Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות ביטוח לרכב? היכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

ברצוני לשאול אותך באיזה חברות ביטוח אתם... על איזה אתם ממליצים ? מה כדאי מה שווה ?

אני אמור לעשות ביטוח מקיף לרכב שלי (סופר לנסר 93) המחיר שקיבלתי הוא 4,800 (הרכב בן 11) ולרכב של אבא שלי (קרולה 01) המחיר הוא 5,200 אז WTF?????

אני רוצה לקבל עוד הצעות ... כי זה לא נישמע לי הגיוני... וכי אני לא יכול להחזיק מעמד.. בכזה סכום...

אני חייל... והמשכורות שלי היה.. 352 שקל... (+- אני רב"ט כבר... משתחרר ב8.1.05 -מתנדיו-) כאילו בשנה אני "עושה" 4224 וזה פחות מהביטוח מקיף (ואני לא מדבר על הטסט... חובה... טיפולים... דלק.... O.o) ....אז.... חבר'ה..... יש רעיון ? כי אני ממש ממש ממש לא רוצה להוריד את המקיף מהרכב..... אני מפוחד P=

השמח לקבל לינקים \ הצעות מחיר \ טלפונים \ כל דבר ^^

תודה מראש ובכבוד רב

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

אל תעשה מקיף....

תעשה רק חובה וצד ג'...אין מה לעשות...המחירים בשמיים!!!

אני בידיוק מחפש גם חברות ביטוח ולבנתיים ההצעה הכי נמוכה הייתה 1912 ש"ח לביטוח חובה ו1220 ש"ח לצד ג'

ביחד זה 3132 ש"ח (שלדעתי גם יקר לאללה)

מה שכן רק שתדע שכמה שאתה יותר צעיר ככה הביטוח יותר יקר....(אל תישאל אותי למה)

פורסם

אני מעל 21 כבר.. אני לא נהג חדש כמובן ואני לא חושב שזה נחשב עדיון צעיר אבל לך תדע O.o

יש עוד רעיונות אנשים אני מחר צריך להחזיר תשובה p=

המשך יום נעים!

פורסם

יש באתר של משרד האוצר - מפקח על הביטוח מחשבון המביא לכם את המחירים של פוליסות מקיף לפי הפרמטרים שתכניסו (רכב גיל וכו')

אין לי את הקישור אך אנסה לחפש ולשתף אתכם

שמוליק

פורסם
יש באתר של משרד האוצר - מפקח על הביטוח מחשבון המביא לכם את המחירים של פוליסות מקיף לפי הפרמטרים שתכניסו (רכב גיל וכו')

אין לי את הקישור אך אנסה לחפש ולשתף אתכם

שמוליק

שלום.

בדקתי באתר שלהם יש שם רק לביטוח חובה... (או שאני גם עיוור בנוסף לכל הצרות ;]) תוכלי אולי לסדר איזה לניק עסיסי? ^^^

המשך יום נעים!

פורסם

רק תיקון קטן - בטח התבלבלת והמחירים שציינת הם למקיף+חובה. אחרת הם באמת מוגזמים באופן קיצוני. 4800 למקיף + חובה גם לרכב בן 11 זה סביר למדי, בהתחשב בכך שאתה מתחת ל-24.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי, אז זה ככה, הבעיה העיקרית במחיר של הביטוח הזה היא אתה :sad: (כמה שזה נשמע לא נעים, אלו עובדות החיים). כיוון שאתה מתחת 24, ובודאי מתחת 30 או 40 או 50, המחיר שלך מאוד גבוה. אני מעריך שאתה גם לא יכול להציג "עבר ביטוחי" של 3 או 4 שנים ללא תביעות (או אפילו עם תביעות) כי כנראה שלא היה לך ביטוח לפני-כן.

הפתרון הכי טוב מבחינתך הוא לעשות את הביטוח על-שם אביך, שלו כמובן שיש היסטוריה ביטוחית, וסביר שגם טובה. צריך לעשות ביטוח על שמו, עם היתר נהיגה לכל נהג מגיל מזערי שניתן. זה אמנם לא עולה כמו ביטוח עבורו בלבד, אבל זה יצא הרבה יותר זול מאשר ביטוח שיהיה על שמך.

מעבר לכך, יש לציין כי לחברות שונות מדיניות מחירים שונה מאוד, וגם תנאים שונים בביטוח.

למשל, ההצעה שאני אישית קיבלתי מביטוח ישיר (אחרי שבדקתי את כל התנאים וניקיתי את כל הטעויות) היתה גבוהה ביותר מ-1000 ש"ח מעל הצעות שקיבלתי מ"הפניקס" ו"איילון" (שהיתה הכי זולה אבל עם תנאים קצת פחות טובים). צריך לבדוק היטב את האותיות הקטנות, ואני אישית ממליץ ללכת לסוכן ביטוח ולהתיישב אצלו כמה שעות, עד שאתה מבין את כל האפשרויות. זה לא מחייב אותך כמובן לרכוש ממנו בסופו של דבר, אבל יש גם סבירות גבוהה שהוא ייתן לך הצעה יותר טובה.

פורסם

שלום.

דבר ראשון תודה לכול העונים.

דבר שני נענה .. =]

לא .. אני לא טועה.. מדובר רק אבל רק על מקיף... חובה כל שולם וזה היה גם איזה 1800-2000 שקל (+-).

אני יודע שאני הבעיה ולכן מראש אני נותן את הרישון של אבא שלי ולא את שלי.. (על אף שיש לי עבר כבר של 3 וחצי שנים ללא תאונות, דוחות, תביעות או השד יודע מה!!) וזה המחירים שאבא שלי קיבל מסוכן ביטוח של"אל-שיא" שהם פונים לחבורת ביטוח שונות לקבל מחיר.

אז חבר'ה ... באיזה חברה אתם ? באיזה מחירים... פרטים... לא להתקמצן ;]

תודה מראש ובכבוד רב

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

אני לא יודע עם הסובארו שלי יכול להיכנס לפרמטר של השוואה, אך אני מבטח אותו ביטוח מקיף(נהג חדש) בסכום 2800,כולל מ.מ.ס.י.

הרכב הינו, סובארו DL , 93 (ללא עבר של תאונות בשלוש שנים האחרונות)

:-)

פורסם

טוב, לגבי האתר של משדר האוצר, טעיתי. זה רק חובה.

לגבי מקיף, חברת ביטוח ישיר נותנת אשפרות לשחק עם הפרמרטים לחישוב הביטוח (גיל, סוג רכב וכו') יש אמת בדבר שלגיל חתיכת השפעה על המחיר.

מה לעשות רכב זה לא השקעה.. אך ורק הוצאה ...

שמוליק

• תוכן חדש...