Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך גריל לפיאט 127

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת אני צריך גריל לפיאט שלי.

Fiat 127 מודל 87.

אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מוזמן לחלוק איתי את המידע.

תודה למשיבים

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

אחי בררתי אצל חבר אבל ה127 שלו נשלחה למיחזור מזמן ,זה מה שקורה כשנוטשים רכב בקיבוץ שלי...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש מצב שגריל של 127 (שנות ה 70)MK1 יתאים לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מצב לא יודע כל עוד יהיה לי גריל של פיאט 127 ולא חצי גריל של פיאט אונו אז זה יהיה מצויין.

למה יש לך גריל של פיאט 127 MK1?

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

יש לי בשכונה שתי פיאט 127 נטושות,שתיהן מודל 83 ,הרכבים כמובן בירושלים,אני לא זוכר אם היה להן גריל כי הן במצב "פירוק מתקדם",אבל אם אתה מוכן להגיע לירושלים בשבילן אני אקפוץ לבדוק אם יש עליהן גריל.

איציק.

פורסם
תודה רבה אבל זה לא הדגם שלי שלי מודל 87 עם מנוע 1050 סמ"ק

המוכר מציין שיש לו עוד גרילים לפיאט - שווה לברר איתו בדיוק מה יש לו. כצעד מקדים, הייתי מאתר בגוגל תמונה של הדגם המדויק כדי שלא יהיו אי-הבנות (הדגמים והשנתונים בחו"ל לא תמיד תואמים את אלו בארץ).

נמרוד

פורסם

ה-127 המדוברת היא מתוצרת ברזיל, רק גרילים משנת 84 ואילך יתאימו לה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...