Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה העולם אין מה לעשות הרכב החדש שהחלפתי עם מישהו אתמול הפיאט אונו היה לו בעיה.אין במנוע שמן ביכלל אני שופך בפנים שמן ופיתאום אני רואה את זה מטפטף בחוץ למטה על הריצפה הרגשתי הרגשה של האדם הכי טיפש שהיתי בחיים שלי אני אומר לכם את זה ממש ככה אני עדיין בשוק של החיים שלי כל המנוע מוציא שמן לגמרי ממש ככה מה אני יכו ללעשות ומה אתם ממליצים לי???

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחי Leonid אם אתה היתה מבצב שלי אתה לא היתה יכול אפילו ליכתוב את ההודעה הזאת...

הפתרון :

הדפס את ההודעה הבאה :

"אני אידיוט"

חתוך את החלקים בהם הכיתוב לא אומר "אני אידיוט" ותלה על דש חולצתך החדישה.

או

שתירגע. תבדוק קודם כל מה הבעיה - אולי סתם נשפך שמן והוא נוזל? כולי סתם יש נזילה קטנה?

אולי צריך להחליף מנוע? (טיפ - להחליף מנוע באונו זה כמו לעשות טיימינג ברנו מגאן - זה עולה מעט וזה מאוד משתלם)

תירגע אח שלי תילתן מרוכב, זה בסך הכל אוטו, ומכל דבר לומדים, דפקו אותך פעם אחת, לפעם הבאה כבר תבוא מוכן.

רון.

-הלובריקנט אצלי :) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה אתם יורדים עליו?

אתה לא אדיוט לכולנו קורות טעויות בין אם זה קניית רכב או מציאת בת זוג/בן זוג

לך לאדם שקנית ממנו תראה לו את הבעיה תבקש השתתפות בתיקון וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה העולם אין מה לעשות הרכב החדש שהחלפתי עם מישהו אתמול הפיאט אונו היה לו בעיה.אין במנוע שמן ביכלל אני שופך בפנים שמן ופיתאום אני רואה את זה מטפטף בחוץ למטה על הריצפה הרגשתי הרגשה של האדם הכי טיפש שהיתי בחיים שלי אני אומר לכם את זה ממש ככה אני עדיין בשוק של החיים שלי כל המנוע מוציא שמן לגמרי ממש ככה מה אני יכו ללעשות ומה אתם ממליצים לי???
תבדוק שפילטר שמן מוברג טוב.

תבדוק שבורג הניקוז של השמן קיים ומוברג טוב.

שים את הרכב על גרר ותן למוסכניק לבדוק את הנזק.

פורסם
כל אחד חושב שהוא דופק את השני!!!!!
:lol: בהחלט מצחיק לחשוב על זה ככה, אבל לרוב זה לא נכון.

כל אחד חושב שהוא מרוויח, ואולי זה נכון.

הרבה אנשים מתחלפים במכוניות, לרוב במכוניות שוות בערכן, כי אולי נמאס להם מהאוטו שלהם והם רוצים משהו אחר.

או, שמתחלפים במכוניות שונות וצד אחד מוסיף כסף, אחד רוצה לשדרג לאוטו טוב יותר, והשני יכול להסתפק באוטו יותר חסכוני.

פורסם

איזה דאחקוות...פחחחחח.

נקטע שיורד שמן למטה,אז יכול להיות מצב שזה בעיה רצינית כי ניראה לי אם כבר הבחור היה מתקן את זה.הוא יתקשר אלי(אחרי ששיגעתי אותו בטפלון)וניסה איך שהוא לאזן את המצב ואמר לי שברכב שהיה שלי שהכלפתי איתו יש בעיה בנוזל בלמים הרכב אוכל אמון דלק וזה היה די נכון כי הטורים היו גבורים ואמר לי שרדיוטור חלוד(לזה אני לא מאמין)ופירט לי כל מיני תקלות איך שהוא.אז שורה תחתונה מעניין אותי לדעת מה יכולה להיות התקלה ואם ניתן לסדר אותה.אני בטוח שלהחליף מנוע או טיפול שוטף היה עולה לי אמון כסף מה אתם חושבים בקטע.בנינו אני מוכן ליזרוק את הרכב הזה לואדי של השכונה שלנו ולהיות שקט.?????

פורסם
איזה דאחקוות...פחחחחח.

נקטע שיורד שמן למטה,אז יכול להיות מצב שזה בעיה רצינית כי ניראה לי אם כבר הבחור היה מתקן את זה.הוא יתקשר אלי(אחרי ששיגעתי אותו בטפלון)וניסה איך שהוא לאזן את המצב ואמר לי שברכב שהיה שלי שהכלפתי איתו יש בעיה בנוזל בלמים הרכב אוכל אמון דלק וזה היה די נכון כי הטורים היו גבורים ואמר לי שרדיוטור חלוד(לזה אני לא מאמין)ופירט לי כל מיני תקלות איך שהוא.אז שורה תחתונה מעניין אותי לדעת מה יכולה להיות התקלה ואם ניתן לסדר אותה.אני בטוח שלהחליף מנוע או טיפול שוטף היה עולה לי אמון כסף מה אתם חושבים בקטע.בנינו אני מוכן ליזרוק את הרכב הזה לואדי של השכונה שלנו ולהיות שקט.?????

תמכור את הרכב ותשקיע את הכסף בשיעורי עברית, כתיבה נכונה, והבנה בסיסית של האלף בית.

או לחילופין :

תקלות אי אפשר לפתור בהתכתבות

ממה שנראה לי כרגע מדובר בחור בקרטר / בלוק מנוע...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איזה דאחקוות...פחחחחח.

קודם כל אל תתרגש... קח את האוטו למוסך, רצוי לא מרכזי , אני מאמין שאין פה יותר מדי מה לשחק, יכול להיות קארטר שקיבל מכה, ואז זה 200 שקל קארטר מפירוק ועוד 100 הרכבה ו50 שקל שמן .. לא הרבה כסף , במקרה הטוב יותר , חסר בורג שעולה 30 שקל , במקרה הממש טוב , צריך להחליף פילטר שמן

אני לא מאמין שיש צורך לגרור את הרכב, האם הטיפטוף ממש חזק (זרימה) או שלוקח איזה 20 דקות לכל השמן לרדת ? , אם כן , שים שמן וסע למוסך הקרוב, עצור כל X ק"מ ומלא שמן , יעלה לך פחות מגרר !

על הדרך , תבדוק מים ירוקים אם חסר.

בהצלחה

פורסם
אני לא מאמין שיש צורך לגרור את הרכב, האם הטיפטוף ממש חזק (זרימה) או שלוקח איזה 20 דקות לכל השמן לרדת ? , אם כן , שים שמן וסע למוסך הקרוב, עצור כל X ק"מ ומלא שמן , יעלה לך פחות מגרר !

על הדרך , תבדוק מים ירוקים אם חסר.

ההצעה הזו גרועה.

אם הרכב שלך מטפטף שמן - גרור אותו למוסך, רק חסר שאיזה אופנוען יחליק על השמן שלך, כשאתה חוסך גרר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא הבנתי מה זה בדיוק נותן להחליף מכוניות ראש בראש....

אולי מישהו יסביר לי?

לרוב זה נעשה במכוניות יקרות קצת ישנות, בהחלפה על מכוניות חדישות יותר.

או שזה לצורכי גודל /אוטומטי/ידני/טורבו/אטמוספרי/קבריולט/אספנות.

פורסם

רגע מה הקטע אכשיו עם הכותרת באמת.לא היה לא בראש ליכתוב פסיקים ונקודות.זה לא אומר,שאני לא יודע.

אכשיו לגבי הבעיה השמן יורד לי מהר מאוד בחצי דקה כל מה ששפחתי יורד לריצפה.גם אני חושב שזה לא משהו רציני ביכלל. אז יש עוד פיתרונות והצעות תגובות מענות וכל מה דבר אחר?

בקשר לשמן,צודקים שלא יבוא איזה אופנוע ויחליק.

נקודה למחשבה.

נקווה לטוב:-P

• תוכן חדש...