Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד שנייה,2000 סמ"ק,גיר אוטומט,מצב נדיר ומקורי,ללא תאונות ,צבע המקורי,הכנה למזגן כללית,7 מקומות,מנוע משופץ לחלוטין+טסט.

מחיר סופי- 30,000 ש"ח.

0544750367

MVC-001S.JPG

פורסם

שלום לך אבי 75 אני די חדש בפורום וביכלל ברשת וכבר נתקלתי ברכב שלך בכל מיני מקומות אני מבין שאתה מנסה למכור אותו כבר המון זמן ללא הצלחה מרובה לעניות דעתי המחיר שאתה דורש גבוה מאוד למרות שהרכב נראה במצב מדהים בהצלחה כפיר 78 שמחפש רכב כזה לשיפוץ

פורסם

מחיר סביר בהחלט לרכב כזה ומצב היידים שלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום לך אבי 75 אני די חדש בפורום וביכלל ברשת וכבר נתקלתי ברכב שלך בכל מיני מקומות אני מבין שאתה מנסה למכור אותו כבר המון זמן ללא הצלחה מרובה לעניות דעתי המחיר שאתה דורש גבוה מאוד למרות שהרכב נראה במצב מדהים בהצלחה כפיר 78 שמחפש רכב כזה לשיפוץ
כפיר אני רואה שהרבה זמן אתה מחפש לקנות רכב כזה ועדיין לא מצאת. יש לך פה הזדמנות לקנות את רכב חלומותיך ועוד במצב נדיר- אז למה אתה מחכה?

אם תקנה כזה שזקוק לשיפוץ ותתחיל להשקיע בשיפוץ אני מבטיח לך שאתה בסופו של דבר תשלם הרבה יותר מהמחיר המבוקש ע"י אבי75.

מוגש כחומר למחשבה.

פורסם

פירסמת את התמונה הזו הרבה פעמים, אולי תוכל לצלם תמונות מזויות אחרות של הרכב כולל מנוע ופנים הרכב, לא שאני בא בדרישות חלילה, סתם מעניין לדעת.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כפיר אני רואה שהרבה זמן אתה מחפש לקנות רכב כזה ועדיין לא מצאת. יש לך פה הזדמנות לקנות את רכב חלומותיך ועוד במצב נדיר- אז למה אתה מחכה?

אם תקנה כזה שזקוק לשיפוץ ותתחיל להשקיע בשיפוץ אני מבטיח לך שאתה בסופו של דבר תשלם הרבה יותר מהמחיר המבוקש ע"י אבי75.

מוגש כחומר למחשבה.

יכול להיות שהוא מחפש לשיפוץ כי הוא רוצה את השיפוץ ולא רק את הרכב...

פורסם

תודה חברה אבל הכוונה היא לחוות את שיפוץ הרכב מאחר וחוויתי חוויה דומה בשיפוץ טרנספורטר 88 קומבי שהיה מושבת שלוש שנים ובמצב מזוויע אני רוצה לשפץ רכב יותר ישן קנית רכב כמו של אבי 75 כמוה כקנית רכב חדש אכן הרכב ניראה מדהים ואכן הייתי רוצה רכב כזה אבל לא לזה היתכוון המשורר תודה כפיר 78

פורסם
תודה חברה אבל הכוונה היא לחוות את שיפוץ הרכב מאחר וחוויתי חוויה דומה בשיפוץ טרנספורטר 88 קומבי שהיה מושבת שלוש שנים ובמצב מזוויע אני רוצה לשפץ רכב יותר ישן קנית רכב כמו של אבי 75 כמוה כקנית רכב חדש אכן הרכב ניראה מדהים ואכן הייתי רוצה רכב כזה אבל לא לזה היתכוון המשורר תודה כפיר 78
כפיר היקר!

טרנספורטר 88 לא נקרא קומבי.

אכא זילוך?

פורסם

לחנזיר= תתפלא אבל לדגם הנל קוראים קומבי מאחר והוא דגם אחד נחות מהקרוול c הרכב מגיע עים חלונות ומושבים מקוריים וכן חח נמ ומזגן מפוצל לאורך הרכב המידע בדוק יש לי את כל הקטלוגים של הטרנספורטרים משנת 81 והלאה כפיר 78

פורסם

כפיר 78 צודק.דגם הנוסעים הבסיסי של הטרנספורטר אכן נקרא קומבי,והמפוארים יותר נקראו בתחילה BUS ומשנת 85 קראוול,שהגיעו במספר רמות גימור:C הבסיסית,CL המהודרת יותר שהגיעה עם מושב נוסע נפרד,לדוגמא,GL המפוארת בעלת מושבים נפרדים עם משענות ידיים ושטיחים מקיר לקיר,וכלה בדגם המפואר ביותר שנקרא קאראט,שהיה ברמת גימור ואיבזור של מכונית סאלון.רמת גימור זו לא יובאה לארץ.אגב טרנספורטר,בשנת 83 יוצרה גירסה בעלת מנוע של פורשה 911,שפיתח 210 כ"ס והביא את הסופר-מיסחרית הזו למהירות מירבית של 205 קמ"ש ותאוצה מ 0-100 תוך 8.5 שניות!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לחן פרחי =אכן כן ואתה שולט היטב בחומר מעבר לכך יוצרו גם גירסאות של דבל קבינה ברמת גימור של קארט ועוד דגמים שניקראו= וואנגון = מולטיוואן =קמפינג ועוד . ראיתי את כל הדגמים האלה במיפעל של המיסחריות בהנובר גרמניה ביקרתי שם פעמיים ב1989 בקו היצור של t3 ובקו היצור של t4 ב2000 כל הדגמים הנל ויותר הוצגו גם בתערוכת המכוניות הבנלאומית בפרנקפורט שגם בה ביקרתי כמו כן יש ברשותי כמעט את כל הקטלוגים של הדגמים האלה . לגבי הטרנספורטר המשופר עים מנוע וגיר של פורש 911 יש כתבה מאוד יפה באחד מגליונות הישנים של המגזין טורבו זל תודה כפיר 78

פורסם
לחן פרחי =אכן כן ואתה שולט היטב בחומר מעבר לכך יוצרו גם גירסאות של דבל קבינה ברמת גימור של קארט ועוד דגמים שניקראו= וואנגון = מולטיוואן =קמפינג ועוד . ראיתי את כל הדגמים האלה במיפעל של המיסחריות בהנובר גרמניה ביקרתי שם פעמיים ב1989 בקו היצור של t3 ובקו היצור של t4 ב2000 כל הדגמים הנל ויותר הוצגו גם בתערוכת המכוניות הבנלאומית בפרנקפורט שגם בה ביקרתי כמו כן יש ברשותי כמעט את כל הקטלוגים של הדגמים האלה . לגבי הטרנספורטר המשופר עים מנוע וגיר של פורש 911 יש כתבה מאוד יפה באחד מגליונות הישנים של המגזין טורבו זל תודה כפיר 78
עם שליטה והערצה כזו לטרנספורטר הייתי חוטף במקומך את האוטו של אבי. ראיתי אותו הוא במצב מדהים.

1965 MGB

פורסם

גירסה מעניינת של הטרנספורטר היתה הסינכרו כפולת ההנעה,שהיתה פשוט סובארו הפוכה...מכונית בעלת מנוע אחורי עם הנעה קדמית(כפולה כמובן).לא היתה לה תיבת ההעברה,אבל היה הילוך כוח אחד,ורק לנסיעה קדימה.כמו כן היתה אפשרות לנעילת הדיפרנציאל המרכזי.המכונית היתה מוגבהת,ואפילו העבירות היתה טובה,מה גם שאפשר היה להסיע בה 9 אנשים!מכוניות בודדות כאלו הגיעו גם לארץ,כולן עם מנוע 2.1 הזרקה שסיפק 112 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן גירסה מענינת מאוד וגם מבוקשת מאוד אין לימצוא רכב כזה שעומד למכירה יש די הרבה רכבים כאלה בארץ גם מדגם t4 יש כמה חברה מכורים באיזור התעשיה של רמת השרון ואפשר ליראות כמה רכבים כאלה מדוגמים במקום דרך אגב מאיפו הידע שאתה מפגין האים גם אתה מכור vw כפיר 78

פורסם

לאלון= כבר פירטתי את הסיבות שהרכב של אבי לא מתאים לי .מעבר לכך מצאתי רכב שעונה לדרישות שלי ואני כרגע במומ עים בעל הרכב הרכב משנת 73 יד ראשונה צבע ירוק בקבוק מקורי ודי שמור אבל דורש המון אהבה אים הקניה תצא לפועל אפרסם תמונות כפיר 78

• תוכן חדש...