Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. התמונה היא הרכב עצמו או תמונה ל"המחשה"?

2. אתה גר בישראל או בארה"ב?

3. עוד הרבה שאלות אך בוא נתחיל מ-1. ו-2. ....

זו תמונה של הרכב עצמו מלפני שנה בארה"ב אבל הרכב עכשיו פה בישראל
:roll: היום הוא המחר שאתמול כל כך דאגת לו :roll:
פורסם

נראה לי מנותק מהמציאות בעליל!!

מקווה שאתה לא מתחזה ועומד מאחורי דבריך. למען האמת, זה מאוד פשוט, כמה תמונות ופרטים ובן רגע הקפצת את עצמך גבוהה במבחן האמינות.

פורסם
נראה לי מנותק מהמציאות בעליל!!

מקווה שאתה לא מתחזה ועומד מאחורי דבריך. למען האמת, זה מאוד פשוט, כמה תמונות ופרטים ובן רגע הקפצת את עצמך גבוהה במבחן האמינות.

מוכן להתערב שהוא ירד נמוך מאד בסולם...

סתם ילדון שמחפש תשומת לב!

הלוואי שאני טועה:puzzled:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני נוטה להאמין למרות שאנ'לא מכיר את האדם ההוא.

אף אחד לא יכנס לפורום רציני ברמה כמו זה וישגע מאות משתמשים אחרים, צריך להיות ז**ן שכל ברמה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם הבחור שואל בהודעה אחרת איך מוציאים רשיון לאופנוע ומבקש המלצות , ובהודעה הזאת מספר שהוא יורד מהארץ אז מה צריך לחשוב..?

ושוב פעם, הלוואי ואני טועה ולו רק בגלל המחשבה שיש עוד רכב מיוחד בארץ(למרות שלא הטעם שלי:wink: )

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אם זה אמיתי, אני מאוד אתפלא.

תעיפו מבט בהודעות האחרות שלו, מדובר כאן בעוד ילדון, משתמש טרי, שכבר מועמד לחסימה מהפורום.

אגב, אני מקווה שאני טועה (אך חושש שלא)

ציטוט מהודעה פרטית שקיבלתי כשהבעתי רצינות לרכוש את הרכב ....

"

מצטער אחי

הוא החליט לא למכור בסוף

הוא קשור אליה יותר מדי

אני ממש מצטער

"

לא ארחיב במילים....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ציטוט מהודעה פרטית שקיבלתי כשהבעתי רצינות לרכוש את הרכב ....

"

מצטער אחי

הוא החליט לא למכור בסוף

הוא קשור אליה יותר מדי

אני ממש מצטער

"

לא ארחיב במילים....

ליאור.

אם הוא אחיך, אז למה שלא תשאל את אבא שלכם ישירות? ולמה אתם קושרים את אבא למוסטנג? ככה יפה?

ולבני: stock פירושו בתצורה המקורית מהמפעל ללא "שיפורים". זה מושג שלקוח יותר מג'יפים מאשר רכבי אספנות.

נמרוד

• תוכן חדש...