Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני הרבה זמן מתענין ברכבי אספנות ומכונייולת בכללי .

עכשיו אני חושב לקנות רכב וחשבתי על פיירברד או מוסטאנג קאמרו ועוד דגמי שרירים שאני פשוט לא מכיר ורציתי לדעת אם לדעתכם או ניסיונכם אפשר לשפץ רכב מסוג זה עם סכום התחלתי של 15 ולאחר מכן בערך כל חודש עוד 2000 שח נוספים אני משאר לעצמי שזה יקח לי כמה שנים אבל השאלה בעצם אם זה יהיה אפשרי להזמין חלקים עם סכומים כאלו? ובכלל מה אתם חושבים על הרעיון?

לגבי ידע אני מסתדר עם אנגלית ואינטרנט, ידע במכונאות יש ידע בנוני, לעומת זאת לאבא יש הרבה חברים בעלי מקצוע כמו פחחים בעלי מוסך וכוליי.

אני גם בימים הלו עובר את הקורס של האתר!

השאלה הגדולה היא האם אתם הייתם נכנסים לפרויקט כזה עם התנאים האלו?

תודה מראש שמעון

פורסם
שלום לכולם אני הרבה זמן מתענין ברכבי אספנות ומכונייולת בכללי .

עכשיו אני חושב לקנות רכב וחשבתי על פיירברד או מוסטאנג קאמרו ועוד דגמי שרירים שאני פשוט לא מכיר ורציתי לדעת אם לדעתכם או ניסיונכם אפשר לשפץ רכב מסוג זה עם סכום התחלתי של 15 ולאחר מכן בערך כל חודש עוד 2000 שח נוספים אני משאר לעצמי שזה יקח לי כמה שנים אבל השאלה בעצם אם זה יהיה אפשרי להזמין חלקים עם סכומים כאלו? ובכלל מה אתם חושבים על הרעיון?

לגבי ידע אני מסתדר עם אנגלית ואינטרנט, ידע במכונאות יש ידע בנוני, לעומת זאת לאבא יש הרבה חברים בעלי מקצוע כמו פחחים בעלי מוסך וכוליי.

אני גם בימים הלו עובר את הקורס של האתר!

השאלה הגדולה היא האם אתם הייתם נכנסים לפרויקט כזה עם התנאים האלו?

תודה מראש שמעון

אני נכנסתי לפרויקט במצב יותר גרוע משלך. אומנם אני לא בקטע של אמריקקיות אבל אני העמדתי קצת את הרכב, חסכתי כסף ואז התחלתי להזיז עניינים. אותו הדבר אני עושה עם המנטה השניה שקניתי עכשיו, מכיוון שאני בחובות ומינוסים גדולים אני דוחה את הפרויקט בחצי שנה ...

ב-15K ש"ח לא תמצא מציאות, רוב הרכבים יצטרכו שיפוץ רציני ולכן תתכונן להוצאות רציניות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...