Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אנחנו מחפשים לאוטו שני את אחד מהמכוניות הבאות:

1) רנו קליאו ספורט

2) סובארו אימפרזה טורבו

3) טויוטה יאריס טי ספורט

4) סיאט איביזה טורבו

והעניין הוא שאני יסע באוטו גם....ואני נהג חדש

אז השאלה איזה אוטו הכי יתאים לנהג חדש כמוני?

הערה חשובה מאוד: אני לא מתכוון להתפרע עם האוטו, ואני יודע לרסן את עצמי..פה ושם להאיץ קצת אבל רוב הזמן נסיעה מנהלתית.....

ואני לא רוצה מכונית 1.6 שמתנהגת ספורטיבי....

וגם כן עם יש לכם הצעות למכוניות ספורטיביות עד 70 אלף ש"ח אני ישמח לשמוע

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמר אביהו מדינה לזוהר ארגוב בסרט "זהר" : לא נותנים קאדילק לנהג שרק אתמול עלה על הכביש.." (משפט דפוק אני יודע אבל הבנתם את הכוונה..). קיצר, לפי דעתי או שתלך על היאריס, למרות שלא נראה לי שתמצא אחת במחיר הזה, או שתלך על משהו שלא מסתיים בטורבו, XSI GTI וכו' כי רכבים כאלה, לא מתאים לנהגים חדשים מה לעשות..

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

מה לא מתאים בXSI לנהג חדש? עם כל הכבוד לשלדה שלה, אין בה שום דבר מסוכן,

בטח לא מבחינת המנוע (כנ"ל ZX וולקן, ויתר חברות מסדר ה2.0 של PSA).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה לא מתאים בXSI לנהג חדש? עם כל הכבוד לשלדה שלה, אין בה שום דבר מסוכן,

בטח לא מבחינת המנוע (כנ"ל ZX וולקן, ויתר חברות מסדר ה2.0 של PSA).

עקרונית אתה צודק, הרכב סך הכל יותר בטוח, בתנאי שהוא יסע כאילו היה 1.6...

כיוון שלא כך בני התמותה, ובטוחים אנו שלו היינו מתחרים בשומאכר, היינו כמעט מנצחים, אל לנו להכנס לדוושות גדולות מידי.

dirty old man

need love too

פורסם

אני לא מבין למה בכל פעם שמדובר במישהו צעיר שמחפש רכב ספורטיבי, אתם ממליצים לו על הרכב הכי חלש והכי משעמם...

מאיפה לכם לדעת איך הוא נוהג, ועד כמה הוא מתקרב לגבול היכולת של הרכב.

אם יש כסף, אז קונים את מה שהכי טוב, ולא את מה שהכי מתאים לסטנדרט "נהג חדש" או צעיר.

פורסם

טעות טעות ועוד פעם... טעות!!!

בתי הקברות ובית לוינשטיין מלאים בבני נוער שההורים האידיוטים שלהם קנו להם מכוניות ספורט לכבוד הרשיון. הילדים מתים, ההורים שבורים ואנחנו נשארים בלי רכבי ספורט ישנים.

למה לא תלך לביקור בבית לוינשטיין לפני שאתה מדבר שטויות?!!!

לא רוצה ללכת לבית לוינשטיין? לא צריך. רק תסביר לי למה אין על הכביש בכלל אונו טורבו, פונטו GT טורבו,רנו 5 טורבו, קורסה SR/GT,פיג'ו 205 GTI(הסיבה היחידה שיש מהן עדיין היא שהן נמכרו בכמויות גדולות!) אסטרה GSI ועוד שלל מכוניות ספורטיביות משנות השבעים והשמונים? הן כולן התרסקו! רובן ביידי נהגים חדשים! ושתיהם סיימו באותו מקום, 3 מטר מתחת לאדמה!

קודם לומדים ללכת, אח"כ לרוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה לא מתאים בXSI לנהג חדש? עם כל הכבוד לשלדה שלה, אין בה שום דבר מסוכן,בטח לא מבחינת המנוע (כנ"ל ZX וולקן, ויתר חברות מסדר ה2.0 של PSA).

כנראה שלא נסעת על ה306 S16/GTI...:roll:

מגאן 265

פורסם

בתקציב שנתת נראה לי שרק תוכל למצוא איביזה טורבו שנת 2001.

אני אישית דווקא חושב שהאוטו הזה מתאים למה שתיארת, לפחות מזה שנסעתי בו (לא נהגתי) אז אני לא יכול לתת ממש חוות דעת של נהיגה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
טעות טעות ועוד פעם... טעות!!!

בתי הקברות ובית לוינשטיין מלאים בבני נוער שההורים האידיוטים שלהם קנו להם מכוניות ספורט לכבוד הרשיון. הילדים מתים, ההורים שבורים ואנחנו נשארים בלי רכבי ספורט ישנים.

למה לא תלך לביקור בבית לוינשטיין לפני שאתה מדבר שטויות?!!!

לא רוצה ללכת לבית לוינשטיין? לא צריך. רק תסביר לי למה אין על הכביש בכלל אונו טורבו, פונטו GT טורבו,רנו 5 טורבו, קורסה SR/GT,פיג'ו 205 GTI(הסיבה היחידה שיש מהן עדיין היא שהן נמכרו בכמויות גדולות!) אסטרה GSI ועוד שלל מכוניות ספורטיביות משנות השבעים והשמונים? הן כולן התרסקו! רובן ביידי נהגים חדשים! ושתיהם סיימו באותו מקום, 3 מטר מתחת לאדמה!

קודם לומדים ללכת, אח"כ לרוץ.

דבר ראשון, אל תגיד לי שאני מדבר שטויות. יש את דעתי, וקיימת גם דעתך.

דבר שני, מה זו ההכללה הזאת? אני מכיר נהגים חדשים שקיבלו מכוניות כמו קליאו ספורט, אימפרזה WRX, גולף GTI וכדומה...ובינתיים הכל טוב! אז ההכללה שלך לא מציאותית.

אתה לא יכול לצאת מנקודת הנחה שאם מקלארן F1 הוא נהג חדש, אז הוא צריך להסתפק באוטו פחות טוב ממה שהוא יכול להשיג.

פורסם

אני מחפש אוטו שיהיה ספורטיבי...אבל זה לא יהיה בדיוק האוטו שלי!

זה יהיה אוטו שני במשפחה..ואני יסע בו בסופי שבוע.

אבא שלי ינהג רוב הזמן....(ויש לנו ליאון טורבו כבר) ואני נוהג עליה....אז אנחנו אוהבים מכוניות ספורטיביות.

ואז אחרי זמן קצר הוא יעביר את האוטו עליי..אבל עד אז זה לא יהיה בדיוק האוטו שלי.

ואבא שלי רוצה במחיר הזה (בין 70 ל 80) אוטו ספורטיבי שגם אני וגם הוא נהנה איתו!

אנחנו לא רוצים מכוניות בשנתונים נמוכים...ולא מכוניות כמו פיזו XSI או משהו כזה!

S16 בא בחשבון...

אין הרבה יאריס טי ספורט בשוק נכון?

מה אתם אומרים על אימפרזה?..חזק מידי?

פורסם
אני לא מבין למה בכל פעם שמדובר במישהו צעיר שמחפש רכב ספורטיבי, אתם ממליצים לו על הרכב הכי חלש והכי משעמם...

מאיפה לכם לדעת איך הוא נוהג, ועד כמה הוא מתקרב לגבול היכולת של הרכב.

אם יש כסף, אז קונים את מה שהכי טוב, ולא את מה שהכי מתאים לסטנדרט "נהג חדש" או צעיר.

למה? כי די נמאס לראות נהגים נמרחים על מעקות בטיחות. זה למה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...