Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום , שמי שלומי , אני עומד לרכוש רכב , איני מבין גדול ועל סמך עצות שניתנו לי הגיעו לישורת האחרונה 3 מועמדות, יכול להיות שהם לא דומות במאפיינים , אשמח לקבל עצות מקצועיות .

3 המועמדות שלי הן : טויוטה סטארלט (מודל 99 כנראה) דייהטסו סיריון (2000 או 2001) ובעדיפות פחותה יונדאי אקסנט.

הרכב חייב להיות אוטומטי , ובעל נפח מנוע 1.3

התקציב שלי הוא בערך: 45000-51000 , לפני ביטוח כמובן.

אני סטודנט , לא מרויח המון , וגם לא נהגתי המון עד עתה , השיקולים הממש חשובים לי הם :

אמינות

וחיסכון בדלק (ואם אפשר גם שהרכב יחסית ישמור על ערכו)

כבר הבנתי שהסיריון היא רכב לא הכי נוח וממש מינימליסטי , אך הבנתי שהוא אמין וכמו כן חלק מהענין בשבילי הוא בלאי וקילומטראז' , ואני ממש לא יודע אם להעדיףאת הסטארלט כי היא טויוטה ואמינה מאד , או את הסיריון כי היא חדשה יותר ומן הסתם עם פחות בלאי .

מהירות או איזו הנאה מטורפת מנהיגה לא ממש חשובות לי , ומצד שני , אני לא רוצה רכב שממש לא נוח בו.

מה שכן אני הולך לנסוע לא מעט , אני מניח שמשהו כמו 50-70 ק"מ ביום וחלק מחוץ לעיר (רמת גן-מודיעין , רמת גן - ראשון , ראשון -מודיעין) , לגבי האקסנט שמעתי דברים מעורבים ואני לא ממש יודע מה לחשוב , אני רוצה לחזור ולהדגיש שאני מחפש גם רכב שעלות הטיפולים שלו לא תהיה יקרה , ולכן גם האמינות שלו חשובה לי .

רכבים אירופאים לא באים בחשבון מבחינתי כיוון שלדעתי האחזקה שלהם יקרה יותר.

אם פיספסתי משהו אשמח אם תאירו את עיניי, אם אני טועה במשהו אשמח לשמוע , ובכלל אשמח לשמוע מאנשים שמבינים מה הם חושבים, אני ממש זקוק לעצה .

והמון המון תודה מראש.

פורסם

לא כתבת אם אתה מעדיף גיר ידני או אוטומטי.

לטעמי הסטארלט עדיפה בתחושת האיכות הסובייקטיבית ("מוצקה" יותר) ויש לה מוניטין אמינות לא מעורער. אך קשה למדי למצוא כזו למכירה.

על סיריון לא נהגתי ואין לי דעה, לגבי האקסנט - תחבורה זולה ונפוצה, אם אין לך דרישות לנוחות או ביצועים - קנייה לא רעה.

אני לא יודע אם נכנסת לך בתקציב, אבל הייתי שם עיני גם לכיוון מאזדה 121 ("בימבה") שחוות הדעת עליה כאן בפורום כולן שבח והלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לDVD ששם לב , אכן ציינתי שברצוני שהגיר יהיה ידני , לגבי ה-121 דוקא הוזהרתי שהיא לא מהווה תחרות מול 2 הרכבים הנ"ל במסגרת התכונות שאני מחפש.

פורסם

תן לי להמליץ לך על הפיאט פונטו

אומנם היא ארופאית אבל מאוד חסכונית בדלק, נוחה, וקומפקטית.

תבדוק אותה ואתה תראה שתצא מופתע, אומנם יש תקלות מידי פעם אבל לא דברים רצניים

אם תמצא אחת שמורה, ואתה תטפל בה יפה היא תחזיר לך באותו מטבע...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה למי שמגיב , אך...

למרות כל ההמלצות , לא כל כך עניתם לי על הרכבים שהעליתי , אשמח לקבל תשובות המתייחסות לשאלה , ובלי קשר , המון תודה לכל מי שעונה לי , וסליחה על הטירחה.

• תוכן חדש...