Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פרפקט

advshef
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לברר מה הערך האספני של פורד פרפקט ארבע דלתות 1950 ובנוסף - אם מכירים משהו

כזה למכירה.

ע"פ המחירון של המגאזין Classic-Car, המחיר באנגליה הוא 800 פאונד לרכב לפני שיפוץ, 1,600 פאונד לרכב בינוני ו- 2,200 פאונד לרכב במצב מצויין. יחסית לא גבוה.

מצ"ב תמונה של אוטו כזה, וגם קובץ PDF עם המחירון הנ"ל מחודש ספטמבר. יש צורך ב- Acrobat Reader כדי לקרוא אותו.

1950_Ford_Prefect.jpg

classic car prices sept 04.pdf

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
רוב תודות.

האם בארץ מדובר ברכב נדיר או שהובאו הרבה כאלה?

להערכתי נותרו בארץ מכוניות בודדות מהדגם הזה ומדגם ה- Popular הקטן יותר (שגם ידוע בכינוי "Baby Ford"). אני אישית לא ראיתי אף אחת כבר הרבה שנים. תנסה לבדוק ב"מועדון החמש" אם יש להם רישום על מכונית כזו במועדון.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הרכב לא נחשב נדיר , גם לא באנגליה , אולם באמת לא נשארו הרבה כאלה בארץ.

אני אישית מכיר כמה כאלה וגם פורד פופולר , אפילו יש לורטהיימר אחד כזה לדעתי .

במצב מושלם !

לא בטוח אם תמצא כזה למכירה בארץ .

בהצלחה בכל אופן - הטעם טוב ! :-)

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

פורד פופולר הוא האוטו היחיד שהייתי מוכן להחליף באוטו שלי. ממש הייתי רוצה כזה, בעיקר בגלל שזה היה האוטו הראשון של אבא שלי בשנות החמישים. חוץ מזה הוא כזה מאובן - שיא הטכנולוגיה של שנות השלושים המוקדמות - שאי אפשר שלא לאהוב אותו. בין השאר צריך לגרז בערך 30 נקודות גריז כל 1000 מייל, ולכוון את הבלמים המכאניים בערך פעם בשבוע.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
פורד פופולר הוא האוטו היחיד שהייתי מוכן להחליף באוטו שלי. ממש הייתי רוצה כזה, בעיקר בגלל שזה היה האוטו הראשון של אבא שלי בשנות החמישים. חוץ מזה הוא כזה מאובן - שיא הטכנולוגיה של שנות השלושים המוקדמות - שאי אפשר שלא לאהוב אותו. בין השאר צריך לגרז בערך 30 נקודות גריז כל 1000 מייל, ולכוון את הבלמים המכאניים בערך פעם בשבוע.
דניאל? האם זה נכון מה שאני קורא כאן? היש סיכוי שאתה אי פעם תחליף את רכבך?

1965 MGB

פורסם
דניאל? האם זה נכון מה שאני קורא כאן? היש סיכוי שאתה אי פעם תחליף את רכבך?

אני מודה שכרגע אין הרבה סיכוי שאני איפרד מהקרמן שלי. אבל בעתיד, מי יודע? הרי שום דבר לא לנצח.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אני מודה שכרגע אין הרבה סיכוי שאני איפרד מהקרמן שלי. אבל בעתיד, מי יודע? הרי שום דבר לא לנצח.

שום דבר לא לנצח??? "והראיס" מה? :-) רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שום דבר לא לנצח??? "והראיס" מה? :-) רן

הראיס? מצבו יציב :-P

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...