Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

צריך עזרה במציאת אתרים(חוץ מ-EBAY) שמיועדים למכירת רכבים קלאסיים בכלל ופורשים בפרט!

בארה"ב ובאירופה!

המלצות על דרכים נוספות למצוא רכב לקנייה יתקבלו בברכה...

תודה מראש

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תשמע יש לי לוח מכירות "כמו פוקוס" גרמני

תצור איתי קשר אני יכול לתת לך כתובת שלהם ותזמין של החודש "הוא פשוט ענק 1000 עמודים"

או יש לי גם מגזין צרפתי רק של פורשה שיש בו אותו דבר

ואם אתה צריך עזרה בנושא יש לי שפע של ספרים מפרט טכני של כל הדגמים של פורשה

בהצלחה

דרך אגב אני מהצפון

פורסם

כנס ל:

www.autoscout24.de

יש אפשרות לעבור לחיפוש בכל מדינות אירופה ובאנגלית.

אתר מקיף וברוב המקרים יש גם מספר טלפון.

המלצה,תילי תילים של דיונים בדבר העלויות (המטורפות כמעט) של יבוא רכב נכתבו כאן בפורום. עשה שיעורי בית לפני שתפנה למוכרים .

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
כנס ל:

www.autoscout24.de

יש אפשרות לעבור לחיפוש בכל מדינות אירופה ובאנגלית.

אתר מקיף וברוב המקרים יש גם מספר טלפון.

המלצה,תילי תילים של דיונים בדבר העלויות (המטורפות כמעט) של יבוא רכב נכתבו כאן בפורום. עשה שיעורי בית לפני שתפנה למוכרים .

בהצלחה

קודם כל תודה לך ולכולם!

מצפה לעוד אתרים...

לגבי הייבוא:אני יודע בעל-פה ועל בוריו את התקנון,תקנות,עלויות,ריצות וכ"ו ואני נכנס לשם בראש מורם ומתוך ראייה ברורה של התוצאות,חוויות,ריצות,עצבים וכ"ו...:wink:

תודה

גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג', מוכר את הקסטינה ומחפש פורשה אספנות??

וואלה אם לא הייתה לי את הסובארו אולי הייתי קונה אותה ממך.. באמת שמורה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה לעשות צריך להתקדם בחיים:mm_wink:

•  

פורסם

נו באמת.

אם לא הייתה לך את הסובארו היית קונה קסאנטיה אקטיבה?

אם כבר, לך עם הרציונל העקום הזה עד הסוף - אם לא הייתה לך את הסובארו היית קונה בוגאטי רויאל!

:|

• תוכן חדש...