Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

נתונים:

יש לי סיויק 2001 עם יד ראשונה 70K ידנית עברה תיקון בגין נזקי ברד בכל אורך ורוחב הרכב.

איך כדאי למכור אותה (עיתון, trade-in, אינטרנט, כולם...) ?

לעומת זאת אני חושב לרכוש סיטוראן ג'מפי (פשוט צריך רכב יותר גדול)

מה יש לומר עליה ?

זאת הפעם הראשונה שאני רוכש רכב מסחרי. אפשר לקבל הדרכה מה לעשות ומה לא לעשות ?

תודה

שמוליק

פורסם

שכחתי לומר שהתקציב קניה/מכירה 72000 ש"ח. זה ריאלי ?

המחירון של הסיויק 79K ואני מוכן להוריד על הברד 7000 ?

זה נורמלי ?

תודה

פורסם

קשה להעריך מה זה נורמאלי, תגיד שאתה מוכן להוריד 5 ושיש על מה לדבר תראה לאן תגיע. קשה להעריך איך השוק עובד עם הדברים האלו, יכול להיות שגם יגיע מישהו ויקנה את הרב ב5 מתחת למחירון.

כיצד כדאי למכור? תתחיל עם פרסום בלוחות באינטרנט, פה, וברשימה הענקית שיש כאן שעמית העלה באחד השירשורים הדביקים בפורום הזה (ייעוץ ברכישה)

לגבי תקציב הקניה, אין לי מושג מה המחירון של ג'אמפי ולכן אני לא יכול לעזור. פתח מחירון תראה מה העלות, ותמשיך משם.

בהצלחה,

גיא

פורסם

72K בשביל ג'מפי זה גבולי - בכל מקרה לך רק על דגם ה-HDI היקר והמוצלח יותר אל תתפתה למחירו הזול של דגם ה-TD החלש (במיוחד אם אתה עובר מסיוויק ידנית...)

מפאת הבעייתיות המסויימת במכירת רכבך, הייתי מפרסם בעיתון בעל תפוצה גדולה תוך הצגת כל המסמכים הקשורים לפגיעת הברד לקונים הפוטנציאליים.

המחיר ? תתחיל מירידת הערך שקבעה חב' הביטוח ותתגמש בהתאם לנסיבות.

סוכנויות טרייד-אין יחייבו אותך לרדת קשות במחיר. ( 15K לפחות לדעתי )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב תודה, לא מרנין אבל הברד הזה שנפל בליל אוקטובר 2002, חצי שנה אחרי שקיבלתי את הרכב, הוא לא מכה, אלא מכות קטנות ממשוכות שעד היום אני מרגיש בכל הנוגע לפח. אבל באמת המנוע ונוחות הנהיגה טובים מאוד, ואם לא הייתי צריך עוד מושב, חושב שהייתי מחזיק את הרכב עד סוף הדורות....

על פי המלצתכם, אין מה לעשות ב- Trade in.

בכלל עסקאות רכב דומות יותר למפגש זוגי ושדכנות. דהיינו, לכל אחד/ת את המכנית המשומשת שלו/ה.

כניראה שהמפתח לכך הוא פירסום וסבלנות (לפחות במקרה שלי) לא ?

בכל מקרה תודה רבה

פורסם

Walla זה לא יעזור, אחרי שהרכב עובר תיקון גג, החלפת שמשה קידמית, החלפת בגיז וגם מכסה מנוע. מאוד קשה לא להבחין. בעצם אתם רואים אותו לידי. הרי זה ההונדה שלי. נראת טוב, אבל ברור שהברד פגע בו.

בכל מקרה תודה על ההמצלה.

אני מעריך שבן אדם הוגן ואמיתי אומר את הדברים הנכונים בטון קול הנכון. אני מקווה שגם אני כך.

זה מצחיק. קודם אמרו 15K ועכשיו opel אמרת 2K, עדיים הממוצע 7K. אבל באמת למה לא לנסות.

• תוכן חדש...