

ליאו

פורסם

סונול במג'דל שמס... מצחיק...

באמת בדרך לחרמון הייתי חייב לתדלק... אז נכנסתי לשם .. והאוטו לא סחב כמו שצריך...

חוץ מזה... דור אלון באזור תעשייה ישן בראשון גם מזייפים???

• תוכן חדש...