Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבוד לישראל

MGA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני גאה להציג תמונה של רכב ישראלי (רכב שלי) בספר שיצא במיוחד במועדון ה- MG האנגלי לחגיגות יום ההולדת ה-50 ל-MGA

MGA.jpg

MGA (1).jpg

MGA (2).jpg

פורסם

יש מצב שתעלה קצת תמונות שלו כדי שנוכל להינות מהיצירה המופלאה הזאת?

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

כל הכבוד אבל בכדי שנוכל לתת את כל ההערכה לעבודת השיפוץ, ספר לנו איזה משלושתן היא שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התמונה השלישית היא התמונה המופיעה בספר כמו כן, צירפתי שתי תמונות נוספות

תודה על התגובות המפרגנות

Pictures of car Nov. 2003 (4).jpg

Pictures of car Nov. 2003 (80).jpg

Pictures of car Nov. 2003 (110).jpg

פורסם
הנני גאה להציג תמונה של רכב ישראלי (רכב שלי) בספר שיצא במיוחד במועדון ה- MG האנגלי לחגיגות יום ההולדת ה-50 ל-MGA
וחוץ מזה, גם מגיע לך מזל טוב להולדת הבן הבכור, שבוודאי יגדל להיות חובב MG כמו האמא והאבא שלו !!!

בטח עכשיו תצטרך לחפש MGB-GT כדי שיהיה מקום גם לדרדס...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אכן מגיע לי מזל טוב על הולדת בני הראשון וכפי שידוע זה בעצם הדבר החשוב ביותר, אך קובי כמו שאמרת אני מקווה שבני יהיה חולה מכוניות (בתקווה אנגליות) כמו הוריו ואני מקווה שהוא ירצה לבוא איתי לכל המפגשים.

עניין ה-MGB GT רעיון לא רע.

פורסם
אכן מגיע לי מזל טוב על הולדת בני הראשון וכפי שידוע זה בעצם הדבר החשוב ביותר, אך קובי כמו שאמרת אני מקווה שבני יהיה חולה מכוניות (בתקווה אנגליות) כמו הוריו ואני מקווה שהוא ירצה לבוא איתי לכל המפגשים.

עניין ה-MGB GT רעיון לא רע.

בעל MGB רודסטר מציע לבעל MGA רודסטר לקנות MGB GT ?!

מה קורה פה?

בעל MG MIDGET רודסטר

1965 MGB

פורסם
בעל MGB רודסטר מציע לבעל MGA רודסטר לקנות MGB GT ?!

מה קורה פה?

בעל MG MIDGET רודסטר

מה שקורה פה, זה שבסוף כולם מתברגנים...

בתור אחד שכבר נסע ב-MGB הפתוחה שלו ב-10 מעלות צלזיוס עם דובון וכפפות, אני מודה שיש ימים שבהם ה-GT היא הפתרון הנכון.

וחוץ מזה, מה רע להחזיק MGA בשביל נסיעות כיף "טהורות", ועוד MGB-GT בשביל נסיעות לחינוך מוטורי לתינוק ? כמו שאני מכיר את האבא הטרי, על ה-MGA הוא לא יוותר בכל מקרה...

דרך אגב - כשה-GT יצאה לשוק בשנת 1965, מסע הפירסום שלה פנה בדיוק למגזר הזה - חובבי מכוניות ספורט, ש"פתאום" התברגנו וגם הגדילו את המשפחה בדרדס אחד או שניים. ה-GT היתה בדיוק הפתרון הנכון, והיתה להיט מכירות.

חכו חכו ילדים - גם יומכם יגיע...

NewbyMGBGT-300.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...