Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעת 4:45 לפנות בוקר שימשה הוולוו הצהובה כחדר לידה לאחייניתי החדשה.

לגיסתי (האם) ולאחייניתי - שלום.

ולאלה מכם שצריכים ללדת, אל תתעכבו - סעו לבית החולים....

ועכשיו אני אצטרך להסיע אותה חינם כל החיים.....:roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חח מזל טוב...

דרך אגב, ראית את כל הלידה? רחצת את האוטו מבפנים? ואיך זה דווקא הגיע למצב כזה שהתרחש באוטו ולא בבית החולים?

חח עכשיו האוטו שלך בעל עוד ערך רגשי מוסף (זה מעלה מחירון :wink: ).

וקראתם לאחיינית בשם מתאים לארוע- וולוואית, או 244-ית?

פורסם

אני מציע שתפרסם את המקרה בעיתון או משהו כזה,אולי היבואן של וולוו יתן לכם משהו,היא הרי הסמל של המכוניות המשפחתיות,תנסה אין לך מה להפסיד.

איציק.

פורסם

מזל טוב!

וזה כמובן מזכיר לי סיפור משעשע: כשאשתי היתה לקראת סוף הריונה האחרון, ירדו לה המים בלילה. היה לנו אז את המריאה שהיתה חדשה לגמרי ועם ריפודי בד סופגניים, וג'יפ סופה פתוח עם מושבי סקאיי רחיצים. זה היה ליל נובמבר (לילדה היה עכשיו יומולדת) ודי קר. יצאתי להביא את האוטו לפתח הבית והתלבטתי איזה מהמכוניות לבחור. שיקול קשה. כשהגעתי לאסוף אותה עם הג'יפ, אשתי היתה מעבר לויכוחים אבל עד היום היא מזכירה לי את זה מדי פעם...

נמרוד

פורסם

תודה לכל המברכים !

ולכל השואלים:

1) בשעת הלידה ישנתי ( הרכב אצל גיסתי בכוננות כבר חודש בערך... ) ולפיכך לא ראיתי את הלידה וצלצלו אלינו רק כשהכל נגמר בשלום (חסכו הרבה פיפורי לב...)

2) בלידה הקודמת של גיסתי היא היתה 36 בחדר לידה, וכנראה חשבה שכך יהיה גם הפעם...

3) השכן ממול הוא שוודי במקור, וידאג לצלם את האם והתינוקת עם הרכב לכשיחזרו מבית החולים וישלח את כל הסיפור בשוודית לוולוו בשוודיה.

4) למזלי, השלב של הריפוד מחדש של ה-244 טרם הגיע, והמושבים לובשים ריפודי בד דמויי טוויד שידעו ימים טובים יותר. לא ראיתי את הנזק, אבל חמי וחמותי כבר דאגו לכבס את כל הרפודים.

5) כל מה שכתבתי למעל ה ממש לא חשוב, העיקר שהאם והבת יצאו מהעניין בשלום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מזל טוב, שיהיה לה חיים מאושרים לילדה, ואל תשכח בגיל 18 לקנות לה וולבו. :-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מזל טוב!:beerchug::type:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שכן שלי, לא חשוב מאיזה עידה, כל כך התרגש שאחזו הצירים באישתו שהוא רץ לרכב עם כל החבילות שהכינו מראש, שני פלאפונים ומטענים, לא שוכח להתקשר להורים שלו ולאחיו (השעה 0240) יוצא מהחניה בחריקת צמיגים רועשת... כמה פעמים כבר האישה יולדת?... ושכח בבית את אישתו וחמתו...( שתיהן נחמדות מאוד)... לחץ לא תמיד מוציא את הטוב שבך-שבת שלום-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שכן שלי, לא חשוב מאיזה עידה, כל כך התרגש שאחזו הצירים באישתו שהוא רץ לרכב עם כל החבילות שהכינו מראש, שני פלאפונים ומטענים, לא שוכח להתקשר להורים שלו ולאחיו (השעה 0240) יוצא מהחניה בחריקת צמיגים רועשת... כמה פעמים כבר האישה יולדת?... ושכח בבית את אישתו וחמתו...( שתיהן נחמדות מאוד)... לחץ לא תמיד מוציא את הטוב שבך-שבת שלום-רן

נו, כורדי! :-)

אגב, עם כל המרווח שיש ב 244 אפשר להקים חדר יולדות מאחורה :wink:

מזל טוב ורק בשמחות.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרית דבר:

לחמי וחמותי שכן שוודי במקור, שהתרגש כמו כולם מכל העניין, צילם את האמא והבת עם הרכב לאחר שובן מבית החולים ושלח מכתב בשוודית למחלקת יחסי הציבור של וולוו בשוודיה.

השבוע הגיעה חבילה גדולה, שהכילה מכתב ברכה, וערכת החתלה לתינוק (מקורית של וולוו) המתחברת לגב המושב הקידמי. האמת - לקח לי קצת זמן להבין את זה...

כמו"כ צורפו ארבעה מחזיקי מפתחות של וולוו שיכולים לשמש גם בפותחן לבקבוקי בירה...

(מעניין, כי בסקנדינביה בעיית השתיה היא מאד קשה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יצאו גדולים השוודים האלה.

נשתדל שאשתי לא תלד (בבוא העת) בסוד, כי מקסימום אני אקבל ממילאנו פח של ממיר חלודה :-P

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אחרית דבר:

השבוע הגיעה חבילה גדולה, שהכילה מכתב ברכה, וערכת החתלה לתינוק (מקורית של וולוו) המתחברת לגב המושב הקידמי. האמת - לקח לי קצת זמן להבין את זה...

כמו"כ צורפו ארבעה מחזיקי מפתחות של וולוו שיכולים לשמש גם בפותחן לבקבוקי בירה...

(מעניין, כי בסקנדינביה בעיית השתיה היא מאד קשה)

הי צבי מנשמע???

קודם כל לא להשמיץ את ארץ מוצאי, אז מה אם כולם שתיינים, הלוואי שהבעיות שלהם היו שלנו, וכל הכבוד לחברת וולבו, על אף שהיה נחמד יותר אם היו מאמצים את מחוות חברות התעופה בזמנו (לידה במטוס מקנה טיסות חינם באותו הקו לילוד לכל חייו) ונותנים למשל מכונית במתנה, ואז כבישי הארץ יהיו פקוקים בגלל הישראלים אלופי המעוף והקומבינות שיעשו סבבים במכונית 24 שעות עם נשותיהן העומדות להתפקע הכל בכדי לקבל מכונית במתנה

סעו בבטחה היום - הזהרו מהשמן והמסמרים

אירית

פורסם

צביקה זה ההבדל...

מי שיולדת בסיטרואן BX DS C5 וכו.. מקבלת מיטת מיים....

( הנימוק הרשמי- התינוק נולד מכור! לנדנוד)

נ.ב אחד מבני כמעט נולד בדהשבו (טוב קצת גוזמה: נולד שעתיים אחרי...)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

עכשיו ישנה בעיה מכיוון שאומרים פעם וולבו תמיד וולבו מה שאומר שגיסתך תיהיה חייבת לקנות וולבו..

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...