Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני סטודנט ואני מבקש לקבל קצת מידע על כמה סוגי רכבים שחשבתי ליקנות (אחד מהם...) בתקציב של עד 10K.

אני מבקש להיתיחס לכמה בחינות : עלות טפ"שים ,צריכת דלק בין עירונית (אני צריך לינסוע כל יום מנהריה לכרמיאל) ,נוחות בסיסית (הגובה שלי 1.85) .

אני מתלבט בין אונו 60, 205 ,ג'סטי ,פיאסטה .(אם יש לכם רעיון - תוסיפו)

תודה.

פורסם
שלום לכולם .

אני סטודנט ואני מבקש לקבל קצת מידע על כמה סוגי רכבים שחשבתי ליקנות (אחד מהם...) בתקציב של עד 10K.

אני מבקש להיתיחס לכמה בחינות : עלות טפ"שים ,צריכת דלק בין עירונית (אני צריך לינסוע כל יום מנהריה לכרמיאל) ,נוחות בסיסית (הגובה שלי 1.85) .

תודה.

השתחררת כבר מהשריון....יש לי בשורה משמחת :

לא חייבים לעשות טפ"ש לרכב פרטי ....:wink:

פורסם

האמינות תלויה באקזמפלר שתמצא, על הנייר הג'סטי אמורה להיות הכי אמינה וכנראה גם הכי חסכונית, אבל זה על הנייר, הכל תלוי במצב של האוטו, ומצבו לא יהיה הכי טוב חרף התקציב הנמוך.

פורסם
שלום לכולם .

תודה.

אוקיי, קשה מאוד להגיד איזה מהם תהיה אמינה יותר , בשנים האלה בגרסאות האלה זה הכול תלוי במצב התחזוקה הספציפי של האוטו .

אם כולם היו מתוחזקות אותו הדבר וכולם היו בגרסאות הלא אוטומטיות שלהם, הייתי אומר שהג'סטי תהיה אמינה יותר מהשאר, אבל גם תהיה הכי פחות נוחה, הכי פחות יציבה והכי פחות מהנה לנהיגה.

הפיאסטה יכולה להיות אופציה נחמדה רק צריך לשים לב לרגישות המוגזמת שלה לשלוליות ולדאוג שהקרבורטורים יהיו נקיים רוב הזמן.

ה 205 והאונו דיי דומות , לשתי המכוניות שפע חלקים זולים והם המהנות וביותר לנהיגה .

אישית הבחירה שלי תהיה אחת מאלה , עם עדיפות ל 205 .

בדרך בין עירונית אני לא מאמין שיהיה הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין כל ה 4.

• תוכן חדש...