Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדת לה מאובקת כהוגן מול הרונדל שמאחורי הבורסה ברמת גן, במקביל לרחוב הרקון, בתוך איזה מגרש או חניון. אני לא בקטע של מרצדס אבל מדובר באחת מיצירות הפאר הקלאסיות של היצרן הזה וחבל, האוטו סתם נרקב שם. מישהו כבר ניסה? או אולי הבחור לא רוצה למכור?

יש את אלה שסתם לא רוצים למכור ובינתיים הרכב מתפגר לו.

מי יודע יותר פרטים?

פורסם

חבר פורום וחבר אישי שלי כבר בדק את העניין.

 

הבעלים רוצה 10000.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בדולרים.....

פורסם

ראיתי 10000 כבר נשמתי לרווחה, אחרי שראיתי "דולרים" הבנתי למה היא שוכבת שם.

 

לא יודע איזה דגם אבל שווה להעיף מבט. פשוט יפיפיה, לדעתי מסוף שנות השישים.

פורסם

בעיות כאלה, בד"כ העירייה פותרת - וחבל.

 

מזכיר לי שלפני שבועיים עשו פדיקור לאחת הג'ירפות בספארי בר"ג ועשו מהסיפור אייטם חדשותי מרכזי, וכיוון שבתכל'ס אין לשדרנים יותר מדי מה לשאול, שאל אחד מהם מה קורה לג'ירף שצריך פדיקור בטבע ענה הווטרינר הראשי של הספארי בנונשלטיות "לזה דואגים האריות..." :?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...