Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפירת גג חדש לרכב קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום שתופר גגות לרכבי קבריולט, כמובן בתורה איכותית.

תודה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

בכניסה לרמלה מכיוון ת"א ישנו רפד שראיתי אותו עושה עבודות כאלו כמה רכבים

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני הייתי שוקל להביא גג חדש מחו"ל

לפני כשנה קניתי גג לספיידר דרך אי ביי, הגג עלה 90$ כולל משלוח בתוך אר"הב. וחבר הביא לי אותו לארץ.

פורסם

רעיון לא רע באמת להביא מחו''ל.

אבל אם אתה בקרית אתא שאתה בא מהעיר לכייוון אזור תעשיה, אז אתה לוקח ימינה ומיד שוב ימינה בתחנת דלק פז, זה אזור של מוסכים פחחים והכל, הכי בסוף כ 150 מטר מהתחנה יש רפד, ברמה מעולה, אף פעם לא ראיתי כזה דיוק ואיכות בדים ומחירים אחלה.

ואם תרצה מחיר טוב מאוד, שלח לי בפרטי אני אדאג שהוא ידע מי אתה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ל"גק קבריולט" קוראים "ז'אק מיראז' קבריולט", הוא נמצא ברחוב שבו (אם אתה נוסע מכיוון הים) מסגד חסן בק משמאלך ומלון דיוויד אינטרקונטיננטל מימינך, המשך ישר עד לכיכר , קח בה שמאלה ומיד ימינה - וזה הרחוב (או אחד מקביל לו, אל תתפוס אותי על מטרים בודדים).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מהדרום, זה חא אומר לי שום דבר, לא מכיר את האזור!

אבל אני אשיג את המספר, והוא יסביר לי, תודה

יש עוד המלצות?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

לבן דוד שלי יש גם CTI והוא קנה את שלו במצב מזוויע, הוא הביא את כל הגג כולל המערכת בייבוא מחו"ל חדש חשמלי, אם תרצה צור איתי קשר בפרטי או שאל שאלות ואני אחזור אליך עם תשובות ממנו, מה שבטוח, הרכב שלו ובפרט הגג נראים פצצה.

פורסם
אני הייתי שוקל להביא גג חדש מחו"ל

לפני כשנה קניתי גג לספיידר דרך אי ביי, הגג עלה 90$ כולל משלוח בתוך אר"הב. וחבר הביא לי אותו לארץ.

מחיר מצויין! על איזה ספיידר מדובר והיכן רכשת את הגג?

תודה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם לפיאט 124 ספיידר

גג עשוי קנבס בצבע לבן או בעצם אוף וויט

נ.ב

אני יודע על גג כזה למכירה בארץ אצל בחור שהביא גם

אם תרצה אוכל לבדוק בשבילך

פורסם

האם אתם מכירים משהוא שמוכר גג כזה ? משומש במצב טוב או חדש שאין לו עוד צורך ?

האם אתם מכירים אדם/חברה שעוסקת ביבוא על פי דרישה של חלקי חילוף למכוניות ?

פורסם

אולי כדאי להתאגד כמה בעלי רכבים שצריכים גג חדש ותשלמו עלות משלוח אחת-ייצא משתלם... :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...