Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.....

לאחר שיחה ארוכה עם חברה שלי, שחושבת לקנות אוטו קטן והתלבטה בין ג'אסטי, 205 ועוד כל מיני בכיוון, היא אמרה "אתה יודע מה הכי הייתי רוצה? מיני....זאת מכונית מקסימה שאני ממש אוהבת.." ברור שברגע זה אהבתי אליה עלתה פלאים, מבחינתי שהחנייה שלי תתמלא בכמה שיותר מכוניות ישנות/קלאסיות...

אז....

מחפש/ים מיני למכירה, מצב טוב עד כמה שאפשר, לא רשומה כאספנות (לשימוש בכל שעות היממה...), מחיר סביב העשירייה, לא משופצת למצב תצוגה מכיוון שהמכונית תשמש לשימוש יומיומי.

תודה מראש,

ליאור 054-4554944

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור אתה בטוח שהיא לא היתכוונה לדגם החדש :wink:

מיני.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני מסכים שלחברה שלך יש פוטנציאל, אבל קח בחשבון שהיא לא ממש נסעה במיני.

ידנית.

בפקקים.

באוגוסט בלי מזגן.

יש מעט מאוד בני אדם בכלל (ונשים בפרט) שמוכנים לסבול ביומיום למען רכב מיוחד. הייתי בודק איתה אם זה מה שהיא באמת רוצה.

נמרוד

פורסם

באתר שלך ליאור, יש בחור מבוגר מחיפה שיש לו מיני מיינור יד ראשונה ממודל 85, הרכב עבר 87 אלף קילומטר, ונראה מצויין ושמור ברמה מצויינת, מן הסתם לא אספנות, עדיין, והוא מבקש 10 אלף והוא גמיש.

כדאי לך לראות, או אם אתה לא מהאזור אני יכול לצלם לך אותו עוד...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מסכים שלחברה שלך יש פוטנציאל, אבל קח בחשבון שהיא לא ממש נסעה במיני.

ידנית.

בפקקים.

באוגוסט בלי מזגן.

יש מעט מאוד בני אדם בכלל (ונשים בפרט) שמוכנים לסבול ביומיום למען רכב מיוחד. הייתי בודק איתה אם זה מה שהיא באמת רוצה.

נמרוד

טיעון טוב !

באתר שלך ליאור, יש בחור מבוגר מחיפה שיש לו מיני מיינור יד ראשונה ממודל 85, הרכב עבר 87 אלף קילומטר, ונראה מצויין ושמור ברמה מצויינת, מן הסתם לא אספנות, עדיין, והוא מבקש 10 אלף והוא גמיש.

כדאי לך לראות, או אם אתה לא מהאזור אני יכול לצלם לך אותו עוד...

אתה יכול לתת קישור ?

אני לא מהאזור, אם תוכל לצלם ולשלוח לי אני אודה לך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לפני חצי שנה דיברתי איתו, רצה הרבה יותר מ 10K , אתה בטוח שזה המחיר ושהוא עוד גמיש ?
פורסם

הוא אמר שהוא גמיש, והרכב מריח עוד חדש, אני לא צוחק, ממש שמור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תרשו לי לשתף אתכם בחויה במיני שרק המין הנשי יכול לסבול ממנה ואז תספר לחברה ונראה אם היא עדיין רוצה מיני.

למיני כמו שכולנו יודעים יש בולמים/ כריות גומי מאוד נוקשים, הסיפור הולך שאם אתה עולה על שקל בכביש אתה יודע אם זה עץ או פלי.

במהירויות גבוהות (90-100) בכבישים משובשים (או גליים) המיני נכנסת למין תזזית של קפיצות קטנות ומחזוריות שחברתי דאז, בחורה בעלת חזה מרשים ביותרבגודלו, הייתה מקבלת שיתפי דם בחזה מהקפיצות.

תראה, צריך מאוד מאוד לאהוב רכב מיושן/ישן/ענטיקה כדי להסכים לחיות איתו, במיני זה תופש שבעתיים כי האחיזה שלה מדהימה אבל שום דבר לא יעזור, זה לא אוטו נוח!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעצם, אחרי שהחלפתי את התת-שלדה האחורית, בחליפית עם קפיצי סלילים ומקפרסון, הנוחות והאחיזה השתפרו פלאים, אבל זה עלה לי הון!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תרשו לי לשתף אתכם בחויה במיני שרק המין הנשי יכול לסבול ממנה ואז תספר לחברה ונראה אם היא עדיין רוצה מיני.

למיני כמו שכולנו יודעים יש בולמים/ כריות גומי מאוד נוקשים, הסיפור הולך שאם אתה עולה על שקל בכביש אתה יודע אם זה עץ או פלי.

במהירויות גבוהות (90-100) בכבישים משובשים (או גליים) המיני נכנסת למין תזזית של קפיצות קטנות ומחזוריות שחברתי דאז, בחורה בעלת חזה מרשים ביותרבגודלו, הייתה מקבלת שיתפי דם בחזה מהקפיצות.

תראה, צריך מאוד מאוד לאהוב רכב מיושן/ישן/ענטיקה כדי להסכים לחיות איתו, במיני זה תופש שבעתיים כי האחיזה שלה מדהימה אבל שום דבר לא יעזור, זה לא אוטו נוח!!!

אז לפי התיאוריה שלך, המדד לנוחות נסיעה לנשים הוא גודל החזה שלהן? :wink:

אני מודה שאישית אם הייתי קונה מיני הייתי מחפש קופר או בונה רפליקת קופר... אני חושב שהסיבה שגורמת לה להסס לגבי המיני היא בעיקר המזגן.. בכל מקרה, מקסימום, אני אקח את המיני לעצמי ואני אקנה לה ג'אסטי... :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אפשר גם לשים מזגן במיני.

מכיר לפחות אחד שעשה את זה.

מבלי להיכנס לעלויות/כדאיות/השפעה על ביצועים וכו'.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
אפשר גם לשים מזגן במיני.

מכיר לפחות אחד שעשה את זה.

מבלי להיכנס לעלויות/כדאיות/השפעה על ביצועים וכו'.

ליאור, אם תפשפש קצת בהיסטוריה של פורום תפוז תוכל למצוא שם הודעה של ראנסטר (אם אני זוכר נכון) מלפני שנתיים (פחות או יותר) שבה הוא מפרט בצורה מקצועית מאוד איך הוא התקין מזגן במיני שלו. זה מצריך דיי הרבה קומבינות (בעיקר בגלל הגודל של המיני) אבל זה עובד ואם מזגן של ג'אסטי 1000 סמ"ק מקרר טוב אז אפשר להתאים גם למיני מזגן שיקרר בכבוד.

ועכשיו תגובה לעניין החברה. בקרוב חברה שלי מוציאה רישיון אז ישבנו וחשבנו על רכב אספנות קטן, זול ואמין שהיא אוהבת. המיני אכן עלתה כתור אופציה אבל מכיוון שלא קל למצוא כאלה והמחיר קניה יחסית גבוה אז ירדנו מהנושא. אחרי כמה ימים היא באה אליי ואומרת לי "אני רוצה חיפושית כתומה", כמובן שישר נישקתי אותה כי אני כבר הייתי כמעט משוכנע שבסוף נקנה לה ג'אסטי או איזה אונו זולה.

היא עשתה כבר סיבוב בחיפושיות והרכב מוצא חן בעניה, הרכב גם מאוד זול לקניה ולאחזקה (וגם אמין מאוד). לפי דעתי חיפושית זה רכב מצויין להתחיל לנהוג איתו, שתתאמן עליו שנתיים שלוש, אח"כ נבדוק איך היא נוהגת. אם המצב יהיה טוב היא תקבל את המנטה השניה שלי, אם לא אז נקנה לה סמארט והיא תהיה מרוצה עד הגג ...

אז ליאור, קודם כל תתן לה לעשות סיבוב במיני בשביל לראות שהרכב מתאים לה (אני יכול להגיד מניסיון שיש בחורות שמוכנות להתפשר על נוחות/אבזור/כח/גיר אוטומט בשביל לסוע ברכב יחודי !!!) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליאור שלום

יש ממש בטענות שהועלו, אבל אהבות גדולות דורשות הקרבה.

כל שנותר הוא לברר אם חברתך נמנית על אלו המקריבים...

אגב, לא מזמן מכרתי מיני אחת מהאוסף לבחורה (חבר שלה קנה לה) היא התלהבה מאד וגם נסיעת המבחן עברה בהצלחה.

אם תרצה אפשר לקשר בינכם, לבדוק אם היא עדיין מרוצה.

ואם היא לא אולי ימכרו אותה לכם....

מצ"ב תמונה להתרשמות כללית

אורן

מיני2.jpg

• תוכן חדש...