Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקאפרי "חזר" !!!!!!!!

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש!!! בשבוע שעבר, הקאפרי שלי, לאחר שבילה כמה ימים טובים במוסך, והחליפו לו כמעט את כל הבלמים, מצבר ועוד כמה דברים, סוף סוף עבר טסט, ועכשיו הוא "חזר לחיי הכביש" - יש לו ביטוח והכל. ביום שישי עשיתי לו "סיבוב מבחן" - האמת, די זוואתי ברגע הראשון, לאחר שנים של רכבים החדשים, אבל אפשר לחיות. יותר מדאיג אותי, שהוא אמור עכשיו לשמש את החברה שלי כרכב יום-יומי שלה (כ"ס-ת"א), אני מקווה, שישרוד... אין לה אוטו, אז הבאתי לה אותו בינתיים, כולי תיקווה שהיא תיסתדר אתו...

שלב הבא- אמור להיות הפחחות, מקווה, שנגיע לזה בקרוב, יחסית לפחות... אה, ומועדון ה-5, כמובן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יופי !

ממממממ קפרי !

אל תיתן אותו לאישה ! עדיף תקנה לה פיאסטה. רק שלא יקרה משהו לקפרי (בלי להיות יותר מידי שוביניסט מצידי כמובן... ;) )

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
יופי כל הכבוד.

האם היא תהפוך שוב לכוכבת טלויזיה?

האוטו, או הבחורה? :wink:

ולגבי פיאסטה - אם אני רק אעיז להציע לה, אני אחטוף מכות! היא רוצה רק קאפרי, וזהו! מיום ראשון, שראתה אותו, נידלקה עליו... האמת, שזו הולכת להיות אכזבה, כמו כל חלום, שמגשימים, אין מה להשוות בין הנהיגה בקאפרי ובין המכוניות החדשות, שהיא מן הסתם נהגה עד עכשיו, אבל אין מה לעשות...

ותודה לכולם על הפרגון, התמונות בהמשך, אין לי מצלמה דיגיטלית... וכן, אני חבר במועדון הפורדים, והייתי בכמה מפגשים (ללא פורד:? )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי לי לי לי לי ........:razz:

מזל טוב וכל הכבוד שהצלחת להעביר אותה טסט

מחכה לראות אותך במיפגש הקרוב עם האוטו

אני מקווה גם להגיע עם האוטו שלי אחרי ראש מנוע וטיפול אינטנסיבי במנוע

למי שלא יודע איך ניראה האוטו שלך אז זה הדגם והצבע

mk2capri.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
האוטו, או הבחורה? :wink:

ולגבי פיאסטה - אם אני רק אעיז להציע לה, אני אחטוף מכות! היא רוצה רק קאפרי, וזהו! מיום ראשון, שראתה אותו, נידלקה עליו... האמת, שזו הולכת להיות אכזבה, כמו כל חלום, שמגשימים, אין מה להשוות בין הנהיגה בקאפרי ובין המכוניות החדשות, שהיא מן הסתם נהגה עד עכשיו, אבל אין מה לעשות...

הנה רעיון:

תנתק אחד מהחוטים של הפלאגים, האוטו יהיה אסון, היא לא תאהב אותו, היא תסע על משהו אחר, הקפרי תחייה :twisted:

...אם חברה שלי היתה קוראת את זה, היא הייתה הורגת אותי :2gunfire:

אני לידה כמו נמר

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

הולך על 4 ובשקט....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
הנה רעיון:

תנתק אחד מהחוטים של הפלאגים, האוטו יהיה אסון, היא לא תאהב אותו, היא תסע על משהו אחר, הקפרי תחייה :twisted:

...אם חברה שלי היתה קוראת את זה, היא הייתה הורגת אותי :2gunfire:

אני לידה כמו נמר

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

הולך על 4 ובשקט....

:roll::wink::-P יש בזה... ולגבי האוטו - כן, הוא היה האוטו של ז'וז'ו בקומדי סטור... אומנם, קטע קצר, אבל בכ"ז!

ועדכון - אתמול הגברת עשתה סיבוב ראשון בחייה באוטו הזה. מה אגיד - כולה רעדה, בעיקר בגלל הלחץ, אבל חלק גם מההתרגשות...:wink: אני מאמין ומקווה, שבסוף תיסתדר, מה שבטוח- יהיו לה שרירים בידיים:wink::-D (אין הגה כח)

פורסם

נו גאנדי, אז נשאר רק לאחל מזל טוב. וש"לחזור ובגדול" יהיה באמת כזה.

יאללה, עכשיו תביא תמונות! :twisted:

עוד פורד, עוד פורד ועוד פורד... (אנחת רווחה ודמעה בקצה העין - פעם אחרונה שאני חותך בצל מול המחשב :wink: )

פורסם
יש!!! בשבוע שעבר, הקאפרי שלי, לאחר שבילה כמה ימים טובים במוסך, והחליפו לו כמעט את כל הבלמים, מצבר ועוד כמה דברים, סוף סוף עבר טסט, ועכשיו הוא "חזר לחיי הכביש" - יש לו ביטוח והכל. ביום שישי עשיתי לו "סיבוב מבחן" - האמת, די זוואתי ברגע הראשון, לאחר שנים של רכבים החדשים, אבל אפשר לחיות. יותר מדאיג אותי, שהוא אמור עכשיו לשמש את החברה שלי כרכב יום-יומי שלה (כ"ס-ת"א), אני מקווה, שישרוד... אין לה אוטו, אז הבאתי לה אותו בינתיים, כולי תיקווה שהיא תיסתדר אתו...

שלב הבא- אמור להיות הפחחות, מקווה, שנגיע לזה בקרוב, יחסית לפחות... אה, ומועדון ה-5, כמובן!

ואני מקווה שחברה לך נהגת טובה, אם לא אז שלב הפחחות עלול להגיע יותר מהר ממה שקיוית :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
ואני מקווה שחברה לך נהגת טובה, אם לא אז שלב הפחחות עלול להגיע יותר מהר ממה שקיוית :-P
וואלה גרשון קרעת אותי מצחוק.

אני יושב בעבודה מול המחשב וצוחק ואנשים פה חושבים שהתחרפנתי.

אכא זילוך?

• תוכן חדש...