Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא נמצא בראשון לציון

אולי זה לא הפורום המתאים

אבל אני ממש התלהבתי מזה- דבר שלא רואים כל יום.

אם מישהו יכול להביא פרטים על הרכב הזה אודה לו.

4-1.JPG

4-2.JPG

תודה מראש.

פורסם

פרגו מסוף שנות ה-40\תחילת ה-50.

ויש גם עם 3 ספרות(לפחות אחת שאני מכיר ומסתובבת ברחובות)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני ראיתי מספר בן 3 ספרות על רכב, בתל-אביב דווקא.

מעניין אם קיימים רכבים עוד יותר ותיקים (עד מס' 99?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פורסם פה סיפור על שברולט מסחרית אם אנ'לא טועה, שאז שבזמנה היתה מוכרת לחם, ומישהו קנה אחת כזאת והיא היתה מספר 0050 ועכשיו היא בעלת שתי ספרות רק 50.

איזה יופי...

אז למה בעצם אין מועדון ה 4?:-) (אם כל הכבוד הראוי למועדון 5 המקסים)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
פורסם פה סיפור על שברולט מסחרית אם אנ'לא טועה, שאז שבזמנה היתה מוכרת לחם, ומישהו קנה אחת כזאת והיא היתה מספר 0050 ועכשיו היא בעלת שתי ספרות רק 50.

איזה יופי...

אז למה בעצם אין מועדון ה 4?:-) (אם כל הכבוד הראוי למועדון 5 המקסים)

היא הייתה מוכרת חלב ולא לחם.

המספר שלה הוא 50. זה, כנראה, המספר הכי נמוך.

וזה בעקבות ההכנות לבאג 2000. הבעלים הרוויח כנראה. ועל האוטו הוא ייקבל הרבה.

בכל אופן הרכב בעל ה4 ספרות בראשון שיך לאחד מהקומה הראשונה ברחוב.

לבעל ההודעה המקורית, רד לחנייה התת קרקעית באותו בניין תראה שם למטה DODGE גם כן 4 ספרות, ובמצב מדהים. מצחיק שגם שמו בה אגזוז פרייפלאו :)

פורסם
היא הייתה מוכרת חלב ולא לחם.

המספר שלה הוא 50. זה, כנראה, המספר הכי נמוך.

וזה בעקבות ההכנות לבאג 2000. הבעלים הרוויח כנראה. ועל האוטו הוא ייקבל הרבה.

בכל אופן הרכב בעל ה4 ספרות בראשון שיך לאחד מהקומה הראשונה ברחוב.

לבעל ההודעה המקורית, רד לחנייה התת קרקעית באותו בניין תראה שם למטה DODGE גם כן 4 ספרות, ובמצב מדהים. מצחיק שגם שמו בה אגזוז פרייפלאו :)

את זה אני חייב לראות...ואין לי בעיה גם לצלם אם מישהו בכלל מעוניין..

בכל מקרה מגניב לראות שהכלים האלה שורדים עד ימינו.

תודה מראש.

פורסם
הוא נמצא בראשון לציון

אולי זה לא הפורום המתאים

אבל אני ממש התלהבתי מזה- דבר שלא רואים כל יום.

אם מישהו יכול להביא פרטים על הרכב הזה אודה לו.

הרכב שצילמת הוא פרגו טקסס שנת 1952 ואם כל כך התלהבת אז יש לך גם מזל כי הוא מוצע למכירה תמורת 44,999 ש"ח. כנס לקישור

http://www.classiccars.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=3151

1965 MGB

פורסם

הסבר על המספרים

זה לא קשור לגיל של הרכב אלא לשיוך שלו. שימו לב שכל הרכבים בעלי 3 או 4 ספרות הם רכבים מסחריים.

זה בגלל שכשהתחילו עם הלוחיות הכתומות בסוף שנות החמישים, היקצו סדרות מספרים לאיזורים וגם לכלי רכב מסחריים. אלה קיבלו את הסידרה שמתחילה ב 0. כלומר כל רכב שמספרו

הוא OX-XXX הוא מסחרי.

וכמובן הכל התחיל מ 00-001.(אני מקווה שלאחר שיגור המסר הספרות יצאו בכוון הנכון. אז לשם הבהרה משמאל לימין:אפס אפס מקף אפס אפס אחד)

אז מספרו המקורי של הרכב שבתמונות הוא 07-151 (משמאל לימין:אפס שבע מקף אחד חמש אחד). רכב מס' 50 היה 00-050 ( ומשמאל לימין - אפס אפס מקף אפס חמישים).

אין לזה קשר לגיל הרכב כי החלפת המספרים התבצעה במועד הטסט ולכן רכב ישן יותר יכול היה לקבל מספר שמבחינה מתמטית היה גבוה יותר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
טוב, אז מה באמת המספר הכי קטן שיכול להיות לרכב פרטי )לא מסחרי( , ומה הכי נמוך שעדיין נוסע בכבישינו?

וולבו s80 מספר 1 של מפכל המשטרה.

סתם סתם, לא קשור לאספנות, לא נראה לי שיש פחות מ 2 ספרות לאספנות מסחרים כמו שבני אמר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...