Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מאסטרו ...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מחפש אוסטין מאסטרו במצב נורמלי ובמחיר עוד יותר נורמלי ....

תודה

דובי

למה???

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
למה???
מעניין לאסוף רכב שנחשב בין הגרועים ביותר שיוצרו מאז ומעולם! זה למה:wink:

ולעניין,מסתובבת באזור שלי אחת,אני אשאל אם הוא רוצה למכור,נדמה לי מודל 85.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
למה..? עניין אישי ורעיון מטורף ....
.....רעיון מטורף בהחלט!!!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני מחפש אוסטין מאסטרו במצב נורמלי ובמחיר עוד יותר נורמלי ....

תודה

דובי

מה נחשב מצב "נורמלי" של אוסטין מאסטרו?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אני זוכר שהיו דגמים של המאסטרו שהיו מופעלים על ידי מערכת קול. היית נותן הוראה והרכב היה מבצע

מעניין אם הגיע אחת כזאת לכאן...

מה... כשהנהג היה צועק "נינג'ההההה!" הרכב היה מניע, וכשהוא היה צועק "ג'אפ!" הרכב היה מדומם?

חשבתי שיש את זה רק בסרטים... :wink:

פורסם
מה... כשהנהג היה צועק "נינג'ההההה!" הרכב היה מניע, וכשהוא היה צועק "ג'אפ!" הרכב היה מדומם?

חשבתי שיש את זה רק בסרטים... :wink:

הוא לא היה צועק "ג'אפ", הוא היה צועק "יפאנייק"..

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
למה..? עניין אישי ורעיון מטורף ....

הרמזור מתחלף לאדום, אני עוצר. אחרי זמן קצר אוסטין מאסטרו מקרטעת עוצרת לידי. אני מעיף מבט מזלזל ומלטף את דוושת הגז, נהג האוסטין מסתכל עלי בחיוך גדול, האור הופך לירוק ו...האוסטין משתגרת אל האופק תוך כדי שריפת צמיגים וחריכת אספלט !! אחרי כ-8 שניות המחוג עובר במהירות על המספר "100" אבל האוסטין כבר כמעט ונעלמת באופק, תוך כדי זיגזוג מטורף בין המכוניות המזחלות...

קלעתי בערך ל"רעיון המטורף" שלך ? :lol:

:drinking:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
הרמזור מתחלף לאדום, אני עוצר. אחרי זמן קצר אוסטין מאסטרו מקרטעת עוצרת לידי. אני מעיף מבט מזלזל ומלטף את דוושת הגז, נהג האוסטין מסתכל עלי בחיוך גדול, האור הופך לירוק ו...האוסטין משתגרת אל האופק תוך כדי שריפת צמיגים וחריכת אספלט !! אחרי כ-8 שניות המחוג עובר במהירות על המספר "100" אבל האוסטין כבר כמעט ונעלמת באופק, תוך כדי זיגזוג מטורף בין המכוניות המזחלות...

קלעתי בערך ל"רעיון המטורף" שלך ? :lol:

:drinking:

הייתה לי פעם חיפושית כזאת...

פחחחח...

ויש לי היום אופנוע כזה...:wink:

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המאסטרו הוצגה באמצע 83 כמחליפתה של האלגרו הכושלת,קומפקטית 5 דלתות נאה,שעיצובה הזכיר את זה של המטרו הקטנה.היא הוצגה עם שני סוגי מנועים-1.3(1275)עם 69 כ"ס מסידרה A ו 1.6 עם 81 כ"ס מסידרה R שנילקח מהמקסי.היא הוצגה ברמות גימור מגוונות,שגם מקומה של הוונדן-פלאס לא נפקד,כמובן.מאחר והמאסטרו הוצגה בשנים בהם חיסכון בדלק(או יותר נכון נתוני המעבדה...)עמד בראש מעייני היצרנים,היא הוצגה בגירסאות "חסכוניות" שצויידו ביחס דחיסה אסטרונומי ובהילוך רביעי(הגיר נלקח מ..פולקסווגן-אודי)חסר שימוש לחלוטין.האסטרו היתה בין במכוניות הראשונות שהשתמשו בבקרה אלקטרונית למערכת הדלק(מאייד SU,כמובן),לוח מחוונים דיגיטלי שנראה היי-טק כמו מחשב כיס משנת 67,והשוס הגדול,סינטיסייזר דובר בקול כאילו-אנושי,שאמור להתריע על תקלות שונות.על פניו,המאסטרו נראתה כקומפקטית המושלמת,אבל בכביש היא היתה אכזבה גדולה,המנועים היו מיושנים,הגירים היו בעלי חלוקת הילוכים גרועה,ההיגוי היה כבד ומת לחלוטין,ובנוסף כמצופה ממכונית בריטית,גם האיכות היתה נמוכה.מעט מאוחר יותר הוצגו גירסאות ספורטיביו שנשאו בלי בושה את סמלה האגדי של M.G,והיתה אפילו גירסת טורבו בעלת 152 כ"ס.בנוסף לכל,הן בשל שערו הגבוה של השטרלינג,והן בשל הצרות הפיננסיות שבהן היתה נתונה בריטיש-ליילנד,מחירה של המאסטרו היה מופקע בעליל.מחוץ לבריטנייה המכירות היו אפסיות,וגם מתיחת הפנים הקלה שחלה ב 87 לא הועילה לה.לארץ יובאה המאסטרו בין השנים 84-88,כשבשנת 84 יובאה גירסאת ה LE,שהיתה אמורה להיות גירסאת החיסכון,צויידה בגיר 3+E של אודי,ביצועים של עגלה ומחיר של גולף...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אפשר לקבל תמונה?
בשביל מה לך תמונה?

קח תמונה של ערפאת,, אותו דבר!

בברכה

סוהא

סליחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

:mm_yeah::biggrin2::hihi::roflmao::mrgreen:

בשביל מה לך תמונה?

קח תמונה של ערפאת,, אותו דבר!

בברכה

סוהא

סליחה

צביקה

•  

• תוכן חדש...