Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש מכונית קטנה כמו

מיני מיינור

פיאט 600

פיאט 500

פיאט 127

משהו בסגנון הזה .. אני צריך את החלק האחורי שלה

שתיהיה אחרי תאונה קשה מלפנים או רקובה בקיצור לא משנה

באיזה מצב העיקר שהחלק האחורי לא נפגע .

אני לא צריך חלקי מנוע או דשבורד. אך ורק בודי

תודה לכולכם...

shai159

פורסם
סתם לסקרנות ...

למה אתה צריך??

ליאו

אני מהמר הימור פרוע שהחלק האחורי של הרכב מיועד ל"תמונת-קיר" דקורטיבית ומושכת-עין, שלט בולט לחנות (לדוגמא חנות "Diesel" ברחוב בוגרשוב בתל-אביב, מול מסעדת "אל-גאוצ'ו", שמעליה נראית משאית ישנה צבועה באדום - אולי דודג') או דלפק לחנות כמו שהיה פעם בחנות בגדים בקניון איילון ברמת-גן; דלפק מהמם של רכב קלאסי.

אבל כמו שאמרתי, רק הימור...:-P

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

כן, ללא ספק קצת מסקרן

אבל אני בטוח שתוכל למצוא את מבוקשך בכל מגרש גרוטאות . . .

ב ה צ ל ח ה !

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם

כמו בהוביט בזכרון יעקוב, פאב ההוביט חיפושית גרמניה יד שניה (הייתה של אמא של חבר) מודל 62.

עצוב, מונחת שם המון המון שנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש לי פרוייקט מעניין שאני מעוניין לעשות

מקווה שזה יצא לפועל כמה שיותר מהר ...

ולא אין לי חנות ,מסעדה או כל משהו כזה ...

במקרה שהדבר יצא לפועל אני יעלה תמונות

**אני לא פוגע ברכבי אספנות לכן אני מחפש מכונית שמצבה גמור ולא

יכולה לשוב לנסוע על הכביש**

shai159

פורסם

חלק אחורי של מיני אפשר להסב לכורסא, חלק קידמי לספריה (הספרים מאחורי הגריל שנפתח על ציר, ובפנסים ממקמים מנורות קריאה).....

• תוכן חדש...