Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היכן ישנו מכון לכיוון פרונט ברמה גבוהה ? (דיי נדיר בישראל !)

חשוב לציין שברשותי מכונית אספנות (לנצ'יה פולביה HF ) , ואני לא יודע אם יש למכון את הנתונים הדרושים לו !

יש לי הרבה ספרות על הרכב אבל אני לא מבין איטלקית !

תודה .

פורסם

לגבי מכון מומלץ, אין לי המלצה גורפת. אני חושב שיותר חשוב אלו הנתונים. סביר להניח שבמכון לא יהיו את הנתונים לרכב שלך.

כשאני הלכתי לכוון פרונט בסאאב הלכתי עם ספר (Haynes) שהיו בו את נתוני ה Camber וה Castor. אני מניח שהמונחים האלו הם זהים גם באיטלקית ואם לא אולי תוכל להעזר במילון.

אם אתה לא מצליח לאתר אותם בספר אולי תנסה להעזר באיזה פורום באנגליה או בארה"ב לצורך השגת הנתונים?

על פי נסיוני כשיש למכון את הנתונים הללו, הם יכולים לעבוד בלי בעיה.

בהצלחה,

יניב

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

מכון רישיוי חן בפרדס חנה, ממש צמוד למקום שמבצעים טסט לרכב.

אחלה עבודה ומחירים, יש לו שם מאגר ענק של רכבים ישנים גם כן, ראיתי שם מספר רכבים ישנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
פעם אחרונה שראיתי את הרכב שלך הוא היה עם קאמבר חיובי בגלגלים הקדמיים (?!)

ממש לא נראה לי שככה זה אמור להיות...

אכן ישנו קאמבר חיובי בגלגלים הקידמיים וגם לי לא נראה שזה צריך להיות ככה...

האם ישנם יתרונות בקאמבר חיובי ???

למיטב הבנתי יש רק חסרונות !

אשמח לתגובות !

פורסם

There are no benefits at all to positive camber, only downsides... you need to have at least some minimal amount of negative camber... I am wondering if your suspension geometry is original or modified

.Moti

תודה רבה לך מוטי , אני אלך בהקדם האפשרי למכון לכיוון פרונט !!!

הקאמבר החיובי שלי ממש אבל ממש חיובי ! :shock:

פורסם

ניסיתי לחפש תמונה שרואים בה את הגלגלים הקידמיים, מצאתי רק את זאת.

פישמן, אם אתה זוכר מתי צילמנו את זה, זה אומר שאתה נוסע ככה כבר הרבה זמן !

אני מקווה שרואים את הקאמבר (במיוחד בגלגל הימני, שם אכן הקאמבר החיובי גדול יותר בכמה וכמה מעלות (?!)

norm_B85860CF8C8A44E686D1C20D2DDCA0F1.JPG

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
נסה את מכון אהרון רוט ברחוב הירקון בגבול רמת גן בני ברק.

תגיע עם הנתונים הרלוונטיים לכיוון.

הייתי אצלו עם 2 רכבים ישנים וקיבלתי שירות טוב וסבלני. כדאי לתאם כדי לא ליפול עליו ביום עמוס.

http://www.d.co.il/?activeGroup=ResultsByName&arena=&arenaChoose=&business_URL=%2F%3FactiveGroup%3DResultsByName%26arena%3D%26arenaChoose%3D%26custId%3D2365130%26esi%3Dde687762bdca9e38fb3baa634e3f4238%26formGroup%3Dmain%26language%3DHEB%26page%3DBusiness-Features-Map%26previousPage%3DSummaries%26query%3D%25E0%25E4%25F8%25E5%25EF%2520%25F8%25E5%25E8%26sessionId%3D224211101251366&esi=de687762bdca9e38fb3baa634e3f4238&featureCode=Map&formGroup=main&language=HEB&page=Business-Features&previousPage=Summaries&query=%E0%E4%F8%E5%EF%20%F8%E5%E8&sessionId=224211101251366

תודה רבה לך !

בזכות אהרון רוט אני מצאתי בן אדם שיש לו את הנתונים הדרושים !

ושוב תודה !!:-P

פורסם
אין עוד תגובות לגביי מכון לכיוון הפרונט שלי ??? !!!

:roll:

קיבלת טלפון שלי כבר לפני כמה ימים טוביםבה"פ ושם אמרתי לך, שאוכל להפנות אותך בדיוק לאלו שיוכלו לעזור לך ומתחמים במכוניות כמו שלך...זה שלא התקשרת, בעיה שלך :wink:

בכל מקרה, שמח שמצאת את מבוקשך.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
קיבלת טלפון שלי כבר לפני כמה ימים טוביםבה"פ ושם אמרתי לך, שאוכל להפנות אותך בדיוק לאלו שיוכלו לעזור לך ומתחמים במכוניות כמו שלך...זה שלא התקשרת, בעיה שלך :wink:

בכל מקרה, שמח שמצאת את מבוקשך.

ליאור.

גם אלי הוא לא התקשר וחבל.

אכא זילוך?

• תוכן חדש...