Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה לגבי רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה לגבי רכב אספנות.

רכב שמוגדר רכב אספנות עומד ללא טסט מזה 10 חודשיים,מה צריך לעשות בכדי

להחזיר אותו לכביש והאם הוא צריך לבצע בדיקה של מכון התקנים?(ומה בנוסף יש לעשות)

תודה.

פורסם

1) יש לגשת למשרד הרישוי, להוציא רישון לטסט ורשיון זמני לנסיעה לפני הטסט

2) לשלם אגרה.

3) ללכת למוסך להוציא אישר רכב מיושן אם כתוב על הרישיון.

4) לשלם את אגרת הרישוי.

5) לעבור טסט.

אין צורך באישור מכון התקנים. ( ואחרי תקופה של 10 חודשים גם רכב מיושן לא היה צריך אלא אם פספס 2 טסטים )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1) יש לגשת למשרד הרישוי, להוציא רישון לטסט ורשיון זמני לנסיעה לפני הטסט

2) לשלם אגרה.

3) ללכת למוסך להוציא אישר רכב מיושן אם כתוב על הרישיון.

4) לשלם את אגרת הרישוי.

5) לעבור טסט.

אין צורך באישור מכון התקנים. ( ואחרי תקופה של 10 חודשים גם רכב מיושן לא היה צריך אלא אם פספס 2 טסטים )

אין צורך בבדיקת מעבדה מוסמכת (מכון תקנים)

יש צורך לגשת למוסך לבדיקה ותיקון מערכות הבטיחות ברכב ולהביא אישור רכב מיושן לטסט.

אישור רכב מיושן מביאים לטסט על פי תאריך הרישום של הרכבמצוין בצד ימן של רשיון הרכב למעלה.{לדוגמה: רכב שעלה לכביש בחודש ינואר יביא לטסט אישור מוסך בחודש ינואר ובחודש יוני יהיה פטור מאישור מוסך}. רכב שלא עבר טסט מספר חודשים יצטרך להביא אישור מוסך גם אם הטסט הוא לא בחודש שבו עלה הרכב לכביש.

בהרבה מקרים מצויין ברשיון הרכב מיתחת לתנאים והגבלות לטסט חייב אישור מוסך או פטור מאישור מוסך.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...