Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כידוע אני משפץ כרגע פורד קורטינה 74XL ידנית .

האוטו בשבועיים האחרונים עבר פחחות וטלאיים.

כאשר הגענו לשלב הצבע לא הצלחנו במדיוייק להגיע לצבע.

כאשר מצאנו צבע לפי הקטלוג ראינו שבנקודה קטנה היה דומה מאד לצבע שבתוך האוטו חשבנו שזה הצבע וצבענו את האוטו.

כאשר עבודת הצבע הסתיימה (אחרי הרבה שכבות)ראינו שהצבע של האוטו לא הצבע שציפינו לו.

אני מבקש את עזרתכם מי שיודע או שיש לו קטלוג של צבעי פורד אירופה מהשנים 1974 נא לכתוב פה או בפרטי.

תמונות של הקורטינה כאשר הייתה לפני פחחות וצבע ואחרי פחחות וצבע .

שימו לב לצבע של לפני העבודה , כזה אנחנו מחפשים

נ.ב

בתוך מכסה המנוע רשום שסוג הצבע הוא T4 .

DSCF3344.JPG

DSCF3345.JPG

DSCF3419.JPG

DSCF3425.JPG

פורסם

חשבת אולי שהצבע דהה עם השנים :idea: ,הרי אמרת שצבעתם לפי הצבע שתוך הרכב שהוא לא היה חשוף לשמש וכו' ולא דהה,כנראה שהגעתם לצבע המקורי של הרכב לפני שעבר את נזקי הטבע והזמן.

זו דעתי בכל מקרה.

איציק.

פורסם

מקווה שזה יעזור לך:

http://www.autocolorlibrary.com/scripts/depot.exe?pgm=aclgate.bbx

יש שם 2 גוונים של צהוב אבל אין שם קורטינה.

ד"א, יש לי חלק מהדפים הסרוקים שיש שם, הזמנתי אותם דרך איביי ולכן אני ממליץ לך גם לחפש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת, שאני מסכים עם איציק - הצבע כנראה פשוט דהה... ולכן, מה שלא תעשה, לא ייצא לך את ה"מקורי" (את מה שאתה רואה כמקורי, כי זה העניין, שזה כבר מזמן לא). אכן, יש מצבים שכתוצאה מ"משחק הטבע", יוצא צבע יותר יפה, אבל אין מה לעשות... או, שתתחיל לעשות ניסיונות לערבב, אבל אישית לא הייתי ממליץ לגעת במה שכבר יצא - למה? מה רע בזה? אישית, בחיים לא הטריד אותי עניין של "מקוריות", לפחות לא בצבע - אם אפשר לשנות ליותר יפה, למה לא? האוטו בעיניי זה חלק מהאופי של הבן-האדם, אז למה לא לעשות משהו, שאתה באמת אוהב?

ועוד: אם תתחיל "להיתעסק" יותר מדי בשיכבות הצבע, ועוד בגוונים שונים- אתה לא רוצה לדעת, מה יהיה לך בעוד כמה שנים. אתה מוזמן לראות את הקאפרי שלי לדוגמה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כן אני מסכים אבל היה לנו כבר מספר קורטינות ואפילו צבענו לאחרונה את הקורטינה שעכשיו היא לחלקים אבל לא משנה .

הצבע שצבענו הוא לא הצבע המתאים .

הוא צבע הרבה יותר ''מת'' הצהוב שאנחנו מחפשים יותר ''חי''.

אבל תודה לכולם מצאנו קטלוג אצל צבאי אחד בתל אביב עם הצבע המתאים.

פורסם

הצבע נראה נפלא !!!

קשה מאוד להגיע לצבע רצוי ע"פ קטלוג צבעים

יש חנות ברח' יצחק שדה (חנות פינתית) שמוכרת צבעים הדומים לאלו שאתה מחפש

( שם אני קניתי ) אם אתה מעוניין צור קשר

ב ה צ ל ח ה

טל

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם
כן אני מסכים אבל היה לנו כבר מספר קורטינות ואפילו צבענו לאחרונה את הקורטינה שעכשיו היא לחלקים אבל לא משנה .

הצבע שצבענו הוא לא הצבע המתאים .

הוא צבע הרבה יותר ''מת'' הצהוב שאנחנו מחפשים יותר ''חי''.

אבל תודה לכולם מצאנו קטלוג אצל צבאי אחד בתל אביב עם הצבע המתאים.

צריך להבדיל בין מקורי לרצוי. לצבע המקורי יהיה מאוד קשה להגיע, צריך להשיג קטלוג צבעים מהשנתון שלך וגם אז צריך להביא טכנאי צבעים (כן, יש דבר כזה) ולקוות שהצבע שהוא הכין לך יהיה זהה למקור.

אני בטוח שברור לך שהצבע שהיה לך לפני הצביעה האחרונה לא קרוב אפילו למקור. ומאיפה אתה יודע שזה הצבע המקורי ??? אתה לא יכול לדעת, אולי הרכב עבר צביעה בגלל תאונה או חלודה בצבע צהוב או גוון טיפה שונה.

ועכשיו נעבור לרצוי, אם הצבע לא מוצא חן בעינייך אז כדאי שתשב עם טכנאי צבעים וספר הגוונים בשביל לבחור את הגוון שמתאים לך.

אני יכול להגיד לך שבמקרה שלי החלטתי צביעה ראשונה לעשות צבע טיפה שונה. הצבע המקורי של המנטה שלי הוא על בסיס חום כאשר הצבע שיש לי כיום הוא על בסיס כסף. הצבע החדש יצא הרבה יותר טוב מהמקורי, אני מאוד מרוצה מהתוצאה וזה לא היה קל לבחור את הצבע !!! אני "בזבזתי" חצי יום בבחירה של הגוון המדויק ואפילו נסעתי לראות קדט עם צבע מקורי כמו שהיה שלי. לבסוף ישבתי עם הטכנאי צבעים והוא הראה לי את ההבדלים בגוונים בין צבע על בסיס חום ועל בסיס כסף ולאחר הרבה התלבטויות בחרתי את הגוון שמצא חן בעיניי. למזלי התוצאה היתה הרבה יותר טובה ממה שציפינו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שימו לב לתמונות:

למעלה הקורטינה אחרי צבע

ולמטה הקורטינה שהתחלנו בשיפוץ ועקב קניית שתי הקורטינות האחרות קורטינה זו תיאלץ

להמתין לזמנה.

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...