Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי את השאלה בפורום תפוז והפנו אותי אליכם.

השאלה היתה:

על מה המכס מסתכל כשאני מביא מכונית לארץ? על האוטו עצמו או על כל המכלול

כלומר אם אני מביא מכונית "עתיקה" שנת 75 אבל באמריקה כבר שיפצתי לה את כל המנוע, וזה מנוע חדש, אפילו משופר

אני אשלם יותר?

את המכונית אני מקווה לייבא בעוד שלוש שנים, אין לי בעייה לקנות אותה ולהשאיר אותה באמריקה משום שדוד שלי גר באמריקה.

מה שתיכננתי זה לקנות מכונית במצב סביר (אפשר למצוא גם זולות מאוד).

ולשפר לה את כל המכלול המכאני למצב מעולה כי ממה שהבנתי המכס מעניין אותו הLOOK החיצוני ולא האינטריור.

עוד משהו שרציתי לדעת זה מה קורה אם אני משפר את המנוע, לא כמנוע סטנדרטי אלא כמנוע משופר.

ממה שהבנתי עדיף להביא אוטו במצב 4 או 5, אך מצב מנוע נהדר ולשפר את הלוק החיצוני בארץ?

ומה המחירון המדוייק של שברולט קורבט סטינגרי, שנה 75

והאם קילומטרז משחק פה פאקטור במחירון?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
שאלתי את השאלה בפורום תפוז והפנו אותי אליכם.

השאלה היתה:

על מה המכס מסתכל כשאני מביא מכונית לארץ? על האוטו עצמו או על כל המכלול

כלומר אם אני מביא מכונית "עתיקה" שנת 75 אבל באמריקה כבר שיפצתי לה את כל המנוע, וזה מנוע חדש, אפילו משופר

אני אשלם יותר?

את המכונית אני מקווה לייבא בעוד שלוש שנים, אין לי בעייה לקנות אותה ולהשאיר אותה באמריקה משום שדוד שלי גר באמריקה.

מה שתיכננתי זה לקנות מכונית במצב סביר (אפשר למצוא גם זולות מאוד).

ולשפר לה את כל המכלול המכאני למצב מעולה כי ממה שהבנתי המכס מעניין אותו הLOOK החיצוני ולא האינטריור.

עוד משהו שרציתי לדעת זה מה קורה אם אני משפר את המנוע, לא כמנוע סטנדרטי אלא כמנוע משופר.

ממה שהבנתי עדיף להביא אוטו במצב 4 או 5, אך מצב מנוע נהדר ולשפר את הלוק החיצוני בארץ?

ומה המחירון המדוייק של שברולט קורבט סטינגרי, שנה 75

והאם קילומטרז משחק פה פאקטור במחירון?

אכן שווה לקנות רכב במצב 4 או 5 בארה"ב, רצוי שיראה מבחוץ כמה שיותר מוזנח (אבל עדיין כדאי לך שיהיה ללא חלודה). לעשות לו שיפוץ מכאני בארה"ב (עסק מאוד זול ביחס לפה בארץ שבנוסף פה בחיים לא ראו כאלה מכוניות) ולייבא לפה.

לאחר כל הטרטורים, לשלוח לצביעה בארץ שתעלה 15-20 אלף ש"ח אצל מישהו מקצועי ויש לך קורבט עגלה ביד :wink:

אתה כמובן לא הגאון הראשון שחושב על זה (מצטער אם ניפצתי לך את הבועה), בד"כ מדובר בפרויקט לא זול, שמתחיל מ-70K ש"ח ויכול בקלות להפוך לסכום עם 6 ספרות ...

רוב האנשים בארץ מעדיפים לקנות בסכום הזה לאנטאיכס חדשה, האנשים השרוטים באמת הולכים על כאלה פרויקטים (ויש מספיק אנשים ש"עשו את זה").

ממליץ לך גם לקרוא את המאמר הבא:

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אכן שווה לקנות רכב במצב 4 או 5 בארה"ב, רצוי שיראה מבחוץ כמה שיותר מוזנח (אבל עדיין כדאי לך שיהיה ללא חלודה). לעשות לו שיפוץ מכאני בארה"ב (עסק מאוד זול ביחס לפה בארץ שבנוסף פה בחיים לא ראו כאלה מכוניות) ולייבא לפה.

לאחר כל הטרטורים, לשלוח לצביעה בארץ שתעלה 15-20 אלף ש"ח אצל מישהו מקצועי ויש לך קורבט עגלה ביד :wink:

אתה כמובן לא הגאון הראשון שחושב על זה (מצטער אם ניפצתי לך את הבועה), בד"כ מדובר בפרויקט לא זול, שמתחיל מ-70K ש"ח ויכול בקלות להפוך לסכום עם 6 ספרות ...

רוב האנשים בארץ מעדיפים לקנות בסכום הזה לאנטאיכס חדשה, האנשים השרוטים באמת הולכים על כאלה פרויקטים (ויש מספיק אנשים ש"עשו את זה").

ממליץ לך גם לקרוא את המאמר הבא:

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199

אני לצערי מהשרוטים, לא רואה תהנה של לנהוג במזדה 3...

קודם כל תודה אדירה על הקישור אני אקרא אותו בהקפדה יותר מאוחר.

פשוט ביזיון ישראל זה לא להאמין אוטו שאני קונה באמריקה ב5 אלף דולר יעלה לי להביא אותו לישראל קרוב ל90 אלף שקל...

אבל שווה כל אגורה לדעתי, הבעייה היא כבר לרובכם, מה אתם עושים עם המכוניות שלכם?

זה מכוניות שביום יום לפעמים לא מתאימות לנהיגה, אז מה אתם עושים מחזיקים גרוטאה שאיתה אתם נוסעים או פשוט נוסעים איתם ביום יום ?

פורסם

thats my dream vette stingray

and the custom in israel is a bitch

u can fine vette in around 5-10 K

in israel it will be around 16-20 k includung all ($)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אני לצערי מהשרוטים, לא רואה תהנאה של לנהוג במזדה 3...

קודם כל תודה אדירה על הקישור אני אקרא אותו בהקפדה יותר מאוחר.

פשוט ביזיון ישראל זה לא להאמין אוטו שאני קונה באמריקה ב5 אלף דולר יעלה לי להביא אותו לישראל קרוב ל90 אלף שקל...

אבל שווה כל אגורה לדעתי, הבעייה היא כבר לרובכם, מה אתם עושים עם המכוניות שלכם?

זה מכוניות שביום יום לפעמים לא מתאימות לנהיגה, אז מה אתם עושים מחזיקים גרוטאה שאיתה אתם נוסעים או פשוט נוסעים איתם ביום יום ?

קודם כל אני חושב שגרוטאה זו לא מילה יפה מכיוון שבשביל ההורים שלי גרוטאה זה המנטה שלי ובשבילי גרוטאה (חסרת אופי, חסרת יופי ואפורה) זה הקורולה החדשה שלהם. גם אסקורט/חיפושית חלודה לא נחשבת לגרוטאה בשבילי מכיוון שבד"כ נוסע בה מישהו שיש לו רגשות כלפי הרכב, אני רוצה לראות אותך אומר את אותו משפט על כל מי שנוסע היום על מאזדה 3 ...

ובקשר לשאר ההודעה, בד"כ למי שמחזיק רכבי אספנות יקרים ונדירים מחזיק עוד רכב חדש או אספנות בשביל לסוע ביום יום. אני לא הייתי לוקח את הקורסט שלי בשביל לקפוץ שניה לדואר/לקנות סיגריות וכו'.

מצד שני זה תלוי בכל אספן, יש גם רכבים שישמשו אותך בצורה מושלמת כתור רכב ליום יום. הבעיה ברכב שנוסע כל יום זה שהרכב צובר בלאי ולכן רצוי שיהיה מלאי חלפים זמין לכל מקרה שלא יקרה.

פורסם

נראה לי שהבחור התכוון לשאול האם אתם נוסעים ברכב אספנות ביום יום, או שיש בבעלותכם "גרוטאה" שמשמשת אתכם ביום יום על מנת לשמור את ההנאה מרכב האספנות לסוף השבוע...

(תלמדו לנקד רבאק :-))

שהבחור יתקן אותי אם אני טועה...

;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יבוא רכב אספנות הינו בגדר מותרות, ועל מותרות משלמים.

ביזיון שאנשים לא מבינים זאת.....

בברכה,

גלעד

פורסם

מה הקשר ?

גם מסטיק בזוקה זה מותרות, אתה אומר שצריך להעלות את המחיר שלו במאות אחוזים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נראה לי שהבחור התכוון לשאול האם אתם נוסעים ברכב אספנות ביום יום, או שיש בבעלותכם "גרוטאה" שמשמשת אתכם ביום יום על מנת לשמור את ההנאה מרכב האספנות לסוף השבוע...

;-)

הבנתי את הכוונה שלו, ועדיין אני דבק במה שרשמתי. לא יודע למה אבל יש לי הסתייגות רצינית מהמילה "גרוטאה" ומכיוון שגרוטאה בשבילי זה לא גרוטאה בשבילך.

יש אספנים שמחזיקים רכב נוסף לנסיעות ויש כאלה שנוסעים בו יום יום.

פורסם

;-)

צודק לחלוטין, הבחור פשוט לקח את זה קצת כבד מידי

פורסם

חחחח... מותרות שמותרות כל דבר בישראל עולה לך פי 10 מבמקומות אחרים...

איך תסביר את זה שהמגבר שיש לי באוטו עולה באמריקה 250 דולר ובישראל מעל 12 אלף שקל?

לאן הכסף הזה נעלם? לשיפוץ הכבישים שלנו? בדיוק עכשיו חזרתי אחרי הנסיעה ההכי דוחה בחיים שלי

פשוט בושה המערכת כבישים בישראל, מפי גלילות לוועדי ערה, על כביש 2 ו65 כבישים מרכזיים מאוד

ואיזה יופי של מערכת ניקוז....

פורסם
thats my dream vette stingray

and the custom in israel is a bitch

u can fine vette in around 5-10 K

in israel it will be around 16-20 k includung all ($)

סחטיין משהו משותף, באמריקה אם אני הולך על מצב 4-5 חיצוני (מכאני לא אכפת לי כי אני מחליף בערך הכל) אפשר גם ב2K, והמכס זונות אין ספק

פורסם
סחטיין משהו משותף, באמריקה אם אני הולך על מצב 4-5 חיצוני (מכאני לא אכפת לי כי אני מחליף בערך הכל) אפשר גם ב2K, והמכס זונות אין ספק

stage 6 will cost u 2K and even more

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מכאני לא אכפת לי כי אני מחליף בערך הכל

רק אל תסחף בהחלפות. עד כמה שאני זוכר, המנוע צריך להיות מתאים למה ששוייך לרכב במקור, כלומר אתה צריך מנוע מהדגם של המנוע המקורי, ואם יש שיפורים - שלא יהיו בולטים לעין.

פורסם
רק אל תסחף בהחלפות. עד כמה שאני זוכר, המנוע צריך להיות מתאים למה ששוייך לרכב במקור, כלומר אתה צריך מנוע מהדגם של המנוע המקורי, ואם יש שיפורים - שלא יהיו בולטים לעין.

לפי החוק היבש אתה צודק אבל ליאור טוען שבקרוב הוא הולך לייבא טנדר (אספנות) משופר עם מנוע של קורבט !!!

אחרי שהוא יצליח להכניס אותו לארץ אז נתחיל בייבוא של איזה מנטה מטורפת ...

• תוכן חדש...