Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי טסט :)

Type34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא אירוע כמו בפעם הקודמת, כשהאוטו חזר לכביש אחרי כמה שנים, אבל רציתי לדווח שהאוטו שלי שוב עבר טסט ביום חמישי 8)

הוא נזקק להחלפת תפוח הגה אחד כדי לעבור. לא החלפתי עד עכשיו את תפוחי ההגה, אז יכול להיות שהם ממש ישנים.

תמונה מעודכנת:

mini-IM000004.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

היא נראית ממש יפה, תשמור עליה!

הרכב שלי בן 15 (סובארו לאונה) ואני מת מפחד שהיא לא תעבור טסט.....אני צריך להכין את המזומנים זה בטוח...יש לי טסט בעוד פחות מחודש...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מזל טוב, עכשיו יש שקט ללפחות עוד חצי שנה. :razz:

הרכב הנ"ל זו פולקסווגן קארמן גייה קופה? או שיש לה שם אחר?

פליקס

תודה לכולם.

כשהוא היה חדש קראו לו VW 1600L Karmann Ghia, אבל היום נהוג לקרוא לו Karmann Ghia Type 34 כדי להבדיל בינו לבין ה-Type 14, שהוא הדגם הידוע יותר.

לדעתי אחת הסיבות שהוא לא נמכר היתה שבעצם לא היה לדגם שם משלו, שיבדיל בינו ל-Type 14. בעצם היו לו ארבעה כינויים שונים בתקופת הייצור שלו:

Karmann Ghia 1500 - 1962-63

Karmann Ghia 1500S - 1964-65

Karmann Ghia 1600 - 1966

Karmann Ghia 1600L - 1967-69

ממש תרגיל שיווקי מבריק:screwy: :screwy:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תודה על המידע.:-)

ובמה שונה דגם ה34 מדגם ה14? האם ה34 היא מתיחת הפנים של ה14?, או שמא מדובר במכוניות שונות לגמרי הן מבחינת מנועים והן מבחינת שילדה?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
תודה על המידע.:-)

ובמה שונה דגם ה34 מדגם ה14? האם ה34 היא מתיחת הפנים של ה14?, או שמא מדובר במכוניות שונות לגמרי הן מבחינת מנועים והן מבחינת שילדה?

פליקס

הדגם 14 בנויה על שלדת החיפושית, וזהה לה מבחינה מכאנית. הדגם 34 בנויה על השלדה של ה-Type 3 ("ווריאנט") וזהה לה מכאנית.

ההבדלים לא ענקיים, אבל בהחלט קיימים. הדגם 34 יותר גדולה ופחות צפופה. מבחינה מכאנית המנוע דומה מאוד, אבל שונה מבחינת מערכת הקירור והפליטה (ועוד כמה פרטים קטנים). נפחי המנועים של הדגם 34 תמיד היו יותר גדולים מאלה של הדגם 14 של אותה השנה. המתלים היו דומים אבל קצת שונים, במיוחד מקדימה, והדגם 34 היה הראשון שקיבל בלמי דיסק.

משנת 1968 היתה לדגם 34 אופציה של תיבת הילוכים אוטומטית מלאה, משהו שלא היה אף פעם לדגם 14 או לחיפושית.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...