Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 450sel שנת 1976

yonit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש מרצדס 450sel מוזהבת שנת 76 במצב מעולה. הרכב יד ראשונה עם 90,000 ק"מ בלבד אוטומט עם סנרוף. דגם מפואר מאד. האוטו לא נסע 17 שנה באופן שוטף ,אך הונע מידי פעם בחניון בו הוא חונה.

מאחר ואין לי מושג כמה הרכב שווה (ולמען האמת נראה לי שגם המוכר לא מעודכן מי יודע מה) אבקש לקבל סדר גודל כללי לגבי מחיר או שוויו של הרכב.

בתודה מראש.

מצורפת תמונה להמחשה

images2.jpg

פורסם

לפי השנתון תוכל לרשום אותו בתור אספנות בעוד שנתיים או פחות.

ניסיתי לבדוק במחירוני ארה"ב אך לא מצאתי שנתון דומה, הכי נמוך היה 84, שזה לא אותו דגם. ה450 הוא יחסית מיוחד. אמנם המחירון הארה"ב הוא לא מדד טוב כי שם הכל מאוד זול, אבל נניח ואם הוא באמת במצב שאתה מתאר...

בהערכה זהירה מאוד ולא מקצועית נאמר כ 30 אלף.

פורסם

מחירון CLASSIC CARS אומר:

מצב גרוע:700 ליש"ט(להכפיל בכ-7.6)

מצב בינוני:2500 ליש"ט

מצב מצויין:5000 ליש"ט

בלי לראות את הרכב וללא פרטים רבים שחסרים,בהערכה גסה הרכב במצב בינוני מינוס.

עם זאת אל תשכח שהרכב נדיר בארץ , יד ראשונה,וק"מ נמוך(למרות שזה לא אומר כלום על מצב המנוע).

מקווה שעזרתי

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בשנות השמונים היה יבוא של מכוניות משומשות מאירופה, שקיבלו רישוי ישראלי מאוחר שהתחיל ב 33 או ב88 או ב-89 . המכוניות נרשמו בארץ כיד ראשונה למרות שהיו להן בעלים קודמים בארצות מוצאן. לי היתה מרצדס 280 כזו, מודל 1973 שיובאה לארץ ב 1982. מספר הרישוי שלה היה 332-325 . כיום רושמים רכב שיובא כמשומש בתור "יבוא אישי-משומש". בבעלים קודמים רושמים 00.

אם האוטו הזה קיבל את הרישוי הישראלי שלו אחרי 1976 - תבדוק בשבע עיניים מה מנסים למכור לך. בשנת 1976 קנו בארץ מעט מאוד מרצדסים פרטיות חדשות, ו 450SEL היה בגדר סנסציה.

לגופו של ענין, קח בחשבון שבעוד שנה תוכל לייבא כזו מארה"ב במצב כמעט מושלם בעלות של בסביבות 50-60K ש"ח בארץ על הכביש.

נמרוד

פורסם

במחירון קראוס: רמה 1 23000 דולר בערך. רמה 2 16000 דולר בערך. רמה 3 9000 דולר בערך.

אני מנחש לפי תיאורך שהאוטו ברמה 3. אם זה המצב, 35 - 40 אלף שקל זה מחיר סביר לדעתי.

פורסם
.....לי היתה מרצדס 280 כזו, מודל 1973 שיובאה לארץ ב 1982. .... כיום רושמים רכב שיובא כמשומש בתור "יבוא אישי-משומש". בבעלים קודמים רושמים 00.

...

נמרוד

מה המגבלות על רכב כזה המיובא לארץ? האם ניתן כיום ליבא רכב שגילו כ-10 שנים?

בברכה,

גלעד

פורסם

כיום ניתן לייבא רק כלי רכב בני עד שנתיים, ובני יותר משלושים שנה.

את העובדה שהרכב יובא לאחר זמן תוכל לראות ע"י תאיר הרישום ברשיון הרכב. אם הוא מאוחר יותר מ-1976 אזי מדובר ביבוא אישי - משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר נוסף שאתה חייב לקחת בחשבון הוא מה קורה עם האגרות ב-17 השנים האחרונות, אם הן לא שולמו יש לך פה חוב אדיר עם ריביות והצמדות 17 שנה אחורה. בדוק במשרד הרישוי מה קורה עם זה וכמה ה"רכב" חייב להם. לא מזמן כמעט קניתי מטרה בגירה בגרושים (5000 ש"ח) רק שהיה לה חוב של 25000 ש"ח במשרד הרישוי. דבר נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון הוא שאם לא בוצע לרכב טסט בשנתיים האחרונות אז הוא צריך בדיקת מעבדה. המעבדה יכולה להוציא לך רשימת תיקונים מפה ועד להודעה חדשה (הרבה הרבה יותר קפדני מטסט) ובלי התיקונים האלה והאישור שלהם אתה לא יכול לגשת לטסט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה קונה , משפץ ברוגע ומושך זמן שנתיים , אתה נפטר מחוב אפשרי של 17 אגרות טסט וצפי לבדיקת מעבדה.

תבדוק מה יש לך ביד : ז"א מה אכפת אם הוא יובא לארץ משומש במידה ואתה רשום יד שניה ואתה יודע מה מצבו ולוקח זאת בחשבון.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

קודם כל תודה רבה למגיבים.

שנית אני מבין שלא מסרתי אינפורמציה מקיפה מה שהביא לכל מיני ספקולציות, ולכן אנסה לעשות קצת סדר:

1. הרכב במצב מעולה (לא בינוני מינוס).

2. בדיוק אבל בדיוק בעוד שנה וחודשיים הרכב ירשם כאספנות - לא אגרות רישוי של 17 שנה ולא אישור מעבדה.

3. לעניין היבוא המשומש - מחייב בדיקה מעמיקה יותר.

4. נמרוד - במהלך היום אשלח לך ה"פ עם מס' הרישוי של הרכב לקבלת חוות דעתך המקצועית (קראתי באבטומוביל הקודם עליך ועל עמרי).

5. המחיר הראשוני שנזרק הוא 10,000 $.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאני מבין אתה הולך לקנות אוטו ב 10K$ ולהעביר עליו בעלות רק עוד שנה וחודשיים? הממממממממ.......... אותי זה היה קצת מפחיד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יודע מה לאמר לגבי העיסקה שאתה מתאר אבל אם מדובר ב-450sel שמצוידת במנוע V8 6.9 ליטר אז מדובר באחת המכוניות הטובות שיוצרו אי פעם.

בזמנה נחשבה המכונית הזו לסדאן המהירה והחזקה ביותר מייצור סידרתי.

הבמאי של הסרט 'רונין' אהב את הרכב הזה כל כך עד ששילב אותו באחת מסצינות המרדפים המרשימות בעולם הקולנוע.

פורסם
אני לא יודע מה לאמר לגבי העיסקה שאתה מתאר אבל אם מדובר ב-450sel שמצוידת במנוע V8 6.9 ליטר אז מדובר באחת המכוניות הטובות שיוצרו אי פעם.

בזמנה נחשבה המכונית הזו לסדאן המהירה והחזקה ביותר מייצור סידרתי.

הבמאי של הסרט 'רונין' אהב את הרכב הזה כל כך עד ששילב אותו באחת מסצינות המרדפים המרשימות בעולם הקולנוע.

המכונית הזו מצוידת רק במנוע 4.5 ליטר אבל גם זכתה לשחק בסרט הוליוודי של אל פצ'ינו.
  • תוכן חדש...