Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דה שבו בשטפונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסע מועדון הדה שבו הישראלי מדן ועד אילת בשבת האחרונה הסתיים בהצלחה.

1150 ק"מ מאיזור המרכז עד לאילת דרך קרית שמונה וחזרה לאיזור המרכז, ללא תקלות, במזג אויר סוער במיוחד, שטפונות באיזור הערבה שרק הוסיפו עניין לנסיעה...

למטה קישור לכתבה מהיום (יום שישי 5.11) על הטיול

למעלה בפורום בחלק של המשאיות כמה תמונות מהביקור המופלא בדרך בחצר של אמנון מקריית שמונה

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=497707&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0

IMG_0039.JPG

IMG_0051.jpg

IMG_0048.JPG

IMG_0062.JPG

IMG_0053.JPG

פורסם

תמונות

ממש יפות!

ד"א

יש לי סיטרואן כזו יושבת כבר כמה שנים ליד חצר של בית מידי פעם היא זז רציתי לדעת אם יש לרכב הזה חלקים וסתם עוד קצת פרטים ....אני אולי הקנה אותו לשיפוץ כי לפי מה שהבנתי זה רכב שהוא ממש כמו לגו

תודה מראש שמעון

פורסם

בתור אחד שהשתתף במסע מועדון החמש לאילת לפני כמה שנים אני יכול לומר

שזוהי חוויה בתי נשכחת !

כל הכבוד למארגנים ולחברים על היוזמה והתעוזה לצאת למסע שכזה ! ! !

מועדון החמש - יללללללללהה מסע ב. יש הרבה דם צעיר במועדון שמת לעשות את המסע הזה לאילת . מתוך ידיעה !

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
בתור אחד שהשתתף במסע מועדון החמש לאילת לפני כמה שנים אני יכול לומר

שזוהי חוויה בתי נשכחת !

כל הכבוד למארגנים ולחברים על היוזמה והתעוזה לצאת למסע שכזה ! ! !

מועדון החמש - יללללללללהה מסע ב. יש הרבה דם צעיר במועדון שמת לעשות את המסע הזה לאילת . מתוך ידיעה !

אני מחקה לכול מסע שלא יהיה ממועדון החמש (כדוגמת המסע נגד תאונות הדרכים שהיה קצר ומהנה)

ועכשיו לעינינינו:

לפי התמונות נראה שהמסע היה מהנה ומענין.בהצלחה במסעות הבאים (בהזדמנות זו אני רוצה לישאול היכן מתקימים המפגשים של סיטרואן?)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תמונות

ממש יפות!

ד"א

יש לי סיטרואן כזו יושבת כבר כמה שנים ליד חצר של בית מידי פעם היא זז רציתי לדעת אם יש לרכב הזה חלקים וסתם עוד קצת פרטים ....אני אולי הקנה אותו לשיפוץ כי לפי מה שהבנתי זה רכב שהוא ממש כמו לגו

תודה מראש שמעון

הכוונה שלי הייתה שיש לי ליד הבית היא לא שלי הסיטרואן
פורסם
אותי מעניין לדעת איך הגיעה הסיטרואן הזאת לזוית הזו??

בקלות.

אם אתה תוהה ,אתה מוזמן לעזור לי בהחלפת הגלגל הבאה , התענוג מובטח. גם ההזעה. :lol:

פורסם
אין לרכב הזה ג'ק?

למה לשים אותו בזוית כזאתי?...

הבחור שעם גבו למצלמה הוא בוחן רכב מוסמך ע"י משרד התחבורה שניצל באחת ההפסקות גבעה קטנה ואת הקפיצים של הדה שבו לבדיקת מצב כללית מתחת לאוטו.

כל המפגשים של מועדון הדה שבו הישראלי וכן מידע נוסף מתפרסמים באתר האינטרנט של המועדון שכתובתו

http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/index.html

• תוכן חדש...