Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מצבר לשים ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נגמר לי המצבר

איך אני יודע איזה מצבר לשים ברכב שלי פורד קפרי 73 כלומר כמה אמפר, עד עכשיו היה לי 60 אמפר

לרכב אין מזגן אבל אולי יהיה בקרוב

האם כדאי כמה שיותר אמפר ?

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אצלי היה אותו המצב, בסוף שמתי טודור שבמבצע באייס, של 55 ... בכמה נסיעות הבודדות, שעשינו איתו, היה בסדר... המזגן מתוכנן להיות מותקן בעתיד הבלתי -הידוע (הוא ישנו, הורדתי אותו בזמנו מקאפרי השני שפירקתי), אבל עכשיו זה בטח לא יהיה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רצוי אכן לשים מצבר גדול ככל האפשר (בתנאי שיכנס למקום שמיועד להתקנת מצבר) - ואולם בכל מקרה אורך חייו של המצבר תלוי בגורמים רבים נוספים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

במידה ואני קונה מצבר עם כמה שיותר אמפר, לא תהיה בעיה שהאלטרנטור הקטן שיש אצלי לא יצליח להטעין מספיק את המצבר בכל נסיעה ??

כלומר אני מתכוון האים צריך להתאים את המצבר לעוצמה של האלטרנטור ??

אופיר

פורסם

לא נראה לי... כלומר, אם תשים מצבר של טנק, וכל פעם תתניע, תסע 3 מטר, תכבה ועוד פעם תתניע, תפעיל מערכת עם 3 מגברים, אז סביר להניח שהמצבר לא ייטען אף פעם עד הסוף, כי פשוט לא יקבל זרם מספיק זמן בכמות המספקת... אבל אם תשים אותו המצבר, ותסע נניח כל יום שעתיים (סתם דוגמה) רצוף ללא אורות, אז זה יהיה בסדר... אבל בעיקרון, כל מצבר שתוכל לשים (שייכנס לך למקום), לא נראה לי שתהיה בעיה. האלטרנטור שלנו נידמה לי 55 אמפר, זה סביר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
במידה ואני קונה מצבר עם כמה שיותר אמפר, לא תהיה בעיה שהאלטרנטור הקטן שיש אצלי לא יצליח להטעין מספיק את המצבר בכל נסיעה ??

כלומר אני מתכוון האים צריך להתאים את המצבר לעוצמה של האלטרנטור ??

אופיר

אופיר שים את השאלה שלך בפורום טכני יש שם חשמלאים מוסמכים שיוכלו לתת לך תשובה מקצועית.

אכא זילוך?

פורסם

לפי הלינק המצורף אני צריך לשים לקפרי 1600GT מצבר בין 60 ל 82 אמפר

אני אשים 60 אמפר

תודה על התשובות והלינק

אופיר

פורסם
לפי הלינק המצורף אני צריך לשים לקפרי 1600GT מצבר בין 60 ל 82 אמפר

אני אשים 60 אמפר

תודה על התשובות והלינק

אופיר

שיהיה בהצלחה אופיר.

אנא עדכן אותנו בפורום.

אכא זילוך?

פורסם

אופיר ,לא קראת נכון את הדף נתונים בקישור של מצברי ורטה.

מה שכתוב: KW/PS ואז בטבלה נתונים שני מספרים , במקרה שלך בקפרי 1600 הם 60/82 אין הכוונה שהמצבר הוא בין 60 ל- 82 אמפר-שעה אלא אלו נתונים של הכוחות סוס של הרכב!!

PS הוא מה שקרוי אצלנו כוחות סוס. ז"א לקפרי זו 82 כוחות סוס (דרך אגב, הנתונים לקפרי שלך הם 65/88).

KW הוא הגדרה אחרת להספק של המנוע, לא ביחידות של כוח סוס אלא בקילו וואט (כמו יחידות ההספק שכולם מכירים מחשמל), שים לב שיחידה זו כפול 1.333333 (אחד ושליש) תיתן תמיד את ההספק ביחידות הPS -כוח סוס.

בכדי להגיע לנתוני המצבר שלך אתה צריך להכנס לדגם הספציפי שלך (ללחוץ פעמיים על נפח המנוע בטבלה ) ואז יופיע הנתון 50 או 60 אמפר שעה

אני משתמש במצבר 56 אמפר שעה והוא מצויין

אריק

מועדון פורד

0522775202

פורסם

אריק תודה על התשובה המפורטת, לא ידעתי שצריך ללחוץ על הדגם כדי לקבל את האמפר

בכל אופן אתמול קניתי 55 אמפר

ואני מבין שזה טוב

אופיר

• תוכן חדש...