Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כולנו ננסה לפרגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הזכרתי באחת מתגובותי את ענין החטא הקדמון למענכם אעשה זאת שנית

כשקרה החטא הקדמון התערבב הטוב עם הרע ומאז אנו מצווים לתיקון כלומר להתנגד לרוע בעזרת הטוב

מה זה קשור למועדון ה5 או פה הנקודה

שמתי לב כי לאחר כל ארוע של המועדון או מי מחבריו מיד ישנם המקטרגים .אכלו לי שתו לי וכו

פעם זה האירגון ופעם זה הכיבוד ופעם זה השנתון הלא מדוייק ופעם זה ופעם זה

כל מי שאירגן משהו במועדון יודע במה דברים אמורים

חברים שלי קהל קדוש אולי מספיק עם הרוע ?אולי נתחיל לפרגן? תבדקו חברים אולי זה אפילו לא כואב

תפרגנו תהללו קצת תודה על המאמץ(לא להגזים חס וחלילה)תנסו יכול להיות שזה לא קשה כמו שזה נישמע תנסו מה כבר יכול לקרות.ינסו להכותכם אני אשמור עליכם .ובכלל אולי נהיה יותר חברים אחד לשני ותחשבו על זה

נכתב בעקבות ארוע ההשקה של ההולדר 52

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
כבר הזכרתי באחת מתגובותי את ענין החטא הקדמון למענכם אעשה זאת שנית

כשקרה החטא הקדמון התערבב הטוב עם הרע ומאז אנו מצווים לתיקון כלומר להתנגד לרוע בעזרת הטוב

מה זה קשור למועדון ה5 או פה הנקודה

שמתי לב כי לאחר כל ארוע של המועדון או מי מחבריו מיד ישנם המקטרגים .אכלו לי שתו לי וכו

פעם זה האירגון ופעם זה הכיבוד ופעם זה השנתון הלא מדוייק ופעם זה ופעם זה

כל מי שאירגן משהו במועדון יודע במה דברים אמורים

חברים שלי קהל קדוש אולי מספיק עם הרוע ?אולי נתחיל לפרגן? תבדקו חברים אולי זה אפילו לא כואב

תפרגנו תהללו קצת תודה על המאמץ(לא להגזים חס וחלילה)תנסו יכול להיות שזה לא קשה כמו שזה נישמע תנסו מה כבר יכול לקרות.ינסו להכותכם אני אשמור עליכם .ובכלל אולי נהיה יותר חברים אחד לשני ותחשבו על זה

נכתב בעקבות ארוע ההשקה של ההולדר 52

אויש בני זוהר כמה מתוק מצידך.

ac cobra - יצירת אומנות.

• תוכן חדש...