Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי GTI 1600 עם מנוע "חדש" שנת 91.

מבחוץ האוטו נראה יפה ללא מכות פח.

מבפנים - כל הפלסטיקה שבורה לחלוטין, כסאות מתנדנדות ועוד ועוד כיאה לפיג'ו..

מבחינת מנוע עובד טוב אבל יש משחק טורים בין 500 ל-1000 סל"ד ואחרי כמה דקות (על אוטו קצת קר) המנוע נכבה.

התנעתי שוב והמנוע שוב לא יציב אבל קצת קצת יותר טוב נשמעים המשחקים בטורים

לאחר נסיעה הטורים עדיין משחקים אבל לא ממש רציני...

לפי מה שאני חושב - מערכת הזרקה שצריכה ניקוי... (אם היה צריך כיוון לא היה משחק בטורים כאילו נותנים גז ועוזבים).

הנסיעה ברכב... כל תזוזה של האוטו מניבה שריקות נוראיות - בולמים ככל הנראה.

האם גם עבר זמנם של המיסבים? או שלא מחייב לדעתכם?

תיקונים הנראים לעין לאחר קניית רכב כזה:

1. דשבורד שלם חדש

2. תיקון או החלפת תושבות של 2 הכיסאות

3. בולמים

4. ניקוי מזרקים

5. ג'נט חדש כי אחד מרוסק

מה לדעתכם ההשקעה של חמשת הדברים הללו ועוד עצות לגבי אנשים שאכלו קצת קש עם GTI

וכמה לדעתכם שווה אוטו כזה?

מודה לכם מראש ...

פורסם

סל"ד סרק לא קבוע - במקרה הטוב כיוון של אייר-פלואו-מטר, תאום הצתה וכיוון סל"ד סרק, במקרה הגרוע - מעבר על כל מערכת החשמל והצמה.

דש בורד חדש - 6000 ש"ח. עדיף לחפש בפירוק דש בורד של 205FOREVER חדשה. הוא מתאים (חוץ ממצחיית לוח השעונים) ואיכות הפלסיקה שלו כבר טובה בהרבה מהפלסטיקים מהדור של ה-GTI .

מושבים - חפש בפירוקייה.

בולמים - מקוריים כ-700 ש"ח לזוג.

ניקוי מזרקים - כ-300-400 ש"ח.

ג'אנט חדש - חפש בפורום קניה ומכירה, מידי פעם צצים שם ג'אנטים כאלו.

תבדוק בנוסף את המשולשים, מערכת ההגה, סאן רוף (יקר לתיקון) ועוד.

חפש בפורום במנוע החיפוש על כל מיני בעיות שאנשים נתקלו בהם עם GTI.

זו שמצאת נראה שסובלת מהזחה, ואישית הייתי מתרחק ממנה.

ואמנם בסוף ההודעה, אבל החשוב ביותר - תבדוק שאין לרכב פגיעות שלדה.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ראיתי GTI 1600 עם מנוע "חדש" שנת 91.

מבחוץ האוטו נראה יפה ללא מכות פח.

מבפנים - כל הפלסטיקה שבורה לחלוטין, כסאות מתנדנדות ועוד ועוד כיאה לפיג'ו..

מבחינת מנוע עובד טוב אבל יש משחק טורים בין 500 ל-1000 סל"ד ואחרי כמה דקות (על אוטו קצת קר) המנוע נכבה.

התנעתי שוב והמנוע שוב לא יציב אבל קצת קצת יותר טוב נשמעים המשחקים בטורים

לאחר נסיעה הטורים עדיין משחקים אבל לא ממש רציני...

לפי מה שאני חושב - מערכת הזרקה שצריכה ניקוי... (אם היה צריך כיוון לא היה משחק בטורים כאילו נותנים גז ועוזבים).

הנסיעה ברכב... כל תזוזה של האוטו מניבה שריקות נוראיות - בולמים ככל הנראה.

האם גם עבר זמנם של המיסבים? או שלא מחייב לדעתכם?

תיקונים הנראים לעין לאחר קניית רכב כזה:

1. דשבורד שלם חדש 800 ש"ח - משומש מפירוק. עוד 1500 ש"ח למצחייה חדשה - כי אין מפירוק.

2. תיקון או החלפת תושבות של 2 הכיסאות 200 ש"ח מפירוק של כל 1.4 3 דלתות.

3. בולמים כ - 1200 ש"ח לכל הארבעה.

4. ניקוי מזרקים לפי מה שתיארת ומהניסיון שלי זה לא ניקוי מזרקים או לא רק. בד"כ בעייה של משיכת אוויר. המחיר בהתאם לנזק - עד כמה מאות שקלים.

5. ג'נט חדש כי אחד מרוסק כ - 400 ש"ח כולל צמיג אם תמצא אחד. כ - 1500 ש"ח לסט מושלם. משומשים כמובן. - יש לי סט כזה אם אתה מעוניין (14 אינטץ' - מצב חדש).

מה לדעתכם ההשקעה של חמשת הדברים הללו ועוד עצות לגבי אנשים שאכלו קצת קש עם GTI

וכמה לדעתכם שווה אוטו כזה? לא כולל עבודה של כמה מאות שקלים ומע"מ. בקיצור תכין כ - 4000 עד 5000 ש"ח (עכשיו יקפצו כל החכמים שיכולים ליישר קו בפחות) - אפשר בפחות - אפילו בחצי - זה יראה ככה.

מודה לכם מראש ...

אתה יכול לעשות הרבה מהעבודה לבד ולחסוך הרבה כסף - החלפת דשבורד לבד היא סיפור של חצי יום עבודה = כמה מאות שקלים.

בצע חיפוש יש פה הרבה טיפים בפורום.

מצטרף להצעה של רז - בדוק טוב טוב לגבי תאונות - וכל מערכת ההגה המתלים המשולשים וגשר אחורי - אלו דברים יקרים לתיקון.

בהצלחה,

אלון

פורסם

תודה רבה!

כמה לדעתכם שווה רכב כזה במצב שציינתי? (הוא יפה מאד מבחוץ ד"א שאותי זה לא ממש מעניין אבל רק אני מציין כי יש פראירים במדינה שיקנו ב-20 גם דבר כזה)

פורסם
תודה רבה!

כמה לדעתכם שווה רכב כזה במצב שציינתי? (הוא יפה מאד מבחוץ ד"א שאותי זה לא ממש מעניין אבל רק אני מציין כי יש פראירים במדינה שיקנו ב-20 גם דבר כזה)

אם אין תאונות ומנוע במצב סביר לא יותר מ 10 עד 15 K תלוי בתוצאות הבדיקה.

אלון

פורסם

אלון: מצחייה חדשה מהחברה עולה 1000 שקל. ולא 1500.

מפירוק אפשר גם ב400. ומצאתי אחת לחבר שלי.

בכל אופן

נשמע שלאוטו יש הרבה בעיות

הטורים זה האיירפלאומטר לרוב, ייתכן שהבעייה כיוון, אולי יותר. קח לבדיקה.

החריקה יכולה להיות מהרבה מקומות

בכל אופן

ב 10 הייתי קונה את האוטו אם המנוע והשלדה בסדר

לא הייתי משלם יותר, וככל הנראה גם לא ישלמו.

אם אתה מחפש גיטיאיי אני אמצא לך. יש פה חבר פורום חדש שיש לו 205גיטיאיי מנוע 1900 מקורית מהחברה שנת 91 שאני השגתי לו ב18 אלף.

אז 1600 למצוא זה משחק ילדים.

תהנה.

פורסם

SRACK אני מחפש או 1900 או 1600... ותודה! תרשום לי לפרטי אם תמצא משהו!! (יש לך איסיקיו?)

ב-10 אני לוקח את האוטו שראיתי השאלה אם האוטו הזה ישב בחניה עוד חודש ככה

והוא ביקש 15

פורסם
אלון: מצחייה חדשה מהחברה עולה 1000 שקל. ולא 1500.

מפירוק אפשר גם ב400. ומצאתי אחת לחבר שלי.

...תהנה.

חבל שאתה כותב סתם דברים...

מצחייה (של 205GTI) לא עולה 1000 ש"ח היא עולה 1400 ומשהו ש"ח וזה לפני מע"מ (ויש בחברה כרגע רק בצבע שחור כמו ב CTI או ב 1.9 ולא אפור כמו שבא ברוב ה 1.6). במקרה אנחנו קנינו במוסך ל GTI שלנו לפני מספר חודשים... (ד"א - העסק של אבי הוא סוכנות ומוסך מורשה של לובינסקי - אז אני לא הייתי כותב סתם מחיר).

נכון ניתן לקבל על המחיר הזה הנחה - אם יש לך קשרים אצל אחד המורשים, כי המורשים מקבלים עד 35 אחוז הנחה (תלוי בגודל המוסך ובהיקף העבודה שלו) על סוג החלקים האלו - השאלה אם ירצו לעזור לך ובכמה. מפירוק מצאת בפוקס...הלוואי עלינו - לא היינו מוצאים 1000 ומשהו ש"ח ( אחרי הנחה) על מצחייה מזורגגת...

אני קונה היום כל מצחייה טובה שתביא לי ב 400 ש"ח לאחת. נקודה.

אלון

פורסם

כשאני כותב שמחיר הדש בורד בחברה 6000 ש"ח - הכוונה שזה המחיר שהם מבקשים.

לא נראה לי שמישהו ישלם אפילו חצי מזה - וכנראה בגלל זה הם לא ממש נפטרים מהם.

בעניין המצחיה - המחיר שאלון רשם נכון, ואם כבר ממש נכנסים לקטנות - איך שכחנו את המשולש למטבעות, שנמצא על הדש בורד - ועולה 240 ש"ח.

כן כן, 240 ש"ח.

גם אם ממש מתאמצים, ושמים בו מטבעות יקרים (של 10 שקלים, במקום 10 אגורות) עדיין המשולש עצמו עולה פי מאות אחוזים מערך המטבעות שבפנים ....

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חבל שאתה כותב סתם דברים...

מצחייה (של 205GTI) לא עולה 1000 ש"ח היא עולה 1400 ומשהו ש"ח וזה לפני מע"מ (ויש בחברה כרגע רק בצבע שחור כמו ב CTI או ב 1.9 ולא אפור כמו שבא ברוב ה 1.6). במקרה אנחנו קנינו במוסך ל GTI שלנו לפני מספר חודשים... (ד"א - העסק של אבי הוא סוכנות ומוסך מורשה של לובינסקי - אז אני לא הייתי כותב סתם מחיר).

נכון ניתן לקבל על המחיר הזה הנחה - אם יש לך קשרים אצל אחד המורשים, כי המורשים מקבלים עד 35 אחוז הנחה (תלוי בגודל המוסך ובהיקף העבודה שלו) על סוג החלקים האלו - השאלה אם ירצו לעזור לך ובכמה. מפירוק מצאת בפוקס...הלוואי עלינו - לא היינו מוצאים 1000 ומשהו ש"ח ( אחרי הנחה) על מצחייה מזורגגת...

אני קונה היום כל מצחייה טובה שתביא לי ב 400 ש"ח לאחת. נקודה.

אלון

דש בורד שחור זה רק לCTI ? איפה אתה חיי ?

אני יכול להראות לך מסמך חתום של החברה שאומר בבירור שדשבורד שחור הוא לגיטיאיי החל משנת 1991 וזה גם ל1600. עובדה, לי יש 92 עם דש מקורי מיום היוולדו בצבע שחור.

dash.JPG

פורסם
ג'נט חדש כי אחד מרוסק כ - 400 ש"ח כולל צמיג אם תמצא אחד. כ - 1500 ש"ח לסט מושלם. משומשים כמובן. - יש לי סט כזה אם אתה מעוניין (14 אינטץ' - מצב חדש).

red soldier 205, אם בסוף תבחר ללכת על הרכב, יש לי חישוק כזה עם צמיג מפוצץ.

אני אשמח להיפטר ממנו.

דניאל

MCS 2008

פורסם
red soldier 205, אם בסוף תבחר ללכת על הרכב, יש לי חישוק כזה עם צמיג מפוצץ.

אני אשמח להיפטר ממנו.

דניאל

מצטרף

גם לי יש סט 4 כאלה שאני אשמח להיפטר מהן, אפשרות לרכישת אחד.

אם אתה מחפש אוטו כזה, צור איתי קשר, אני אשמח למצוא לך כמה.

• תוכן חדש...