Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רינגים להונדה 500 שנת 73:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצילו. אני מחפש רינגים לבוכנות של הונדה CB500 משנת 73'. ניתן להזמין אצל סוכני/חנויות הונדה בארץ אולם רק בייבוא מארה"ב וזה עולה הון תועפות. האפשרות של להביא באופן עצמאי (Ebay , או מספקים אחרים) גם אינה על הפרק, משום שמתקרבים מאד למחיר המוצע בארץ (כמובן לאחר ביקור מענג במכס הישראלי הנאור והמתקדם). שאלותי:

• האם יש מישהו בארץ שיש לו עדיין טבעות בוכנה שכאלה?
  • האם אפשר פשוט "להתאים" רינגים מודרניים? נאמר, אם בהונדה 500 המדוברת יש 2 בוכנות, כלומר כול בוכנה היא 250 סמ"ק – אז האם רינגים של קטנוע 250 יוכלו להתאים? אני יודע שיש קטנוע הונדה שנקרא CH250. מה דעתכם?

בתודה מראש!

נ.ב. הבוכנות שברשותי חדשות.

פורסם

יש ברשותי רינגים להונדה מס קטלוגי 13011-300-024

אם זה זה הם שלך אם לא חבל.

אושרי 0507960789

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

תודה עבור התגובה. הענין הוא כזה: לפי הספר, המק"ט שאני צריך הוא 13051-375-003 , אבל השאלה היא האם לא ניתן "להתאים" משהו מודרני? האם הטבעות שלך הן לבוכנה 250 סמ"ק? אם כך, יכול להיות שהם יתאימו והן זהות אולם המק"ט פשוט השתנה במשך השנים. הרי מספיק שהחומר של הטבעת השתנה - וכבר השתנה גם המק"ט. אודה לך אם תוכל לבדוק לאיזו בוכנה הטבעות שלך.

פורסם

500 סמ"ק זה בקירוב.

אפילו מנועי 1600 לדוגמא של פולקסוואגן יש בכמה נפחים

1584 לחיפושית

1595 ו1584 למקוררי מים (גולף והשאר) והם עם גודל וצורה שונה של בוכנות

יכול להיות שהבוכנות החדשות באמת מתאימות לשלך, אבל רוב הסיכויים שלא. היחיד שיוכל לענות לך הוא מוסך שמכיר את שני סוגי המנועים.

פורסם

נסה אתה לברר למה שייכים הרינגים לפי המס. הקטלוגי.

אני לא יודע היכן לברר ואתה אולי יותר שוחה בחומר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...