Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני צריך עזרה , בזמן האחרון יש לי הרבה התלבטיות לגבי החלפה של האוטו ואף פתחתי פה ת'רד,

החלטתי ללכת על פונטו קבריולט אך חבר הציע לי הצעה מענינת מאוד ואני ישתף אותכם

ואלי תוכלו לעזור לי.

אז ככה יש לי מגאן קופה שחורה , אוטו יפה לרוב הדעות הבעיה עם האוטו שיש לו צבע שרוף

שזה מחלה של המגאן ולאוטו כבר אין את אותו לוק אשר הוא יצא מהחברה.

חבר שלי הצליח לסדר לי צביעה ופחחות בקטנה ב 2000 ש"ח בלבד ,

עכשיו הצבע עליו אני רוצה ללכת הוא לבן פנינה וזאת מכיון שאין מגאן קופה לבנה בארץ ואולי יש בודדות

בעולם , ויש לי ג'אנט 16 בבית שרק מחכה להיכנס לאוטו וגם אותו אני יצבע בלבן.

מה אתם אומרים , או פונטו קבריולט צהובה יפייפיה

או מגאן קופה לבנה מיוחדת והכי יפה בארץ (לפי דעתי) .

קישור לתמונה של מגאן קופה לבנה , פלוס מינוס

http://www.altertax.co.il/megane/gallery/1/96.jpg

http://www.altertax.co.il/megane/gallery/1/17.jpg

פורסם

אל תחליף לפונטו בשום פנים ואופן , הפונטו הזו זה אוטו כ"כ חלש שאתה תבכה ולא ממש מהנה לנהיגה ( לפחות לפי הגרסאות הסגורות ) , לטעמי הגג פתוח הוא גם יותר מדי כאב ראש למרות מקדם הפוזה... ( אם בכלל יש פוזה בפונטו קבריולה ... :( )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לא נראה לי שזה חכם לצבוע לבן על שחור... ישארו שאריות שיגדלו עם הזמן.

כל עוד עושים פחחות כמו שצריך לא יהיו שום שאריות. זה לא כמו בבית שצובעים על הצבע הקיים, צריך קודם לשייף עד הצבע יסוד, להחליק את האוטו ולצבוע מחדש. אם עושים את זה בצורה מקצועית עד הסוף אז זה יכול לצאת יפה מאוד. ב-2K ש"ח אני לא מאמין שתקבל תוצאות משביעות רצון. אל תשכח שצריך גם לצבוע בתוך המכסה מנוע, כי זה יהיה מצחיק לפתוח מכסה מנוע ולראות שהכל בפנים שחור כאשר הצבע של הרכב לבן ...

לפי דעתי תכין לפחות 7K ש"ח בשביל כזה פרויקט, אם אתה רוצה תוצאות סבירות ולא צביעה כמו בשטחים עם צבע טמבור ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עכשיו הצבע עליו אני רוצה ללכת הוא לבן פנינה וזאת מכיון שאין מגאן קופה לבנה בארץ ואולי יש בודדות

בעולם ,

אתה מודע לזה ששינוי צבע הרכב גורר שינוי ברישיון רכב, שגורר ירידת ערך הרכב?

פורסם

המגאן קופה בכל צבע תהיה יותר יפה מהפונטו קבריולט, לטעמי אל תחליף , ובנוגע לצביעה אני אישית לא חושב שהלבן ייצא יפה , תצבע את הרכב בשחור בוהק ונוצץ שים לו את הגנטים ויש לך רכב יפיפה, ואם תחליט למכור אז תגיד חברה שלי מחפשת אחת {החלום שלה אומנם בצהוב אבל גם שחור היא תיקח}

בהצלחה.

פורסם
המגאן קופה בכל צבע תהיה יותר יפה מהפונטו קבריולט, לטעמי אל תחליף , ובנוגע לצביעה אני אישית לא חושב שהלבן ייצא יפה , תצבע את הרכב בשחור בוהק ונוצץ שים לו את הגנטים ויש לך רכב יפיפה.

בהצלחה.

לגמרי! :mm_yeah:

צביעה מחדש לשחור תהיה הכי קלה, זולה והתוצאה תהיה הכי מקצועית. עוד לא ראיתי רכב שעבר שינוי מוחלט של צבע ונראה טוב, בטח שלא צבע ב-2K.

מגאן קופה שחורה+ג'נט 16" תראה טוב, טוב מאוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כול תודה על התגובות , שכחתי לרשום שהפונטו קבריולט היא הדגם שנקרא ELX 90

מנוע 1600 ו90 כ"ס כך שהאוטו לא יהיה כזה עגלה אבל גם לא כול כך מהיר .

לגבי שינוי הצבע ראיתי כבר עבודה שעשו שם של שינוי צבע לאוטו ויצא סוףףף

וזה כולל גם בתוך הדלתות , בגא'ז , ומכסה מנוע ויצא יפה מאוד .

חשבתי בהתחלה להחזיר את הצבע המקורי לשחור מטלי כמו שרשום ברשיון רכב

אבל אמרתי שאם כבר אני צובע אז שהיה מיוחד ואני לא כול כך אוהב את כול הצבעים העליזים

אז יש עלה לי לראש לבן פנינה שזה צבע יפיפה וזה נדיר בארץ ואף בעולם.

ולגבי העלות , העלות היא רק לחומרים וכמובן שהעבודה כוללת שיוף יסודי של הצבע השחור .

ולגבי המחיר , המחיר הוא בהנחה גדולה מאוד עקב זה שדוד שלו עובד שם ואנחנו כמו "משפחה"

ואבא שלי עזר לו המון בצבא אז אין מה לדאוג לגבי עבודה מה עוד שכבר ראיתי רכב שיוצא משם

ושינו לו את הצבע.

ולא נראה לי ששינוי צבע מוריד מערך האוטו במחירון.

פורסם
לגמרי! :mm_yeah:

צביעה מחדש לשחור תהיה הכי קלה, זולה והתוצאה תהיה הכי מקצועית. עוד לא ראיתי רכב שעבר שינוי מוחלט של צבע ונראה טוב, בטח שלא צבע ב-2K.

מגאן קופה שחורה+ג'נט 16" תראה טוב, טוב מאוד!

אני מתנדב לשנות את דעתך. המנטה הנוכחית שלי אומנם לא עברה שינוי צבע דרמטי, הצבע המקורי היה חום בהיר וכיום היא קרובה מאוד לזהב (עם תערובת של טיפה כסף ומטאל חזק). אבל המנטה השניה שלי היא בצבע חום כהה שזה צבע ממש לא מתאים לאוטו. הדבר הראשון שאני אעשה זה לפרק אותה לגורמים ולצבוע בצבע אחר לגמרי (כרגע אין רעיונות). מכיוון שאני יודע בדיוק מה הביצועים של הפחח שלי אתה מוזמן לקפוץ עכשיו לכרמיאל לראות את הרכב בצבע הנוכחי ולחזור בעוד חצי שנה כאשר יהיה לרכב צבע חדש ואז תראה מה זה להחליף צבע בצורה מקצועית !!!

מה שכן אני מסכים אתך שתמיד הכי זול, יעיל ומקצועי להשאר עם הצבע המקורי כי אז לא צריך לצבוע את כל החלקים החבויים לעין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צבע לשחור- שכח מהפונטו- שים גנטים-עדיף כסוף רגיל-או שתחסוך לרכב אחר מיוחד ושווה יותר

לבן פנינה- צביעות ענינים- רק אם אתה ממשששש דלוק על זה וזה מציק לך בלילות ובוער לך בעצמות וגם אז לא

פורסם

תישאר עם צבע מקורי, תעשה תיקונים וגם ישאר לך עודף לצבוע את המראות ידיות וכ''ד

תחליף את המגנזיום ל 17 אינץ, ותיצבע אותם לצבע כרום

תירכיב 4 צמיגים טובים על הגאנטים

ויצא לך יותר יפה מכל דבר אחר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עד כמה שאני שונא את המגאן, ואוהב איטלקיות אל תחליף לפונטו...

לא רק שהיא חלשה היא גם כבדה מאוד ויש לה מקדם פוזה של אמבטיה+דוש

היא פשוט מכוערת והיא מתקלקלת כמו כל איטלקייה, ואפילו היא לא מהנה לנהיגה וכל ערס עם אולר יעשה לך סאן-רופ בגג.....

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ג'אנט 16 אינץ'- יש לך מגאן 2.0?

תעשה טובה ואל תצבע את האוטו, לדעתי הצבע השחור (כשהוא במיטבו כמובן) הכי מחמיא למגאן קופה, אני בעצמי רציתי צבע כזה, והסתפקתי בכחול מטאלי שהוא השני ביופי לדעתי אחרי שחור...

בכל מקרה, יש כל כך הרבה דברים שיכולים לעשות את האוטו יותר יפה בסכום כזה..

אם אתה רוצה משהו בצבע לבן, צבע את הג'אנטים בלבן מבריק, יש לי ג'אנט אחד צבוע על האוטו (אין לי כוח להסביר למה) והלוואי שכולם היו ככה, זה יוצא ממש טוב, מבליט מאד את הג'אנט, אם היה לי כסף לצביעה מקצועית הייתי צובע את כולם, בנוסף אתה יכל איכשהו גם להשיג בקליות שקופות לאוטו שגם עושות הבדל שמיים וארץ במראה שלו (כמו אצלי :) ), בקשר לשאר קוסמטיקה, אני אישית נגד ניפוח קוסמטי ערבי של מכוניות כמו שהראת בתמונות, אבל יש קיטים של טמבונים ממש עדינים ועם זאת ממש יפים ומיוחדים, כל אלו עדיפים בהרבה משנוי צבע באוטו ששם אתה רק יכול להפסיד בירידת ער וצביעה לא מקצועית (קל וחומר שיש לך צבע יפה כמו שחור, מילא אם היה לך את הירוק הכהה המגעיל...), דרך אגב גם אני עשיתי תיקון צבע כזה כמעט לכל האוטו בגלל שגם הצבע שלי היה שרוף וממש בזול, ויצא הכי מקצועי שיש, אם אתה רוצה פרטים, וסתם להחליף חוויות מגאן :) של ה"פ.

ובקשר לפונטו- :splat:

• תוכן חדש...