Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים קניתי רכב,

בבדיקה שלפני הקניה לא התגלו ממצאים מפתיעים, בכלל ברכב, ובפרט במערכת הקירור.

באותו יום, הלכתי למלא גז במזגן, ובמוסך אמרו לי שהמאורר של הרדיאטור לא עובד. לאחר הדגמות פשוטות של החשמלאי השתכנעתי שהוא לא עובד, והחלפתי (1000 ש"ח !).

האם מכון הבדיקה אחראי על השטות הזאת? האם אני יכול לתבוע אותם?

אני ממש מרגיש שלא בדקו כמו שצריך, הרי בסה"כ היה צריך לראות אם המאורר עובד...

פורסם

פנה למכון הבדיקה, ותדע את התשובה...

(סביר להניח שתקבל תשובה שלילית...)

ואז הדרך לתבוע ב"תביעות קטנות" - פתוחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קדימה ל"תביעות קטנות" זה בלבול מוח קטן, והסיכוי גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם מכון הבדיקה אחראי על השטות הזאת? האם אני יכול לתבוע אותם?

לא ברור באיזה מכון בדקת, אבל לפחות בדינמומטר מצרפים לדוח הסבר מקיף על הגבלות האחריות שלהם.

אחד התנאים למימוש האחריות הזו (בדינמומטר) הוא שהם יבצעו התיקון, או ישלחו למוסך מטעמם (פרט לרכבים שעדיין באחריות ומטופלים במוסך החברה). כמו-כן האחריות היא רק למערכות שסומנו "תקין" שזה במקרים רבים אף מערכת, כי תמיד יש להם כל מיני הערות קטנות. בדוק את תנאי האחריות שלך, ואם תמצא שאין לך על מה לתבוע המשך לסוע באושר ופשוט תשכח מזה (בהנחה שזאת הבעיה היחידה ברכב שלך). לתבוע בתביעות קטנות זו אמנם תמיד אפשרות, אבל כדאי שתוודא שיש לך סיכוי טוב לזכות, כי זאת התעסקות וגם עלול לעלות לך בכסף, בפרט אם תפסיד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם...

לפני חודשיים רכשתי טרקטורון פולריס משומש,טרם הקנייה ביצעתי "בדיקה לפני קנייה" במוסך מורשה של פולריס.

בעל הטרקטורון דרש עליו 11,500 ש"ח,לאחר שהמוסך הציג לי הצעת מחיר מפורטת ע"ס 8,200 ש"ח החלטתי לבצע תיקונים קריטיים בלבד..

וקניתי אותו ב9,000 ש"ח.(בעל הטרקטורון הוריד מהמחיר).

לאחר שבועיים גיליתי תקלה שלא עלו עליה בבדיקה ועלה לי 700 ש"ח לתקנה.

לאחר שבועיים נוספים גיליתי תקלה נוספת שבגללה הייתי צריך לרכוש חלפים ולתקנה ב 3,000 ש"ח סה"כ.

ושוב,תקלות אלה לא עלו בבדיקה שלפני קנייה וכמובן שאם היו עולים עליהם לא הייתי רוכש את הטרקטורון הזה.

האם יש לי קייס ל"תביעות קטנות" ? על רשלנות של המוסך בביצוע הבדיקה ?

תודה לכולם מראש,אשמח לתגובות..

פורסם

תקלה אחרי חודש... נו באמת?! מה אתה מצפה לאחריות לכל החיים?

לך תוכיח שהכלי לא זז ס"מ מהיום שרכשת אותו.

בקיצור - רד מהרעיון... אכלת אותה וכעת זכור "אין חכם כבעל נסיון" בפעם הבאה תדע להזהר יותר.

פורסם

בעבר קרה לי עם גולף vr-6 שלא מצאו מס' רב של תקלות.

כמו שפירטו קודמי האחריות שלהם כמעט לא מכסה כלום אבל בכל זאת חלק מהתקלות כן מכוסות.

אז לגבי המאוור, מצויין בפירוש שאין אחריות על חלקי חשמל. אפשר כמובן לטעון לרשלנות לא לשים לב למאוורר שלא עובד מאידך הוא יטען שהמערכת לא נבדקת או לחילופין שכאשר הרכב יצא מהבדיקה המאוורר כן עבד. כלומר אין סיכוי.

באופן כללי מה שהמכון כתב הוא אחראי לגביו אבל צריך להביא אליהם את הרכב הם מבצעים את התיקון כך שזה בלבול מוח די גדול וויכוח ארוך ומתיש לגרום להם לתקן או להגיע למצב שהם לא מתקנים ואז ניתן לתקן לבד ולתבוע.

בהצלחה לכולם,

ושלא נזדקק לעורכי דין

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

בדר"כ האחריות של מכוני הבדיקה היא ל-3 חודשים. אבל, כדי לממש את האחריות, צריך להגיע למכון (או למוסך שהוא מפנה אליו) עם הרכב התקול. ברגע שתיקנת את הרכיב התקול במוסך שלא קשור, אין לך קייס נגד מכון הבדיקה, כי הם יכולים להגיד שמי שטיפל לך בתקלה החליף רכיב בלי צורך (או עבד עליך בכל צורה שתתאים להם).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...