Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 850 ספיידר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעונין בפיאט 850 ספיידר מי שיודע לגבי רכב כזה במצב טוב ??????????
היי

אני בעלים של פיאט 850 ספיידר דגם אמיקאי שנת 1973 הרכב כרגע בשיפוץ והוא לא למכירה

יש ביד אליהו (מאיילון דרום עולים בלה גרדייה לוקחים ימינה וברמזור הראשון שמאלה (אים תעמוד באדום תראה אותה )) צהובה למכירה ברכב זה יש השקעה רבה שכן היא לא מקורית וקשה לימצא חלקים בעולם ואין להשיג בארץ(פנסים משאוות מים(ייחודית לדגמי הספורט) ועוד) אני אנסה לארגן מחר את הטלפון.

תנסה לימצא באתר קלאסיק קאר (של ליאור ברוך) בהיסטוריה של הלוח היו 2 אחת 67 והשניה 70 או 70 ומשהו.

עוד משהו חשוב מיתחת לתא המנוע ישנה פחית שמטרתה ליצור מעיין תעלת רוח שזה הדבר הכי חשוב למניעת היתחממות המנוע (מניסיון של חבר שיש לו אחת מודל 70).

בסכהקול יש בארץ פחות מ10 מכוניות כאלה אז שיהיה בהצלחה!

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הי משה

לגבי הפיאט בלאגרדיה ת"א ראיתי אותה וחבל על הזמן לפי דעתי הרכב הזה או לפרוק או שצריך המון אבל המון "כסף" כדאי להגיע עם הרכב הזה למצב טוב.

הרכב כולו חלודה וחבל .

אם הבעלים היה שומר עליו בתוך חניון או משהו כזה ????????????

פורסם
הי משה

לגבי הפיאט בלאגרדיה ת"א ראיתי אותה וחבל על הזמן לפי דעתי הרכב הזה או לפרוק או שצריך המון אבל המון "כסף" כדאי להגיע עם הרכב הזה למצב טוב.

הרכב כולו חלודה וחבל .

אם הבעלים היה שומר עליו בתוך חניון או משהו כזה ????????????

אני ראית ורואה בכול בוקר את הרכב (אני עובד באחד המוסכים באיזור) ואפילו לחלקים הוא לא מתאים

Moshe Azulay

פורסם

אז למה אתה מציע לי את הרכב הזה עם אתה יודע מראש???

יש לך אפשרות לישלוח לי תמונות של הפיאט שלך כדאי לישתוף תעינים????????

פורסם

יש ביד אליהו (מאיילון דרום עולים בלה גרדייה לוקחים ימינה וברמזור הראשון שמאלה (אים תעמוד באדום תראה אותה )) צהובה למכירה ברכב זה יש השקעה רבה שכן היא לא מקורית וקשה לימצא חלקים בעולם ואין להשיג בארץ(פנסים משאוות מים(ייחודית לדגמי הספורט) ועוד) אני אנסה לארגן מחר את הטלפון.

.

דיברתי עם הבחור לפני כשבועיים הוא רוצה 15,000 ש"ח שלדעתי המחיר בשמיים!

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
אני מעונין בפיאט 850 ספיידר מי שיודע לגבי רכב כזה במצב טוב ??????????
שלום ירוני,

קודם כל, ברכות על הטעם הטוב שלך. גם אני חיפשתי דגם כזה.

אפשר לשאול למה דווקא כזו מכונית ?

בכל מקרה, החיפוש קשה מאוד. הצלחתי לאתר שלוש. האחת היא אותה צהובה אומללה מאיזור לה-גרדיה. רובה ככולה לא מקורית, עברה תיקונים חובבנים רבים, רצפה חלודה ומנוע לא מקורי.

לא הייתי משקיע בה, אלא אם כן יש לך המון זמן, המון כסף, המון מוטיבציה, ויכולת לשכנע את המוכר לרדת משמעותית מציפיות המחיר שלו.

השניה במצב סביר, גוף שעבר תיקונים חובבניים, מנוע לא מקורי, זקוקה לעבודה.

השלישית נמצאת בחיפה, שייכת למיקי (חבר הפורום) ומוצעת למכירה. מצבה לא רע, ויחסית לשאר הדוגמאות שמסתובבות בארץ, אפילו טוב. הוא מבקש עבורה בערך 30,000 ש"ח. יש מודעה באתר Classicar.

אני החלטתי לבסוף ליבא אחת מארה"ב, ובעוד חודשיים בערך היא תעשה עלייה.

מכיוון שאת החודשים האחרונים השקעתי בלימוד מדוקדק של הרכב הזה, אתה יכול לשאול כל שאלה שעולה על רוחך. יש לי גם שלושה מדריכי תחזוקה (אחד של פיאט ושניים לא מקוריים - Hayens ו AutoBooks), וכן קטלוג חלקי חילוף של פיאט לדגם זה.

פורסם

ירוני - כפי שארנון אמר, אכן בבעלותי פיאט ספיידר 850 למכירה (עקב אפשרות לרכוש אופל GT, אבל זה כבר סיפור אחר).

הרכב משנת 1972, צבע אדום ואחרי שיפוץ מתמשך - לרכב אין כל נקודת חלודה שהיא, גג חדש, כל המערכות עובדות, טסט (כמובן) ולרבות חלקים רבים ונדירים שהבאתי מארה"ב במיוחד - גג, ריפודי דלתות, מערכת חימום, ניקלים, מנשא מזוודות, טמבון קדמי, תא כפפות, טאסות ועוד חלקים רבים - הכל במצב מעולה.

מאז שארנון ראה את הרכב הגיעו עוד חלקים רבים שהיו חסרים (מראה מקורית, ניקלים לחלונות הצד, חיפוי תחתון למנוע, פנסים אחוריים חדשים ועוד). הרכב קרוב למושלם ולגבי המחיר - אפשר להסתדר, בגבולות הנורמלי...

אם אתה מעוניין, צור קשר בה"פ או לטל. 054-4639649. מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אז למה אתה מציע לי את הרכב הזה עם אתה יודע מראש???

יש לך אפשרות לישלוח לי תמונות של הפיאט שלך כדאי לישתוף תעינים????????

כל אחד שרואה את הרכב הזה יודע שהוא כימעט אבוד למי שרוצה להחזיר למקוריות. אבל ישנם אנשיםשמעניינת אותם רק הצורה החיצונית (פוזה לא שיש לאוטו הזה) והם משפרים את הרכב (מבחינה מכאנית) לחלוטין. ובא לא נישכח שלרכב זה יש ניירות!

Moshe Azulay

• תוכן חדש...