Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 חדשה

ירוני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של רכב. ברפובליקת הסברס שם כל שיילוק חייב להראות את הג'יפ לשכנים ובה כל רכב שגרתי מהווה סמל סטטוס אין מקום לפנינה מוטורית כמו הפיאט 500.

בגלל הפרשי שער,תמחור יבואן ושיעור המיסים,יעלה רכב שכזה לא מעט ופשוט לא יהיה מי שיוציא עשרות אלפי שקלים על "רכבון" שכזה.

לא שווה לייבא רכב שכזה בשביל למכור כמה יחידות בודדות.

גם מכירות הפנדה החדשה המוצלחת מאד לכל הדעות (לפחות אצל ברי הדעת) אינן מצליחות בישראל להתרומם והיא אינה יכולה להתחרות בשום קטגוריה בשוק הישראלי המוזר והמעוות.

חבל גם שאין מספיק יחידות מה-500 הישנה שגם היא נמכרה בישראל במספרים קטנים יותר מאשר ה 600 או ה 850 וכמובן ללא כל פרופורציה לנתח השוק שתפסה בשעתו באירופה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בכלל יש לי המון טענות לסמל"ת.

לנציה-בכלל לא מיובאת לארץ (למעט ה Y-10 שעדיין לא ראיתי אפילו אחת, היא באמת מיובאת?)

פיאט- מלא דגמים חסרים(500,600,STILO,ברקטה ועוד רבים וטובים).

אלפא- בכלל אין לי מה מהגיד איפה כל האלפות JTD?

אז בשביל מה לפתוח סוכנות? בשביל להביא רק את מה שהולך? הם לא מבינים שדגמים מיוחדים מפארים את שם החברה ויוצרים סביבה עניין?

הייתה לי עכשיו בשכירות בשויץ פונטו JTD. פשוט אוטו מדהים!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגידו, שתיתם 91 אוקטן?

אין כזה אוטו פיאט 500 מודל 2004. המכונית שבתמונה היא מכונית קונספט של פיאט שבכלל אין לה תאריך ייצור. היו שמועות שהיא תיוצר בשנים הבאות על בסיס הפנדה, והיו שמועות שעל בסיס הפונטו. והיו שמועות שטענו שהיא תישאר קונספט. נחיה ונראה.

מה שבטוח, זה שאין שום מקום שאפשר לקנות אותה היום, לפחות לא בקנה מידה 1:1. ובטח לא ב-5,000 יורו.

ירידות על סמל"ת זה מצווה, אבל הן צריכות להיות מעוגנות במציאות.

• תוכן חדש...